18

romabene

преди 11 години

Е сега като ги настанят в защитен дом ще видят какво значи насилие и ограничение.Досега поне са имали някаква свобода.

17

Анонимен

преди 11 години

Държавата иска с лека ръка да се меси в личния живот на хората, в името на `доброто на децата`. а представяте ли си стреса за децата и насилието от страна на институциите, когато изведат децата от семейната им среда. Закрила! А като изведат децата после кой ще се грижи за тях. Ще им търсят приемно семейство, на което ще плащат, а и ще осакатят завинаги детската психика.

16

Анонимен

преди 11 години

Изобщо не са ***! Бащата поиска десет хиляди лева за да говори през камерата. Нито сподели защо го е правил ,нито обясни нещо. Майката само по телефона говори ,но с много правилен и даже книжовен български. Каза ,че е подкрепяла бащата макар да не е била съгласна с него ,но когато не ги е видяла и чула по скайп три дни ,сигнализирала полицията. Странно семейство ,а децата са вече твърде големи за да бъдат променяни. Ще са същите като техните...

15

Анонимен

преди 11 години

ОпаАаАааа !! Майка им от 13 години работи в чужбина , от къде на къде тези деца ще праминат на наша издръжка. Аз съм против, ! Ако исккат държавата да ги възпитава и да ги храни родителите трябва да плащат. Ако не плащат да ги вкарат в затвора на принудителен труд и парите да ги използват за издръжката на собствените им деца !Аз не искам с моите пари държавата да издържа чужди деца

14

75

преди 11 години

Ееех,след този случай,и другия в който бащата изби семейството си,ми е инересно какво ще кажат "патриотите на маса",които са голям процент от българското население,за това как запдяците са психари и деградирало общество в който преобладават лудите и извратените,а ние сме велики,защото сме си запазили здравия разум като нация.

13

BAY PANDEL

преди 11 години

До ЧИНГЕНЕ САЛИ- I SHTO ZA *** OTGLEDA ,BE MAKAK?

12

BAY PANDEL

преди 11 години

AMI 2009 MAYKATA E KIHNALA PARI4KI I DECATA OSTAVAT PRI BASHTATA, SEGA MAYKATA E PROTIV,NE DAVA PARI4KI I ETO REZULTATA.KORUPCIQ

11

до 4

преди 11 години

абе тъпанарино , като си отгледал 7 деца , какво им осигури , 7 кофи ли , да ви еб. и в безмозъчните същества , *** смятат че да направиш деца е много важно , а това че после живеят в гета , *** родило на 15 , на 18 вече е *** , а бащата е в затвора заради кражби , имате ли си представа че за *** това е нормално.

10

Анонимен

преди 11 години

защо ни занимават с истории за *** семейства , 4 деца не ходели на училище , то за *** и турците училище не им трябва , за да работи в Чистотата , на Околовръстното или да сложи шалварите и да ниже тютюн , за това не е нужно нито училище, нито мозък в празните им глави.

9

до 3

преди 11 години

И двамта занем ,че редови гевшек или мие посуда или на някои дерибеи подмива ...

8

ЗАБЕЛЕЖКА

преди 11 години

СЕЛОТО Е ДРЕНОВ С УДАРЕНИЕ НА ОООО А НЕ КАКТО БТВТО /НЕ МОЖАХА ДА СЕ НАУЧАТ ДА ПРОВЕРЯВАТ АМИ ПОВТАРЯТ КАТО ПАПАГАЛИ

7

werti

преди 11 години

Лудница

6

Анонимен

преди 11 години

От кого ги е отнел бащата?

5

Анонимен

преди 11 години

При *** деца означава момчета. Семейството има 3 -*** сина между 13 и17 год. и едно момиче/сестра на 19.

4

бат Миро

преди 11 години

до 2 - май са 4. Но е написано тъпо - 3 деца са отнети, - възрасста им е от 13 до 17. Сестрата на 19 няма как да я отнемат, защото по закон се води пълнолетна и може да живее самостоятелно. Но другите , явно 3 деца са си малолетни и бащата им е настойник.

3

Анонимен

преди 11 години

Виж, не се казва пу, мия чинии, а е по /след/ мия. Та се пише помия, а не пумия.

2

Анонимен

преди 11 години

Четери ли са децата или три,не можах да разбера?

1

Анонимен

преди 11 години

То навън живот ли е?Абе на 10-15 декара рай с басеин и 200 години затворен стоя ,а кал, пумия ,джигити ,мутри.. които иска да и гледа сейра/.