77

pensioner

преди 11 години

Важно е мнението на децата,щом са щастливи и застават зад баща си,не може да им се отнема правото на избор.По-добре шахматисти отколкото наркомани.Гадна и лицемерна държава!

76

Lan

преди 11 години

И не мисля, че таткото е прав, макар че го разбирам. Рано или късно децата ще влязат в живота и опитът с други деца в училище е точно начина човек да се научи да се справя. Обаче явно има избирателност когато се отразяват такива новини и явно се търси манипулация!

75

Lan

преди 11 години

Какво имаме тук - добре отгледани, добре възпитани, явно умни деца и О УЖАС! те не били ходили на училище?!!! Ама как без блестящата месомелачка, наречена за благозвучност образование е успял този татко и без телевизия СРАМ! Горките не са им промивани мозъците, какви граждани ще вземат да станат!В същото време "обективни" журналисти едва ли не с умиление ни представят поредната 12 годишна родила мургавелка, сякаш тя не е дете също и не е била изнасилена, за да роди. В какъв абсурд живеем!?

74

аз

преди 11 години

Няма ли някакъв начин това ужасно гадно,маниполиращо изчадие наречено Бенатова да изчезне вдън земя.Само факта,че тръгва да оплюва някого ме кара да съм на неговата страна.Не смятам,че е обективна.Смятам че достатъчно много се изложи в Катуница и е крайно време да спре да се натрапва на нормалните хора.

73

Анонимен

преди 11 години

Всички, които хулите и слагате диагнози на човека, вие светци ли сте, идеални ли сте...Ето как за сензация и рейтинг се смазват обикновените хора, а да не забравяме , че напоследък се търси начин да се въведе и принудително освидетестване в психиатрии. Е, за това първо трябват да се изнамерят достатъчно поводи, та всичко да е в името на нашата сигурност.

72

АНОНИМЕН

преди 11 години

ТЕЗИ ОТ БТВТО СА ЛЕШОЯДИ А ТАЗИ МИРОЛЮБА ДА ВЗЕМЕ ДА РОДИ И ОТГЛЕЖДА ЧЕТИРИ ДЕЦА В БГ УВОЛНЕНА ОТ РАБОТА И ТОГАВА ДА ХОДИ ДА ПРИТЕСНЯВА ХОРАТА И ДА ИМ ГЛЕДА СЕИРА

71

Валя

преди 11 години

О, за телевизията е прав, вредна е, аз не гледам от години.За другото е трудно човек да съди от статия.

70

Митко

преди 11 години

Тя майката от 13 години работи в Англия и не е при децата си, пък сега изведнъж се загрижила. Каква връзка иска да има с тях като я няма....Не знаела как да съобщи на службите 13 години?!?! Нещо ми намирисва на наредена работа!

69

Бичкията

преди 11 години

И к'во? Аз познавам цялата им фамилия - всички са малко изперкали и сектанти! Явно е по наследство!

68

Nobtv

преди 11 години

Той не знае ,че Бтв не плащат.Те на българските творци не плащат , а на него ли.

67

2

преди 11 години

от опит знам ,че не всичко е така както изглежда...от прочетеното разбрах ,че един човек се е опитал да направи децата си шахматисти.Еми щом плюем по него ,какво да кажем за тези родители дето си заравят главата в пясъка и децата им стават наркомани и ***...евала на тези "деликатни"родители.И разбира се ,че ще иска пари от наглите и продажни журналисти.

66

Анонимен

преди 11 години

Браво на човека! Всеки, който се опълчи срещу системата ще го изкарат ненормален по медиите! Бъдете сигурни в това. Естествено, че ще иска пари на телевизиите! Ако дойде продажната Бенатова да ми иска интервю ще й искам даже повече от 10 000 лева, за да има честта даже само да говори с мен.

65

Анонимен

преди 11 години

трябваше да ги пуска на чалготека да се научат да въртят кючека

64

Анонимен

преди 11 години

Сега и него да го държат затворен за дестинна години ,че да научи перфектно ........*** !

63

Васо

преди 11 години

По закона за скачените съдове, човека не се различава от държавата. Лошо е за децата, щото отраснали по този начин нямат имунитет за средата в, която сега ще влезнат. Може би и затова е тоя зор на груповото съжителство още на 4г. Да се свиква отрано да няма непослушни, индивидуалисти, и с открояващо се поведение. Родителите да носят клечките за дръпването на очите.

62

инна

преди 11 години

Че човекът е изперкал,това е ясно.Случва се.Мен ме притеснява друго-коментиращите тук,които го изкарват едва ли не герой,опълчил се на системата.Тотална загуба на ценностната система,обърканост и изглупяване...И говорим,че сме европейци.

61

Анонимен

преди 11 години

Такива неща се случват постоянно, дори с възрастни хора. Ужасно лесно е да се манипулира някой. Можеш да го настроиш срещу роднини, срещу приятели. Това го има и в училищата - учители настройват други учители срещу някой ученик. Или децата настройват приятелите си срещу определен човек.Злослови се и на работните места. Има хора, които са по-*** и лесно поддават. За 2-3 години можеш да им вмениш да мислят като теб, само трябва обработване.

60

актуално

преди 11 години

В тъги, в неволи младост минува,кръвта се ядно в жили вълнува,погледът мрачен, умът не видидобро ли, зло ли насреща иде...На душа лежат спомени тежки,злобна ги памет често повтаря,в гърди ни любов, ни капка вяра,нито надежда от сън мъртвешкида можеш свестен човек събуди!Свестните у нас считат за луди,...

59

onq

преди 11 години

Така както му описват сьстоянието на този ,от километри си личи,че има параноя и ми е нужно лечение

58

абв

преди 11 години

Миролюба иска и взема пари за да пита, Димитър иска пари за да отговаря - нормално. :)