61

Iliikata

преди 11 години

Mного хаотично представена информация, без да бъде изведена от някакви конкретни факти, а най-вече на някакви догадки и лични мнения!

60

Лонсдейл

преди 11 години

Донев и Павлов си купиха медии за да им се лъска имиджа и да се пишат хвалебствени статии за политиците които биха били от полза за двамата мафиоти. Всеки ламти за място в политиката, защото така ще може да си върти далаверите и измамите на воля.

59

Гогата

преди 11 години

Боко,на всички им писна от мутренското ти "величие"Медиите могат да пишат каквото си искат,стига ни да чуем 2 твои изречения и всеки може да разбере какъв си

58

Анонимен

преди 11 години

"Пресе са комунизи" би казал някой от болшинството *** фенове на полу-божеството-тиква!

57

Iva Hikova

преди 11 години

Статия, достойна за някои родни жълти пропагандаторски вестници на мутри, които мечтаят за властта, но някак си не върви на сериозна медия да пише такива неща при положение, че тезите не са подкрепени от доказателства или поне опит за такива. Да, медийната среда у нас е опорочена, но да изкараш медиите на Донев и Павлов, които благодарение на тях колят и бесят магистрати, политици, конкуренти е меко казано смешно.

56

grigo911

преди 11 години

Това, в което превърнаха Донев и Павлов част от медиите в България, не може да сев опише с думи. Погледнете например в техните медии какъв див положителен ПР се прави на другарката Меглена Кунева, само и само да я вкарат във властта. Това да не ми да е хубаво за медийната среда в България?

55

lelia_marche

преди 11 години

Медиите, включително и тази винаги са били средство някой да си каже мнението по някакъв начин. От този поръчан материал силно си личи платената идея на твореца. А колкото до Донев и Павлов - по-големи мошеници и съмнителни бизнесмени в тази държава едва ли има.

54

Илияна

преди 11 години

Доста нагласен материал за мен. Направо крещи, че си е платен. Донев и Павлов просто не можаха да осъществят плановете си за "съвместен бизнес" в редакциите на 24 часа и Труд, който явно е включвал и пране на пари и подправяне на документи, както стана ясно имайки предвид обвиненията им отправени от прокуратурата.

53

Анонимен

преди 11 години

Interesno e avstriiskata presa da vidi SHOWTO NA SLAVI. Da vidiat kak tozi CHERVENO PLATEN *** neprekasnato se podigrava s g-n Borisov.

52

Анонимен

преди 11 години

Във други държави журналистите задават въпроси. В България те задават риторични въпроси. Нямат нужда от отговор. Новата коалиция гербдпс ще ни управи :-)

51

Кеворк

преди 11 години

Снощи Кеворкян 15 минути се мъчи да изтръгне от устата на работничката от Сопот,че Станишев е виновен но накря не издържа и сам го каза -е това не е ли поръчково предаване и дали не знаем кой е поръчителят.Въобще не е ли ясно какво става в държавата -оплюване на опонента с цената на всичко и по всякакъв начин.От 147 преписки срещу предишното правителство -нищо само това 3 годишно оплюване навсякъде и по всякакъв начин.

50

94sasht

преди 11 години

Да бе и Любомир Павлов като го хванаха по телефона да казва, че е "отрязал главите" в своите медии на политици като Костов и Първанов - това защо не е отчетено в статията...мирише ми на антиправителствена поръчка.

49

lubimec_13

преди 11 години

Няма такава ситуация. Ако почна да изброявам опозиционни медии, ще изброя повече, отколкото проправителствени. Не знам на каква база са си написали статията Ди пресе, но това просто не е вярно, най-малкото защото една от най-големите медийни групи в България е именно опозиционна, а към това като се добавят и още няколко вестника и сайта, ще се види, че има някакъв баланс.

48

bezpartien

преди 11 години

Нямаше да е зле австрийците да бяха написали няколко реда за обръщането на дневник и цялата икономедия. В началото и те бяха проправителствено настроени, но след като видяха, че няма да има от баницата за техния собственик и веднага се обърнаха като фурнаджийски лопати. А и не мога да се съглася, че има медиен монопол, защото и в момента си има медии, които плюят по властта, благодарение на интернет. Така, че тези приказки на австрийския вестник са преувеличени.

47

Анонимен

преди 11 години

МЪРТВА ИКОНОМИКА,НАРОДА ИЗНЕМОГВА,МИЗЕРИЯ,БЕЗРАБОТИЦА,ТОВА ЛИ СА ДОБРИТЕ НОВИНИ ЗА НЕГО

46

Dora Yankova

преди 11 години

Авторката претендира толкова добре да познава родната медийна среда, а в същото време цялата й статия се базира на догадки и доноси, които не са подплатени с никакви доказателства, което навежда на мисълта, че някой роден журналист или политик й е помагал при създаването й, колко удобно точно преди изборите. И как медиите благославят Бойко, а в същото време за него се разнасят какви ли не вицове, смехотворни прякори и какво ли още не?!

45

Деси Атанасова

преди 11 години

Ще има надежда докато в България все още има медии които не се страхуват да отправят основателни обвинения към правителството, подкрепени с доказателства. Любо Пъпката какво положително може да се очаква от човек с мутренски прякор -нищо, само далавери, измами и рекет.

44

Deneris

преди 11 години

Всичко е съмнително щом касае афери на Донев и Павлов. Очевидно тези нагли и безочливи бандити няма да срещнат правосъдие и ще продължат да си въртят далаверите и всичко, разбира се. е на гърба на обикновените хора.

43

kokona novoselska

преди 11 години

Пресе пропускат много важни подробности около бивщите ВАЦ-овски медии, а именно че споровете около собствеността и бяха породени от самите инвеститори, сред които се оказа че едните са били използвани просто като параван - "БГ приватинвест". Да не говорим за факирските номера на Пъпката по отношение на тиражите, които в последно време доста паднаха, както и за използването на медиите за изнудване на магистрати. Това свобода на словото ли е?!

42

unogondurite

преди 11 години

Да бе, сякаш няма медии, които да плюят по властта! Статията си издиша отвсякъде, и дано не съм само аз този, който го вижда това. Дали ако хвалеха правителството на Бойко Борисов в тази статия, тя изобщо щеше да стигне до българския народ в превод от толкова много медии у нас? Силно се съмнявам. Прави ми впечатление, че за лекарствения скандал и високите цени на някои медикаменти у нас нищо не се споменава, а иначе говорят за господата Донев и Павлов...