74

Анонимен

преди 11 години

До Geletoo Има Закон за авторското право и сродните му права, там пише кой на кого за какво трябва да плаща. Добре е хора, които не познават материята, да не се опитват да коментират неща, които не разбират. Да, Музикаутор разпределя парите между правоносителите, въз основа на програмните отчети, които получава от ползвателите. Музикаутор е дружество на самите автори, които го управляват, а не е независима организация, която стои между авторите и ползвателите.

73

П.Петров

преди 11 години

Има един друг момент, ефирните телевизии би следвало да се издържат от рекламата, т.е. не върви да искаш мрачни суми за нещо, което вече е платено. Друг момент е, че при цифровизацията телевизиите ще трябва да плащат на мултиплекс оператора за разпространение, въпросът е защо искаш от един разпространител да ти плаща, а на друг плащаш , за да те разпространява?Наглото от страна на бТВ е, че "големите борци" за авторски права не са си плащали от 2 години за тях.

72

Geletoo

преди 11 години

Цитирам "Хубаво е да искаш да печелиш от авторско права, но лошо е да не знаеш от кой да си искаш парите. Едното е телевизия която произвежда телевизионни продукции по сценарий, книги с музика -там има какво да искат. Но от Булсатком и другите кабелни и сателитни оператори просто разпространяват тези телевизии, за да стигат до крайния потребител.Тоест нямат нищо общо с производство и авторско право.Затова е тъпо да заблуждаваш хората с такива информации." А Музикаутор плащат ли нещо на някой?

71

Geletoo

преди 11 години

До Анонимен. Вуйчо, по-скоро ще фалира Бурса ТВ. отколкото Булсатком :)

70

mirakliiski

преди 11 години

Еми то така всеки го може: Аз имам да да давам на Гошо 1500 лв,ама понеже Пешо ми дължи 2000 няма да му ги върна.Тез "*** хаглите!

69

Анонимен

преди 11 години

Абе тия от Бтв не разбраха ли че никой не ги иска и се чудят как да си правят реклама.

68

Алекс

преди 11 години

'Подкрепям' БъТъВъНяма да си плащам тока, защото Гошо ми дължи пари... чак след като Гошо ми ги върне ще го платя.

67

до 81

преди 11 години

Те това го предложиха и на БТВ и на ТВ7... Но те не искат... Топката е изцяло в телевизиите... И нормално да не искат, защото ще си проличи изкуствения им рейтинг...

66

Анонимен

преди 11 години

Чудесно че няма БТВ,отървахме се от турските сериали

65

keen

преди 11 години

И тук ще го кажа - от Булсатком нека отделят ьТВ и комплекта им от *** в отделен пакет. Така нормалните клиенти няма да бъдат принудени да плащат за долнопробна телевизия, а ще плащат само тези, които изрично са си поискали ьТВ.А пък да плащат колкото си искат. ДАЙТЕ ПОВЕЧЕ ИЗБОР НА КЛИЕНТА!

64

Катя

преди 11 години

Че то така се оказва, че задълженията на Булсата към БТВ са огромни. А наглеците и претении имат!

63

геш

преди 11 години

Големи наглеци БТВ ей !!! Значи и аз като си намеря работа ще си платя сметките, ама през това време си ползвам каквото ми е нужно нали. Ориенталски бизнес!

62

Анонимен

преди 11 години

Районният съд в Добрич е присъдил парична глоба от 1500 лева на "Булсатком" за смъртта на работник на фирмата. Г.Д.Г. паднал от 5 метра при поставяне на инсталация за интернет и си разбил смъртоносно главата, съобщават от съда.Наложената глоба е за трудова злополука, станала по време на работа.

61

Ха-ха-ха!

преди 11 години

Великата телевизия, уж номер 1, а няма пари да си плати правата!!!!! А къде отиват парите от рекламите, траещи по 15 минути!? Явно в нечии джобчета. А какво да кажем за разни грандомански *** предавания, уж благотворителни, в които само роклите на водещите струват повече от парите, дадени за "благотворителната" акция! Мизерници!

60

Босфор ТВ,ТВ7

преди 11 години

Ние сме пред фалит... За да се спасим трябва да лижем завника на Цветан Василев и на ген. Борисов... Също така трябва да извиваме ръцете на Булсатком и други... Разбира се наложи ни се да спрем да плащаме и за права...Но ние сме любимата Ви телевизия, затова ще плащате или ще Ви пратим ГДБОП, данъчна полиция, мутри и ще използвам всички непопулярни методи за да Ви съсипем, ако не ни плащате...

59

Анонимен

преди 11 години

Хахаха, пълен майтап! Булсатком вече отървали се от бтв и 7тв, предлагат на клиентите си основно погребална музика от 25 канала и анимации без край...

58

Анонимен

преди 11 години

По-селска фирма от наглите Булсат няма! Каквито са неграмотните *** във форума им дето пишат от 20 дни нон-стоп, такива са и служителите им работещи с клиенти в офисите им!Очаквам с нетърпение края им, както ITV +Total TV, отмираща тъпанарска технология, предпочитана основно от нискограмотни и малцинствената група.

57

Пешо анадолеца

преди 11 години

Искам си Айшето и Ферхундетооо.... Не мога без тях да живея... Искам и *** сериали... *** и за банго Васил... Дано Ви върнат Бтв и да пускате все по-качествена програма на любимата ми телевизия... Искам да гледам размазани хора и лични трагедии и винаги да бъда информиран, колко човека и как са намерили смъртта си всеки ден.... И за хулиганите искам да гледам какво крещят и безчинстват на Орлов мост пред парламента...

56

Анонимен

преди 11 години

BTV са *** и долните ***.Хора, спрете да ги гледате!

55

Срител

преди 11 години

Нагли долни ***!