40

мм

преди 11 години

"от съмнително забогатели чичковци"е нали някой трябва да им даде пари на тези чичковци, за да си платят услугите. В момента кражбите от тези еврофондове са по-доходни от дрога и проституция

39

мм

преди 11 години

чак след като стана скандал *** евродепутати се сетили за проверка. А че преди това графа и подобни бездарници са прибирали милиони кой ще провери? Този евросъюз е по-зле и от съветския съюз. Там също им даваха по жигула и апартамент на подобни бездарници, но сега разделението между слоевете на обществото стана страшно :( Пък и тогава усилята бяха насочени към укрепването на държавата, сега към изкуствено затъпяване и разпадане

38

Радка пиратка

преди 11 години

Как е възможно да се дават пари на долнопробни силиконови чочарки, които не само, че не пеят , но и се обличат като *** на околовръсното. И това ми било музика за възпитание за подрастващите.Няма пари за хляб и необходими неща за децата по домовете, но за долнопробните пайнерки има пари. Малко ли взимат от кръчмите, от платена проституция / те са най платените ***/ от съмнително забогатели чичковци, та и от ЕС.Що за наглост е това.Може само в България да си случи.

37

Анонимен

преди 11 години

защо допуснахме това

36

Анонимен

преди 11 години

като не могат да пеят поне малко по прилично да са се облеклине се ли виждат в огледалото

35

Анонимен

преди 11 години

пак са сложили снимка на долнопробен бардак

34

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 47 Nikoi ne se hvali.. Vsichki proekti za sponsorirane ot EC sa bublichni.. Prosto ima hora koito slediat kakvo se sluchva !!! I dobre che gi ima !!!

33

anonymous

преди 11 години

Otkaji se Mitio !!!! Veche e iasno, che si imal potejeta.. EC daje ne znaiat kakvo e chalga !!! Pop folk, horata si misliat che sponsorirat narodna muzika !!!!!!!!!!!!!!! tia ot ministerstvoto na ikonomikata sa za obesvane !

32

77777

преди 11 години

Пълен абсурд!Народ,който умира от глад и е затънал в мизерия,така с лека ръка да "усвоява "евро пари,при все че за толкова години в ЕС не е построено нито едно работещо и ефективно предприятие,при все че вече дори марулите ни са вносни,а децата ни се изнасят на поразия и бягат от родината ни през глава!

31

Анонимен

преди 11 години

"ЕК следва да защитава интересите на европейските данъкоплатци" точно така не, какот в България обратното. Подкрепянето на чалгията е показателно за цялото състояние на държавата и масата от народа, които всъщност заедно с политиците може да откриеш в първия чалга бар. България и масата от българи никога няма да се оправи май трябва да свикнем с това.

30

Анонимен

преди 11 години

Тая, червенокосата, не е ли травестит?

29

Анонимен

преди 11 години

*** искат да се накрадат хубаво, обаче се оказа, че Европа някак си следи какво става. За какво ви трябваше да се хвалите бе бунаци :) :) :) Бай *** дет вика "***...булгаааар". Същата работа.Ама то умен човек чалгаджия няма.

28

Анонимен

преди 11 години

Европа май се усети, че финансира българската порно индустрия.

27

ЯСЕН

преди 11 години

ЗАКОН ЗА ЧАЛГАТА И ПОРОСТИТУЦИЯТА , КОЙТО СЕ СПОНСОРИРА С ПАРИ ОТ ЕС. Е , ТОВА ВЕЧЕ Е ВЪРХА НА СЛАДОЛЕДА !!

26

nikoi

преди 11 години

bruksel se interesuva ot prostipytki ne ot muzikata i pesnite im.tova e europa tova sa djavolite

25

анонимен

преди 11 години

Еееех, пак случайна случка - Пайнер - Веско Маринов - приятел на...

24

До 32

преди 11 години

2000 еуро за нощ, без дурекс

23

Анонимен

преди 11 години

Предизборен концерт на чалга партия ГЕРБ .

22

Анонимен

преди 11 години

Да триете коментари, трийте! Да не гласуваме, става!Ама, да ми триете част от изречението и да променяте смисъла..... ШЪ мъ извинявате, днес,бг! Да не стане като с Бареков: аз го писах, *** Днес,бг ми казаха какво да пиша!

21

Чалгомразец

преди 11 години

Как е възможно,кой излъга ония в Брюксел да дават пари на чалгаджиите?Те изобщо дали са наясно за какво става дума или някой е пробутал идеята за подпомагане на българската култура и те-наивниците хоп са се хванали.Отвратително сборище на *** и техните сутеньори е това ПАЙНЕР.