14

Анонимен

преди 11 години

Май-че получи "Умствен запек" с това "тоест". >>>>>>> "Чудотворно ,но Факт"-боядисани дъски обират бабички -Масово"

13

e

преди 11 години

5 А отвън са псетата, чародейците, блудниците, убийците, идолопоклонниците и всеки, който обича лъжата и лъже. "Откр. на Йоана- гл 22 ст.15"

12

e

преди 11 години

Ти "отче",кой ти даде право да притурвате и изваждате от Божията истина,та чрез хитрости търсиш смисъла да се канонизираш наново ?

11

e

преди 11 години

Ако това е злоба,то дали Господ е бил злобен ,та написал заповедите.Че имам "Алергия" към "отците"е ,че така безбожно лъжат и то в името Божие ! Така правят и другите "симпатяги"-папи,ходжи,юдейстки,буда и "индийски крави"-водачи"

10

e

преди 11 години

Кое е българското ? Идолопоклоничеството на Константин и Елена,познато още в стария завет ,като "Гръцкия козел" или описано в Новия завет като "Звяра",това ли е българското ? Не знаете ли,че лукавия е поставил религиите си по цял свят,защото не са истини,но полуистини или лъжи ? Когато Господ Исус,Синът на Всевишния е Един,истината Му една,как тогава толкова много "истини" ? Как ,когато не ви харесва да се кланяте на "индийски крави",но ви харесва да се кланяте на "Образ и подобие" на Божията истина ?! Не приемайте "Белега на звяра" от "отците",както и не се кланяйте на "Лъжепророка"-останалит

9

e

преди 11 години

Хайде вие "отци" е време да се Осрижете Гривите и и Обръснете Четките,че сте заприличали на комбинирани фокусници. Хайде сега ,когато цитирате Новия завет,така както го чете дявола-цитирайте на Глас Първа и Втора заповед ! Или Господ не е знаел,когато ги е написал собственоръчно,та вие "коригирате" Неговото "незнание"

8

тангента19

преди 11 години

ПАТРИАРХА Е ПРЕДАДЕН ОТ ЕВРЕИТЕ СРЕЩУ ЗЛАТО . ИСТОРИЧЕСКИ Е ДОКУМЕНТИРАНО ВСИЧКО . ТЪЖНА СТРАНИЦА БЕЗ ПОУКА ! ДАНО БОГ НАПРАВЛЯВА В ПРАВИЛНА ПОСОКА ИРАНСКИТЕ ЯДРЕНИ РАКЕТИ !

7

Мр. Килер

преди 11 години

Ми , тебе пък не са ли те възпитавали, че така да пишеш с главни букви е невъзпитано, или там в твоята религиозна общност сте си такива, невъзпитани.

6

Mr. Killer

преди 11 години

Това не е вярно , защо пишете лъжи номера 4 и 5. Този е един терорист , също като ЛЕВСКИ, БОТЕВ и трябва да се забранят празненствата за такива убийци и терористи. Как може така да разклащате основите на демокрацията, пълна дискриминация, етническа омраза насаждат всички и ЛЕВСКИ , БОТЕв и ТОзи Патриарх, и ВИЕ, дано ви хванат и в затвора , за насаждане на етническа омраза с почитането на такива.

5

един от многото

преди 11 години

Един от най-големите български светители За който не знае ,за него се отнасят думите -------->>>>>> " Царят избяга , Патриархът - Не "

4

Валя

преди 11 години

Вечна памят на духовния ни водач. Да бъдем будни и да следваме заветите му. Нека сме достойни за предците си.

3

Mr. Killer

преди 11 години

Търновски е дискриминирал отоманците, да се сезират всички институции и да се накажат всички , които празнуват в името на този терорист и насилник!

2

Mr. Killer

преди 11 години

Евтимий Търновски не беше ли терорист?

1

Анонимен

преди 11 години

Пример за това как свещениците трябва да водят православния Български народ в мир и бран !!!