238

Един Българин

преди 11 години

Тъжно е това което казва Сидеров макар и прав, но най-тъжното е, че поводът за скандала- българо-турският сериал "Ездачи" тихомълком фалира множиство дребни българскифирми.Основната вина за това има "Бояна", но и Рашидов е съпричастен, защото той докара финансовата пирамида Галата филм в Б-я.В днешно време, макар че са подписали договори като КОПРОДУЦЕНТ, Бояна, остави без хляб българите,които е ангажирала по филмаТова е мафиотщина и престкъпление.Вече осем месеца българите си чакат парите!Защо

237

До Маузер

преди 11 години

То Америка така ни стабилизира, че процъфтяхме. Ами да. Появиха се обществени кухни и то не само в събота ами и в неделя, които раздават безплатна храна на гладни пенсионери с десет долара пенсия. И добри богати търговци, които не си изяждат сами развалените продукти, ами ги хвърлят в контейнерите за да ги вземат от там нуждаещите се. Боже, каква идилия...

236

Mаузер

преди 11 години

До 999 и ШопПрез цялата ни история Русия се е стремяла да ни дестабилизира , за да се меси в нашите ни работи.Ролята на троянски кон винаги са били комунисти-русофили.Сега и Сидеров се намеси .Как може партийка от 5 човека да има телевизия /Алфа/и вестник.Мястото му е в онова място в Карлуково.Той да не направи някое изпълнение ,че да запали пожара.В историята ни има доста подобни случаи.

235

Mаузер

преди 11 години

До малката;Недей да си такава озверяла.Типична комунистка.Един умен човек каза че последното убежище на комунизма е национализма.Живота така е отредил да живеем заедно и трябва да се разбираме.Национализма не решава проблеми той ги създава.По-кротко.

234

Анонимен

преди 11 години

До АнонименХора, Левски и Ботев са живели преди близо 150 години. Днес, за да оцелее една малка държава като България, тя трябва да се съобрази със сегашната обстановка в света. Не търсете отговорите при Ботев и Левски. Турците не са ви виновни ами се хващайте яко и си оправете държавата така че младите да не бързат да се изнизват още преди да са навършили 20.

233

Анонимен

преди 11 години

Колко е тъжно да се четат тези коментари тук. Толкова много омраза. Всички тези българи националисти са опасни за бъдещето на България. В днешния свят, в който няма чисти народи и нации, едно от най-важните условия за просперитет е да има добри условия за развитие на всички прослойки от населението. Волен Сидеров и идеите които той поддържа са опасни за бъдещето на България.

232

Анонимен

преди 11 години

какъв балканджи йово-***

231

малката

преди 11 години

правим ние си ги прибираме и си ги къткаме я си ходете в тъпата Турция при мръсните кюрди и турци от вас българия неможе да диша българина неможе да живее спокойно страх го е да нему оберат къщата да не го нападнат на улицата "турци" по име а в душата истински ***

230

малката

преди 11 години

999 ти да не си *** фес нямам нищо против турските сериали но такава нация дето като я питаш вие какви сте ти отговарят " Аз съм милет" (милет-народ) и спира до там не е за България нали уж турци се водят еми да си ходят в турция там ще им е по-добре по развита държава с повече работни места. Ама на тях ме им се и работи нали тука правят по 5,6 деца и от помощи се издържат а като отиват някъде де накисват от глава до пети със злато ама и турция и тя не ги иска и те ги смятат за *** и какво

229

Шоп

преди 11 години

999 е абсолютно прав. Сидеров просто е руски агент, а руснаците имат интерес да ни провалят, защото сме натовска държава.

228

Анонимен

преди 11 години

само сидеров може да оправи българия. не плюйте по него. той може да ни спаси от новото турско робство, от прекланянето до краката пред ЕС и запада изобщо. той е новият левски.искаме пълна независимост на българия-заветът на ботев и левски. БЪЛГАРИЯ ОТНОВО Е РОБСКА СТРАНА. САМО ВОЛЕН,САМО СИДЕРОВ,САМО АТАКА. ТОВА Е СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ. ВСИЧКИ ДРУГИ ПРИКАЗКИ И ДЕЙСТВИЯ НА РАЗНИ БЕЗОБРАЗНИ ГОВОРИТЕЛИ И ДРАСКАЧИ СА ПЪЛНА БЕЗСМИСЛИЦА.

227

kms_07

преди 11 години

Хвърлят се огромни пари за да ни се представи Турция като някаква просперираща и демократична държава...Напразно! В очите на т.нар. турци в България тя е родината-майка, в очите на 95% от българите Турция е вековния поробител, това се предава от поколение на поколение и никакви пари не могат да го променят!...Между другото гледайте тъпите им сериали, за да разберете за какво става дума...И за лицемерието, и за клюкарството, и за потурите, и за целуването на ръце...ОТВРАТ СА!

226

Анонимен

преди 11 години

лидерът си беше същия като колега,***,завистлив,егоист,мрачен,неграмотен,с една дума НЕ Е ЧОВЕК

225

urania3

преди 11 години

"...Винаги съм бил само прекрасен български художник..." Нито е ПРЕКРАСЕН, нито е БЪЛГАРСКИ, нито е ХУДОЖНИК !!!!!!!!!!!!

224

Анонимен

преди 11 години

Реално турското робство е свършило доста преди да дойдат руснаците и да ни "освободят". 70-те години на 19 в. българите са били пълноправни граждани на Отоманската империя, даже с привилегията да не ходят войници.

223

abvlado

преди 11 години

" Амрика, Русия или Турция? " Извратени мозъци такъв избор няма. Демократияна държава сме и всеки може да идва Сидеров да протестира защо в българските градове като по улиците не можеш да прочетеш на български нито едно име на някакво заведение или магазин Защо избирателно е само против Турция макар че е много по европейска от нас, пишат на турски но с Латиница (арабската азбука отдавна са захвърлили) и целият свят ги разбира и са 3ти по производство на филми след САЩ и Индия. Ние къде сме?

222

Анонимен

преди 11 години

*** такива,единсвеният български народен представител който защитава българската история а вие го критикувате,не заслужавате да сте се раждали *** и национални предатели

221

анкета

преди 11 години

Право на избор: Амрика, Русия или Турция?

220

розан

преди 11 години

Съвременните българите (***) са селекционирани роби.Всичко борбено турци унищожили.Никой няма да тръгне на барикади.Всичко ще търпи Мутроид-лакей и неговите авери Държавата е унищожена,станала е американски протекторат. Трагедия е !

219

Радой

преди 11 години

"Мене не ме е страх от министъра на културата,страх ме е от културата на министра." Радой Ралин