85

БОНО ШКОДРОВ

преди 10 години

НЕКА ОБЕДИНЕНИТЕ "ЛОМЦИ" И "БДИНЦИ"ДА ЗАПЕЯТ СВОЯ МАНШ...И НАПРЕД НА НОЖ...ДА ВЛЕЗАТ ВБЪЛГАРСКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ!

84

БОНО ШКОДРОВ

преди 10 години

В РОДЕНИЯТ МИ ДОМ, НА ТАВАНА НАМЕРИХ ЯТАГАНБАБА МИ КАЗА, ЧЕ Е ТРОФЕЙ ПРЕДАДЕН ОТ ТУРСКИ ОФИЦЕР,КОГАТО НАШИТЕ ПРЕВЗЕЛИ ОДРИН! БЕЗ ДА ЗАПЛАШВАМНИТО АХМЕД ДОГАН, НИТО БИВШИЯТ ЕР ДОГАН/Министър-придседател на Република Турция бих ИСКАЛ ДА ГИ УВЕДОМЯЧЕ РАЗПОЛАГАМ И СЪСМЕЧЪТ НА АТИЛАСЕДЕТЕ СИ НА ***!НА ДУПЕТО ДЕ!

83

сломер

преди 11 години

Глупости!!!!! Точно телевизия РТЛ гледам цял ден.....не са казали и една бува за Доган. темите бяха изборите в Нидерзаксен, поледицата в южна Германия и атентата в Алжир...как си представяте изобщо, че такава сериозна медия ще се занимава със селските забавления на тоя психопат доган....хахаха...забрави :-)

82

detelina

преди 11 години

А-тези ли европейци-къде бяха когато,БГ бе под турско робство?!Трябва да ни целуват-дупетата,че спряхме турците да не завладеят цяла Европа!?Ами,като толкова много харесват ДПС-нека си ги вземат при тях!Нека и те да усетят,за какво иде реч!А,на дпс-като не им харесва в БГ-МОЛЯ ДА СИ ВЗЕМАТ ПАРЦАЛКИТЕ И ДА СИ ЗАМИНАВАТ-СВЯТ ШИРОК!Да ,ама другаде няма да им позволят да си веят байряка!

81

brukselski duner

преди 11 години

maitapa e goljam sas sluchkata i pokaza na sveta kakvi oxraneni varvari opravljavat bulgaristan no nikoga do kraja na jivota koito bog mi e dal njama da priema tozi *** grad za euro stolica

80

пешко

преди 11 години

Политик който мисли за държавата си никой не го напада.

79

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен AKO NA TEB TI IZVADIAT TAKOVA PISTOLET4E 6TE SE NASERE6 111

78

Спонги

преди 11 години

До Анонимен 91Те точно това пишат, за насилието над поваления "атентатор".

77

soraia

преди 11 години

До кога тези от Западна Европа ще бъдат овча мисъл,но със самочуствие?Алооо,защо не реагирате на зверският побой на турци срещу турчин,а намесвате България?

76

Анонимен

преди 11 години

Те белгийските медии ако си догледат клипа, ще видят кое точно е "крайното насилие" - нападението с водното пистолетче или зверския линч на падналия и беззащитен човек.Но дали ще пишат за това е без значение. Всеки нормален човек може да намери клипа с грозния и арогантен побой и да го гледа.

75

KIKO

преди 11 години

GOLIAMA 4AST OT KOMENTARITE SA OT ORGANIZATORI NA ATENTATA KOITO ISKAT DA IZKARAT KATO DETSKA IGRA !!!!

74

ДА

преди 11 години

Не се впечатлих особено от насочения пистолет към Доган.Все едно гледах филм,каквито дават всеки ден.Но отвратителния побой над падналия човек ме втрещи и отврати безкрайно!!Би трябвало младежа да го оправдаят,защото това е хулиганска проява,а не опит за убийство и да съдят тези,които го биха!

73

anonimen

преди 11 години

PO DOBRE DA GO BE6E UBIL TOQ DOGAN PONE DA ZNAE KAKVO E NAPRAVIL TAKA SAMO RAZLQ KU4ETATA I NAKRAQ NI6TO

72

Кире Либерало

преди 11 години

Еми да! Крайно насилие за България се оказа един клоун да насочи тапешник срещу един оял се либерал-***! Иначе да рзстреляш като пилци 20-тина дечица в едно начално училище е нормално насилие по американски! Брейвик изтрепа 70 младежи в Норвегия за нищо, но тука клоунадата на едно заблудено турче е карйно насолие! Много по-крайно беше насилието на "либералите" върху атентатора и ритниците по главата му бяха доста по-животозастрашаващи, от халосните патрони, които даже не беше заредил в цевта!

71

Asen Prodanov, Burga

преди 11 години

Цяла България, а и Европа видя как действат освирепелите турски башибузуци - нямат задръжки да смажат от бой /дори на такова публично място!/ повален на пода беззащитен човек, независимо кой е той. Все пак, добре че не беше българин, защото щяхме да се наслушаме и на крясъци "***". А делегатите в залата са елита на турската партия, тоест не са част от простолюдието, което още повече ги позори за безсмисленото насилие. Има предостатъчно видеозаписи като доказателствен материал и е редно прокуратурата да се самосезира и повдигне обвинения на бабаитите, представили ни така варварски пред света.

70

Анонимен

преди 11 години

"Медиата"Илитерат

69

Анонимен

преди 11 години

alooooooooo v4era ima6e teroresti4en akt kogo sadqt ve nenormalen ami ako be6e naso4eno sre6to bolen siderov togava pak toka li 6te da reve6

68

съд за делегатите

преди 11 години

Прокуратурата незабавно да повдигне обвинения срещу озверелите ***, които ритаха момчето докато беше обезвредено на земята от служителите на НСО. Тази осверепяла *** е по опасна от младежа, който единствен в тази държава има смелостта да покаже гражданската си позиция срещу гнилото ръководство на ДПС. Един български гражданин от турски произход показа повече решимост и желание за промени в България отколкото нас етническите българи.

67

1

преди 11 години

Администратора, моля ви BAN за FBI, вижте как подклажда хората. Не съм от ничия парта, ама моля ви уважавайте другите хора поне.

66

Перо Пиперо

преди 11 години

Най-голямото насилие в случая беше упражнено от контракцията на дебелото черво на Сокола върху разхлабения му ***!Забавянето преди повторното му излизане на трибуната е било предизвикано от неочакваната нужда от ново бельо, костюм и продължително къпане, за да се отстрани упоритата миризма на ако!Било е необходимо и доста време, за да се окаже медицинска помощ на пострадалите в схватката с терориста делегати на конгреса - имало е множество навехнати от ритниците глезени и охлузени юмруци!