129

Анонимен

преди 11 години

128

Анонимен

преди 11 години

В БЪЛГАРИЯ има страшно много предприятия, които имат крещяща нужда от финансиране, а ние с лека ръка раздаваме европарите на чалгата. Дали европейските данъкоплатци знаят къде потъват парите им в България и дали ще останат доволни от това? Да финансираме тогава и порноиндустрията!!!!!!!! Не намирам някаква разлика между нея и пайнерските простотии!!!!

127

една

преди 11 години

Да, на България ще и е много по-добре, ако се откажеш. Тя няма нужда нито от теб, нито от к.*** ти. Тези пари трябва да бъдат използвани за цели, от които България ще получи полза.

126

Анонимен

преди 11 години

НЕ МОЖЕШ ЕДИН РЕЗИСТОРЕН ДЕЛИТЕЛ ДА СМЕТНЕШ------Той и това може, а ти цял живот само ще смяташ делители и ще си броиш стотинките.

125

ruseborn

преди 11 години

***, ***! Затова някои хора са просто принудени да носталгират по социализма и моралния реда!

124

cegavara

преди 11 години

Да, по добре ще е, отказвай се!

123

Българин

преди 11 години

Някой от правителството, косвено виновни за положението на ВМЗ Сопот, да беше направил програма за оздравяването му и да беше взел европейски пари ?Да да ама не - гледат само да го продадат и вземат комисионните. Или вече са ги взели от частните оръжейници и лобито им в ГЕРБ ?

122

bg

преди 11 години

Най-важните думи са "член на ГЕРБ" - иначе щеше ли да пробие проекта му ? Как мислите ?

121

Анонимен

преди 11 години

много типично за гербери крадеме нагло, ако се дигне пушилка се свежда глава и се казва "ако на България е по-добре ще ....."къде е цацата да се самосезира ?

120

Анонимен

преди 11 години

Я да видим как ще се откажеш от парите .

119

Анонимен

преди 11 години

15 милиона за една безсмислена анкета за АЕЦ , 2 млн за една нискокултурна компания , а 2 млн за заплати на едни изнемогващи унизени хора , каращи на хляб и масло няма . При положение , че и заплатите им са 300 лв , които стигат само за недостойно съществуване . Тая държава си плачи за закриване .

118

Анонимен

преди 11 години

Прав си човека! *** такива. Тия пари да не ги е крал. Има фенове има и пари. И художниците и те ревът, половината са алкохолици. Тия програми са за всеки, който има възможности участва и печели. Който няма духа супата и реве че никой не му помага

117

7

преди 11 години

Лично аз не слушам чалга. Но и тия със злобните коментари са се оляли. Значи по принцип пари по тази програма се взимат ужасно трудно -човекът си го е казал - за да ти дадат 2 милиона, ти трябва да имаш да вложиш лично поне 2 милиона твои и да платиш луда пара за проект, бизнес план, консултанти и прочее - така отпадат всякакви театрали, детски градини, клошари и т.н. - те няма как да се доберат до тия пари. Но ако не ги дадат сега - парите се връщат в ЕС и там после си ги папкат свинюгите еврочиновници. Те затова и драпат сега, не им дреме за чалгата изобщо, а *** нали завижда е готов да пл

116

Анонимен

преди 11 години

ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ЩЕ ОТКАЖЕШ, СЕЛСКИ ТАРИКАТ ТАКЪВ. ТИ ПЪК КАКЪВ ИНЖЕНЕР СИ, НЕ МОЖЕШ ЕДИН РЕЗИСТОРЕН ДЕЛИТЕЛ ДА СМЕТНЕШ. ОТ ПРОСТОТИЯТА ДОСТАТЪЧНО ПАРИ НАПРАВИ, ВРЕМЕ Е НАЦЯЛО ДА СЕ ИЗСЕЛИШ ВЕЧЕ ОТ МЕДИИТЕ. ЧЕ НАРОДЪТ ***, *** Е, ЧАЛГАСАЛ Е, АМА БЛАГОДАРЕНИЕ И НА ТЕБ, НЕ ГО ЗАБРАВЯЙ!

115

Анонимен

преди 11 години

Г-н Пайнер , доста пари натрупа от певачки-***. Сто пъти ще е по-добре парите да ги получат българските деца, отколкото ти за твойте некадърни ***.Така, че ще се покажеш българин , ако дариш парите на хората с нужди.

114

Анонимен

преди 11 години

Къде одиде коментара на Радка пиратка?

113

ѝяъ

преди 11 години

Дайте ги на майките с децаПлатете заплатите на нещастниците работили за държавата без да им се платиТакива има не само в оръжейния завод.Дайте ги в детските градини ,та да научат децата някоя патриотична песничка

112

П.Петров

преди 11 години

Ако ги беше спечелил за финансиане на култура щях да бъда много против, не понасям чалгата, не я слушам, не я гледам, не ми дреме за чалга изпълнителите, не ме интересуват личните им драми и творческите планове, не ги гледам като ги показват по телевизията и сменям канала.След като са спечелени по Конкурентоспособност ми е много чудно по какъв начин и с кого ще се конкурират в Европа, като продукцията им е 99% за вътрешна консумация. Много по-смислено за държавата е тези пари да се вложат в производител, който изнася.

111

Анонимен

преди 11 години

Как не ви е срам да призовавате ако срещнете ГЕРБАДЖИЯ да го заплювате ......С камъни трябва с КАМАНИ

110

ХаХо

преди 11 години

Ако тези пари се дадът за други ... полезни и необходими неща... май ще е по-добре за България!