357

кибик

преди 11 години

Грешка - да се чете "МИ червенеят"

356

кибик

преди 11 години

Абе тези зелени от статията що му червенеят?

355

Анонимен

преди 11 години

Боко мноого си по-*** от Станишев.!!!!Ето това мъчи тъпата ти мутренска кратуна!!!

354

iwangrozni

преди 11 години

До инженер Това води и до повишаване на потреблението на електроенергия с големи темпове.До 2030 г. нуждите от електроенергия в света ще су увеличат двойно! А без АЕЦ тези нарастнали нужди не могат да бъдат покрити. Ако няма пазар на електроенергията, защо Турция строи руска АЕЦ с четири реактора за 24 милиарда евро? А планира строежи и на още 2 АЕЦ, една от които до българската граница срещу река Резовска. Защо Румъния разширява своя АЕЦ с още 2 реактора?

353

iwangrozni

преди 11 години

До инженер :) БЕЗПОЧВЕНИ обвинения към някого :) Ами ако е много повече,защо не затворим и козлодуй? защото ще изревете от тъмното ,че май сте грешали.ами защо тогава не спрем да изкупуваме безумно скъпата "зелена" енергия? защото бизнеспартьорите на Б.Б ще изреват от офисите си,че финансовата река към сметките им е понамаляла.а защо за Бога смяташ,че няма къде да се изнася? за разлика от Бойкова Велика България,в околните нам държави има икономика,бележеща реален ръст всяка година!

352

Гюро Михайлов

преди 11 години

до 403 Е,как да няма къде!? Румйния и Турция защо искат да строят? Ей, така, за спорта? И те да си имат АЕЦ? Ти си инженер, колкото пожарникаря разбира от ядрена енергетика.

351

инженер

преди 11 години

"Анонимният" - БСП, за да пишеш компетентно първо трябва да си компетентен по темата! Енергията, която се произвежда в България е много повече от необх.потребление . Не слушайте лъжите на Станишев, Овчаров и сие, те просто искат да са против правителството, да настройват народа - идват избори. Криза на ток няма, няма режим, Е? Ако произведем много повече ток няма къде да го изнесем!. Четете, слушайте специалистите, не партийците. Плащаме за техните далавери милиони на руснаците - безсрамие!

350

iwangrozni

преди 11 години

До Леонсио Явно питащите свършиха...това е добре!:) Видимо всички са добре информирани по темата и ще гласуват "ЗА" АЕЦ БЕЛЕНЕ!!! :)

349

Леонсио

преди 11 години

Някои започнаха и да питат, и сами да си отговарят! Е, точно тези наистина по- добре да не гласуват! Стойте си в къщи и си пускайте записи на също толкова неадекватните изказвания на вожда ви!

348

Питащият

преди 11 години

До Питащият и какви ще са резултатите. За Белене просто няма толкова пари , нито пазар за електроенергията. От друга страна поръчаният реактор е един голям скандал и проблем за ядрената мафия. В нормална държава, вече да има осъдени за далаверата, но ако му се намери място ще им се размине. Защо изобщо трябва да се преговаря за каквото и да било с тези мутри. Това не го разбирам. Аз никога и за нищо не бих преговарял с такива. Това са хора без съвест и принципи, които преследват властта и парите."

347

Питащият

преди 11 години

Има държави , където са наложили мораториум за определен срок върху строителството на нови ядрени мощности. Още когато се умуваше върху въпроса за референдума, трябваше да се натисне за да има и такъв въпрос. Въпросите трябваше да са два. 1 Искате ли 20 годишен мораториум 2Ако не искате мораториум , къде де се строи в Белене или Козлодуй. И след като не се поставя така въпроса, няма какво да се преговаря. От сега е ясно , че са решили да строят 7 блок ,независимо дали ще е успешен референдума и

346

Radiacionen tip

преди 11 години

Стига сте писали глупости! Вземете да работите нещо, правете нещо или поне четете по темата! Хем не сте наясно, хем... ЗА референдума за АЕЦ Белене.Защото без АЕЦ Белене цената на тока скача в пъти и ще внасяме ток!Защото България ще загуби!Защото е икономически изгоден!Защото ще гарантира енергийната независимост и сигурност на България!Защото е екологична и няма алтернатива!Защото е безопасна и сигурна!

345

Анонимен

преди 11 години

А за признаването на Пиринска Македония разбраха ли се, защото това е едно от основните искания на Зелените?

344

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ДА ВИ ГО НАТУРИМ НА РАЗНОБРАЗНИТЕ ТЕМИ...!

343

Бай Ставри

преди 11 години

С изказването си Газдов акцентира върху важността на развитието на зелената енергия и в частност фотоволтаиците.Стига си лъгал, ей! Първо, не е по- евтино от Белене. Второ не е и по- сигурно от АЕЦ!

342

666! СУПЕР...

преди 11 години

..... ЙЙЙЙ....СТИИИГАА БЕ....ОООМРЪЪЗНААА НИ ТОЯЯ ПРУУСТАК СЕЛСКИ ПУЖАРНИКАР БЕ...САМО ТОИ ЛИ ВРЪТИ СВЕТО...!.... ОСВЕН ЧЕЕ АЛКОХЛИК БИЛ И АБОНАТ НА БУЛШИТКОМ И ТОВА НАУЧИХМЕ...!

341

танкист

преди 11 години

що не излезе инфо за загубеното дело срещу застрояването на плаж корал край приморско и участието на видни членове на герб в тази афера 130 декара лонгозни гори ще бъдат превърнати в бетон, тия хора нямат срам от нищо, ни от господ ни от хората, едиственното за тях е пари, пари и пак пари, какво ще отговори санданския ***...л на това , дали ще се самосезира и срещу кого, като тази сделка си е чисто на герб, всички замесени са гербери, и то кметове, депутати и прочие дори плевненлиев е вътре.

340

beta

преди 11 години

До Радиация - мутацияВероятно е истина за мутацията. Як пример си.

339

мм

преди 11 години

Тази биоземеделка ако е пътувала с волска каруца може да е стигнала за 7 часа, скъсват се да се надлъгват, пътя е чудесен, но боко асфалта и зелените може да преметне та чак зелен кон да видят

338

Анонимен

преди 11 години

Боко, да ти напомня, че имаме все още незастроен парцел на Антарктида. Остави го този многострадален Пирин.