42

обичам Бълария

преди 11 години

А защо стигна дотук НСО? Аз лично симпатизирах на г-н Владимиров, много интелигентен човек и един от малкото истински генерали! Личеше си, че е честен и разбира от работата си. Ако бях на мястото на президента бих го върнал, защото България има нужда от такива хора, а те са на изчезване за съжаление!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

41

Icelander

преди 11 години

До ТинаТочно така, Тина! ДА на Белене е равнозначно на НЕ на ГЕРБ и порочното им управление! Три пъти ДА на Белене!!!

40

Тина

преди 11 години

Аз в повече постановки не искам да участвам. Затова ще гласувам против управляващите клоуни. Ще започна още от 27-ми.

39

Тина

преди 11 години

Герб и ДПС в коалиция!?!?! Това ще е най-голямат подигравка с обществото ни. Нямам против малцинствата, но смятам е крайно неуместно политици от турски производ, с турска ориентация да управляват модерна и демократична България. Надявам повече хора да мислят като мен и да не позволят подобно нещо да се случи.

38

Тина

преди 11 години

НСО са наистина неквалифицирани. И не само те. Всичко национално май е такова. Насилствената смърт по своята същност е грозно деяние. Но и цялата случка е комико-трагична. Един истински атентат няма да се извърши по такъв начин, което автоматично ме навежда на мисълта за поредни задкулисни действия, целящи поредни огромни облагодетелствания. Цялото правителство е един голям цирк!

37

IZBUTAN

преди 11 години

TO4NO , HRISTO MNOGO TO4NO

36

Hristo

преди 11 години

НСО са долни мутри,които могат само да предизвикват катастрофи и да избутват други шофbори от пътя.....И тъй като го правят с одобрението на гнусните политици,*** безполезни,се измъкват безнаказано и най-често блъснатия човечец го отнася...

35

CELANDER

преди 11 години

CELANDER I TEBE LI TE ZA6TITAVAT GORILITE OT NSO , TA TAKAV REVNOSTEN ZA6TITNIK IM SI . 6TO PRAVI6 MIKS OT PONIATIA SIGURNOST LI4NA I NACIONALNA . NA RAZBOINIKA DOGAN ILI PARVAN GRAJDANITE DA BADAT ZADALJENI DA PLA6TAT SIGURNOSTA . 6TO ZA BOLEN MOZAK RAJDA ILIE RODIL TEZI PRAVILA . OKTAI S TOVA SVOE DEISVIE DOKAZA ZA POREDEN PAT 4E KRAIA NA KRADCITE E NA POZORNIA STALB VAPREKI NALI4IETO NA TAVA 4U4ELO NARE4ENO NSO

34

Icelander

преди 11 години

До АнонименНека не забравяме, че все пак този младеж насочи пистолет към главата на друг човек... Не защитавам в никакъв случай делегатите на ДПС, които се държаха животински, но и съответния младеж не беше чак толкова невинен...

33

Icelander

преди 11 години

До АнонименДокато има нужда и заплаха за техния живот! Държавата е длъжна да осигурява реда и безопасността на всеки един български гражданин!

32

RPG

преди 11 години

A KOMU E NUJNO NSO . ZA6TO NI KARAT DA PLA6TAME ZA STRUKTURA KOIATO VAR6I RABOTA NA POLITICITE A NE NA NARODA . DRUG E VAPROSA AKO OHRANIAVAT PREDSTAVITELI NA DRUGI DARJAVI . A SAM OKTAI POKAZA 4E VSEKI EDIN OT NAS BI MOGAL DA NAPRAVI SA6TOTO NIAMA 100% ZA6TITA ZA TOZI KOITO E PORA4AN . DRUGOTO E OT HOLIWOOD

31

Анонимен

преди 11 години

"24 часа" анализира как един изтрещял младеж, който нападна Ахмед Доган, развенча митове за служби, партии и институции и без да иска показа истинското лице на демокрацията, създадена от "мишената му". Нападателят разби на пух и прах мита за толерантността на ДПС. Озверелите мъже в костюми тотално се саморазправиха (престъпление по Наказателния кодекс) с младежа, който в крайна сметка се оказа най-пострадал от цялата ситуация.

30

Анонимен

преди 11 години

ДОКОГА ЩЕ СЕ ДАВАТ МИЛИОНИ ЗА ОХРАНА ОТ НСО НА ПРЕСТЪПНИЦИ КАТО ДОГАН И СТАНИШЕВ?

29

Icelander

преди 11 години

Подобно насилие и безхаберие може да се случи единствено и само при управлението на тъпите кратуни от ГЕРБ! ДА на референдума - НЕ на ГЕРБ!

28

Съглсен с теб

преди 11 години

До ДойнСъгласен съм с теб! ГЕНЕРАЛ ВЛАДИМИРОВ БАВНО СЕ ИЗКАЧИ ДО ТОВА МЯСТО И ДОКАЗА, ЧЕ ИМА КАЧЕСТВА, ДОСТОЙНИ ЗА УВАЖЕНИЕ! Факта, че се задържа при трима президенти е достатъчно показателен за неговия професионализъм. Дано и Първанов е осъзнал каква голяма грешка направи със смяната му, но се съмнявам!! Тогава подкрепи ББ, направи го генерал за няколко месеца и му даде старт, за да стигне до този пост, сега да си носи последствията..

27

Анонимен

преди 11 години

Как не ви е срам да призовавате ако срещнете ГЕРБАДЖИЯ да го заплювате ......С камъни трябва с КАМАНИ Сигнализирахте за неуместен коментар

26

ПЕШКО

преди 11 години

ТРЯБВАЛО ДА ДОКАРАТ ПАПАМОБИЛА ДА ЧЕТЕ ОТ НЕГО.

25

Дойн

преди 11 години

НСО беше адекватна служба когато началника й бе изкачил цялата йерархична стълбица на службата - ген.Владимиров. Що за началник служба може да е доскорошен бодигард със съмнително образование за няколко месеца станал генерал, без никакъв управленски опит, без никаква представа как работи службата в цялост, каква е комуникацията с другите служби...абе, пазвантин!? Важното е обаче да се увеличи бюджета на НСО, да се купят новите БМВ-та, .... пари да се харчат! Лошо няма,но само за свършена работа!

24

Анонимен

преди 11 години

а силната страна на нсо е да мачка обикновените хора по пътищата.охранени мутри на наша издръжка.

23

Националист

преди 11 години

До ЛъчезарВерно е, че в България това да си честен и справедлив не се цени, за да си част от нещо гнило, трябва да и ти да си такъв. Генерала си беше на място,каза истини, които му изиграха лоша шега, но си остана ЧИСТ ЧОВЕК, С ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО!!!