416

С НАМИ БОГ

преди 11 години

До СтоянСПОМНЕТЕ СИ КАК ТЕЗИ *** УБИХА КАДАФИ - НАРЪГАХА МУ НОЖ В АНУСА И ГО РАЗПРАХА, ВИЖТЕ ГА В ИНТЕРНЕТ ЗАСНЕТО !ТОВА СА ТЕЗИ *** ЗЛИ, ЖЕСТОКИ И БЕЗКРУПОЛНИ, НО УЖ НИЕ ИМАМЕ ЕТНИЧЕСКА НЕТЪРПИМОСТ !АМИ ТАКА СИ Е КОЙ БИ ЖЕЛАЛ ДА ЖИВЕЕ В ЕДНА ДЪРЖАВМА С БЯСНИ КУЧЕТА ?БЯСНОТО КУЧЕ СЕ ЗАСТРЕЛВА - ТОВА Е ПРИРОДЕН ЗАКОН !АКО СЪДА НЕ ГИ ОСЪДИ КАТО ВИДИТЕ *** ПРЕБИВАЙТЕ ГО ЩОМ ТОВА НЕ Е САМОРАЗПРАВА И ЛИНЧ !г-н ЦАЦАРОВ ПОКАЖЕТЕ КАКЪВ Е ЕТАЛОНА ЗА САМОРАЗПРАВА ИНАЧЕ СТАВА АНАРХИЯ

415

Стоян

преди 11 години

Абе тоя козел що не вземе да каже как се е казвал когато го прекръстиха с българското име.Той ще е по зъл от Догана,но дали Меди ще му дава от париците дето идват от шейховете.А това момче да беше му набил едно круше щеше да има по голяма полза и ваденето да пистолет.Те кат му свалиха панталоните да не искаха да му теглят и една бургия,за назидание.

414

Анонимен

преди 11 години

Поне да го беше гръмнал!Напразно биха момчето.А за най-голямо съжаление тези *** няма да бъдат наказани.Но да не забравяме че живеем в България :(((

413

дедо Ташунко

преди 11 години

Местан - като Доган, от един дол дренки! Стига сте ръфали снагата на България, в нея сте се родили, мизерници. Прокуратурата трябва да се заеме с Доган, докато го разнищи! Този ефенди не си знае милионите, които смъкна от гърба на българския народ. Български братя, на оръжие!

412

марко

преди 11 години

Да го убие,ама с газов пищов-25 годишен студент и да пропусне тази малка подробност?

411

Смело сърце-Лондон

преди 11 години

Моля българите да не обръщат внимание на полити4еските оргазми на един луд (Доган).Той сам си направи фронт в България без никаква при4ина и сега този фронт се обръща срещу него.Горките българи -мохамедани най после по4устваха свободата си,със идването на държавноста в лицето на ГЕРБ-БЪЛГАРИЯ.Сега те са наистина свободни и демократи4ни.А нападателя просто е искал да покаже 4е Доган прекали във всяко отношение.

410

Смело сърце-Лондон

преди 11 години

Доган е най непо4тенният най крайният ,най коварният политико-фанатик.Просто самият той трябва да е на топло.Не трябваше да го пускат от затвора.Това беше грешка на демокрацията за самата демокрация.

409

явно

преди 11 години

вътрешна работа и несполучлив опит за извличане на политически дивиденти ...............ДПС ще се разпадне .........не може да видиш как дебелаци пребиват 25 год .пасивен Боксъор и да си член на това движение......

408

Смело сърце-Лондон

преди 11 години

Ами другия джалатин Лютви Местан мнго бързо разреши слу4ая..."това е полити4ески акт...",абе ей не обиждай така нас българите бе гад със гад.....направо ми писна от вас ДпС-то...спрете с провокациите или нищо добро не ви 4ака...,целта ви е ясна..да ома размирици,но няма да го допуснем заклех се.

407

СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ

преди 11 години

До ОшашавенЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО ИМА ИЗГОДА ОТ ТОВА ТЕАТРО Е МВР-ДС И ТЯХНИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛ Аамед Доган -агент Ангелов, Сергей, Сава, Трето у-ние, ОУ-МВР-Варна, ПГУ, от 1974 до 1988 г.ТОЙ КАНОНИЗИРАН КАТО МЪЧЕНИК ,А ДС ПРОДЪЛЖАВА ДА МАНИПУЛИРА *** ДА ГЛАСУВАТ ЗА АНТИКОНСТИТУЦИОННАТА ПАРТИЯ ДПС !ПОДПОЛКОВНИК ДОГАН Е ЕДИН ОТ НАЙ ЦЕННИТЕ ИМ КАДРИ ВСЕ ПАК !НО ИСКАМ ДА ЗНАМ ЗА КАКВА САМОРАЗПРАВА ЩЕ МОЖЕ УТРЕ СЪДА ДА ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ОТ ХОРАТА АКО НЕ НАКАЖЕ ПОБЕСНЯЛИТЕ ЖИВОТНИ ОТ ЛИНЧА !?!?

406

Смело сърце

преди 11 години

От Лондон пиша...:Скъпи сънародници,не знам каква е реакцията по света ,но ми е жал за вас тъй като станахте свидетели на този о4акван акт на ескалиране на омразата към Доган бей и то от неговия електорат.Това показва ,4е търпимоста е преско4ила границата.Още преди 7-10 години имаше българи-мохамедани ,които казаха 4е Доган е лош пример за политика в България и бяха моментално отлъ4ени и преследвани от Доган..мисля даже 4е се покриха в 4ужбина.Ето до къде води фанатизма на Доган...Позор.

405

Анонимен

преди 11 години

А , АЗ ЧУХ ПО - ЯСНО РЕВОВЕТЕ НА ОНИЯ *** ДЕТО ПРЕБИВАХА ЧОВЕКА И ТОЧНО ТЕ ВИКАХА ... - УБИЙ ГО , УБИЙ ГО .....????? И НИЕ СЕ НАДЯВАМЕ ТИЯ *** ОТ ДПС ДА НИ ПРЕДСТАВЯТ ПРЕД СВЕТА ????

404

!

преди 11 години

Лютви е по фанатичен от доганДоган е хитър.. знае как да се възползва от етносните проблеми.. пуска скандална реплика и се възползваЛютви е по кран.. той вярва в съществуването на омраза.. и ще е отстоява до край.. с което ще я събуди..Дано и турци и българи осъзнават това..

403

бг

преди 11 години

ХА СТИГА САМО ЗА ОХРАНА ДА ГОВОРИТЕ БЕ ХОРА АМИ ДАИ ДА СЛОЖИМ И В ДЖЕМИИТЕ В ЦЪРКВИТЕ В ТАОЛЕТНИТЕ ........ЗА КВО ГОВОРИМ ТОВА СИ Е КАТО В ЕДНА КРА4МА КАДЕТО НЕКОИ СЕ НАПИЛ И ТЕ УДРЯ С БОТИЛКАТА ..КВО ПО ЛЕСНО ДА ОБИЕШ 4ОВЕК .........ПО СКОРО СЕ ПОПИТАИТЕ ..ЗАЩО ТОВА МОМ4Е НЕ ГО ОБИ..АААААААААААААА...ТОВА Е НАД ВСИ4КО

402

Кукловод

преди 11 години

Кукловодите показаха на Доган ,че по всяко време могат да му опрат нещо до слепоочието!

401

Ошашавен

преди 11 години

Вскичките Ви коментари досега показват Вашата злоба и простотия,за които инерцията няма край.Оставете ги настрана.Помислете с главите си,ако ги имате.Кой има изгода от това театро?Дали тези ,които най-ожесточено нападате? Вие сте водени за носа.Нямате собствено мнение по въпроса или сте олигрофени. Познайте на кого е тази PR акция?Не симпатизирам на никого.Аз съм един безнадеждно обезверен гражданин на тази държава наречена България.

400

подкрепям 488

преди 11 години

Грозва картина беше!!Това са и Правата и Свободите на ДПС.......за едни къотек ,за други крайна загриженост........ДПС пред разпад.......

399

WC

преди 11 години

БЪЛГАРИЯ Е ЦИРКОВА ПЛОЩАДКА,С ТРЕТОРАЗРЯДНИ ЦИРКАДЖИИ-МУТРИ,КОИТО ДАВАТ НА ХОРАТА ЗРЕЛИЩА,ВМЕСТО ХЛЯБ.НАРОД БЕЗ ХЛЯБ Е ОБРЕЧЕН.ГЛАДЪТ ПОРАЖДА ОМРАЗА.БЪЛГАРИТЕ СТИГНАХА ДЪНОТО.

398

очевидец

преди 11 години

Лявото крюше на Боксъора беше в безкрайно удобна позиция и не влезе в действие......Факт.....Бутафорията Не може да мине за друго освен за акт на дребно хулиганство........Бъдете реалисти!!!

397

Анонимен

преди 11 години

С усмивката на доганчо -специалист по всичко, бил стреснат.Ама аджаба тоз младеж като му блокира пистолета защо не му наби едно ляво круше и тогава вече да го съдят за хулиганство.А той дори не го е одраскал,а него го пребиха мюсюлманите-български.Такава жестокост и злоба не вярвях ,че има в тази партия,която всява страх сред техните гласоподаватели!!!!!