28

БАРОКО333

преди 11 години

До:ТРИУМФ НА ВОЛЯТА-Виждам че си много навътре с нещата относно електронната музика!Но какво значи точно "ВОКАЛ КЛУБ ХАУС" ,защото аз така и не открих такъв тип музика в нета ,освен някви пиратски РУСКИ компилации които те незнайно защо ги кращават ВОКАЛ КЛУБ ХАУС Това е адски смешно мен.

27

сгс

преди 11 години

До ТРИУМФ НА ВОЛЯТАА ти умнико от къде си сигурен че не съм го написал нарочно! И като си толкова отворен защо не кажеш от къде идва името,А?Нали си разбирач!

26

Анонимен

преди 11 години

До ТРИУМФ НА ВОЛЯТАПоне виждам че не си подготвен - с този стил,питай на някое друго Мохито Carl Cox TОЙ МОЖЕ И ДА ТИ ОБЯСНИ! И освен това този човек е издал множество парчета в стил HOUSE,КОЕТО ГОВОРИ ЗА ТВОЯТА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ.Колкото до стила Teck House -Не възнамерявам да ти отварям очите,защото ми е писнало от такива псевдо DJ - пигмей като тебе!!!

25

сгс

преди 11 години

До ТРИУМФ НА ВОЛЯТАДобре!Кажи ми какво е : TECK HOUSE ? И те оставям на мира!

24

сгс

преди 11 години

До ТРИУМФ НА ВОЛЯТАСмешкоо аз за разлика от тебе съм в час с тази музика от началато 90те и недей ми говори за дрога защото лично аз! винаги съм бил против нея!!!

23

Анонимен

преди 11 години

пил си бил мохитото... бахахахахахахахахха шизофреник, я си лягай. Тия плюнки, които си изброил за *** за зеле не стават.

22

Анонимен

преди 11 години

До ТРИУМФ НА ВОЛЯТА A ПОНЕ СИ И МНОГО ОТВОРЕН!!Ще ти кажа и че разбирам от SOUND&LIGHT и почти всички DJ които си споменал съм бил на техни участия..

21

сгс

преди 11 години

До ТРИУМФ НА ВОЛЯТАОсвен това ти не разграничаваш музика която е за клуб и музика която е за такива гигове,колкото до наркоманията! Тя е навсякъде вкл. и във клубовете..

20

сгс

преди 11 години

До ТРИУМФ НА ВОЛЯТАЗа разлика от тебе аз съм минал през около 40стила в ел.музика,вкл.и споменатите от теб стилове,вкл и др.като JAZZ,FUNK,ROCK&DANCE...За мен ти си музикален инвалид!!!И не може да ме убедиш че Кокс не става за нищо

19

сгс

преди 11 години

За хората в този форум питащи!Кой е този човек?Отговор!Има DJ които правят хубава музика,но! във миксирането на музиката и подбора и,са пълна скръб.Този човек е абсолютен професионалист и пионер във бранша на електронната музика.При него Микса и подбора от песни е 100% класа

18

Мусолини

преди 11 години

Веселинчо, ти явно много добре познаваш историята на Европа, та да пишеш, че Мусолини е едно ***.Напиши ми нещо от биографията на Мусолини без да преписваш от Гугъл и ще те поздравя, пък после давай оценки за него, делото му и живота му.А пък не знам ти с какво се чувстваш по- малоцененен или пък дори равен с една по- неразвита в интелектуално отношение раса.Запознай се с трудовете на професор Розенберг и още с много други факти и тогава пиши глупави иф повърхностни приказки.

17

Анонимен

преди 11 години

До Анонименхахахахахаха Ох колко невежи *** има в България. Не коментирайте нещо, което не знаете какво е! ***, Кокс ще ви пее на ушенце. Има хора, които просто трябва да спамят тъпотията си под всяка една новина в тоя *** сайт, за да заспят спокойно. Е ходете и си лягайте!

16

Анонимен

преди 11 години

ХАЙДЕ ДЕ, ЧАК ПЪК "ЛЮБИМЕЦЪТ НА БЪЛГАРСКАТА ПУБЛИКА" !!! кой го познава този ?това сме ние българите-като видим някои непознат от Запад, и веднага казваме че това е велик човек. И какво ще ни пее ? - американска ЧАЛГА.

15

Веселин

преди 11 години

До МусолиниТо и ника ти е на едно историческо ***...Ти с какво се чувстваш повече от един нормален чернокож?

14

Мусолини

преди 11 години

Професор Розенберг,който е евреин,води дългогодишни изследвания в Нюйоркски университет и той наистина с неоспорими аргументи доказа,че бялата раса и нейният специфичен подвид, жълтата раса са на най- високо цивилизационно и интелектуално равнище от всички раси по света.Затова още с идването на примитивния *** Обама на власт в Америка една от първите му работи беше да арестува въпросния професор и дори да го съдят за расизъм.Българи,не обиждайте своите стари арийски корени с елементаризъм!

13

Наша работа

преди 11 години

Карл е човека!

12

se 1

преди 11 години

най-голямата закрита зала на Балканския полуостров Арена Армеец WTF? Go home dnes/gerb.bg you're drunk!

11

nev

преди 11 години

До Чичо Том" миризлив роб" ?!? Даже не става дума за музиката Срамувам се от хора като теб .... тъжно ми е

10

Чичо Том

преди 11 години

Докъде я докарахме ! Един миризлив роб да ни пуска музика, а ние да се кълчим. Подмениха дори понятието музикант. Бялата раса загива постепенно, благодарение на невежите и глупаците.

9

The Beat goes on

преди 11 години

Жестоко! Жалко, че няма да съм в БГ за това уникално преживяване за сетивата :)