335

стойне

преди 10 години

Този *** Плевнелиев не знае кой го е создал и ли кой го е *** Долно губре е плевнелиев *** ти майку

334

Полк. Каварналиев

преди 11 години

.....Вероятно защото и не са принадлежали на България, а на територия, която се е наричала Македония и която България нямала достатъчно смелост да завоюва. Нито тогава, нито по-късно..... Смях, смях в залата!!!

333

The Makedonec

преди 11 години

Nee istina prijateli od Bugarija !! Nekoja gnasa albanska gi pishe tie statii samo da se napravi omrazija megu Makedoncite i Bugarite .. Po cel svet Makedoncite i Bugarite se sekogas zaedno veruvajte mi .. a toj sto go pisal toa da mu ebam pickata majcina ako e Makedonec .. Nie sme prijateli i prijateli ke ostaneme !!

332

морски

преди 11 години

За *** корумпиран президент - такива изказвания.

331

Lekar

преди 11 години

Макета- *** прости

330

681

преди 11 години

Това е безобразие!!!!! неможе да търпим да обиждат българският ни държавен глава!!!!!Как можете да спасите давещ се македонец???Отговор - Като си махнете кубинките от главата му

329

Анонимен

преди 11 години

македонците са най големите ***

328

Анонимен

преди 11 години

Къде са тръгнали с този просташки език на омразата от БЮРМ?!

327

Анонимен

преди 11 години

"Изглежда нелогично, нали? България се освободила, ама някои нейни части останали извън границите й."*** МАКЕДОНЕЦ. Типично по сърбомански пропуска да отбележи ЗАЩО тези части са останали извън границите ни и по наше желание и с наше съгласие ли е станало това.Яжте шиптарския!

326

Анонимен

преди 11 години

"- Има ли турцизми в македонския език?""- йок!"...

325

Анонимен

преди 11 години

smurt za macedoncite

324

Анонимен

преди 11 години

smurt za macedancite

323

БГ

преди 11 години

Абе ваята мама неопределена албанците ще ви оправят вас

322

WTF

преди 11 години

Е, все пак вече могат да пишат. Сега е време да открият и електричеството. И интернет, че да не си пращат мейлите по магарета по тези чукари. Македония е като Афганистан, само че с доста по-малко мак.

321

Анонимен

преди 11 години

абе Македония защо има динар !каде са ви парите в античноста и царете

320

Анонимен

преди 11 години

аз искам само да помоля едно Албанците следващият път като се скарате с Сърбия в косово всичката история на Сърбия унищожете както те унищожиха в Македония на Български герои и в Сърбия и ккато унищожиха много от хърватската култура .така че дреми ми кво ще стане с косово .а за македония тя сама си решава -но губи един приятел и то най големия .

319

черен вампир

преди 11 години

Приятели,наскоро с удивление научих че Макферсон,Макдоналдс и Макинтош сащо били македонски. Знаете ли нещо повече?

318

в

преди 11 години

Защото тези,които сега живеят в Вардарска Македония,нямат нищо общо с нас българите!Те са произлезли в следствие на полови актове между сърби,черногорци,босненци,хървати и са спуснати в Българските долни земи!Това го доказва и ДНК анализа,който е направен от световни и български учени!Този ДНК анализ показва,че ние българите имаме почти 1:1 сходно ДНК с хората от Северна Гърция и доста по малко с хората от Вардарска Македония!Трябва България да се управлява не от партии,а от националисти и патри

317

в

преди 11 години

Работата е такава,че тези,които са сега във Вардарска Македония са сръбски клонинги,а не са никакви македонци(с изключение на българските македонци)!И интересното е,че факти до факти и все още викат на черното бяло!Могат да се лъжат един-друг и да си отричат сами на себе си,но когато се стигне до там,че на българите и България и писне от провокациите на тези пришълци по Българските земи и въпроса се разгледа от световни историци,целият свят ще научи за фалшивата сръбско-македонска нация и идеята

316

Анонимен

преди 11 години

До ВасилКретен, дядото на жена ми е от Солунско и ВИНАГИ се е смятал за БЪЛГАРИН, моят дядо е от Кукуш и ВИНАГИ Е БИЛ БЪЛГАРИН а ти си един српски еничарин !!!!!!!