87

Уйков

преди 11 години

Ядяли хляб с мас . . .а били гладни - не стига че има какво да ядат, ами отгоре на това блажат . . .

86

зина

преди 11 години

Мръсните КОМУНИЗИ пак са плъзнали из сайта . . Да прокажени КОМУНИСТИ, пак ще гласуваме за БОРИСОВ, защото не искаме крадливи КОМУНЕЗИ на власт.какво направиха през мандата си, докато имаха уж толкова много пари - нищо. Вие се радвайте, че е Бойко щото иначе ако бяха на властта интригантите от БСП никой нямаше да има работа.

85

Анонимен

преди 11 години

Ако ви харесва този живот , пак гласувайте за Борисов . Всеки сам решава съдбата си !

84

Анонимен

преди 11 години

*** не се оплаквайте бе, уважаеми съграждани- то така се почва; първо филии с мас, после- министри и милиардери. Айде, по-жизнерадостно да гледаме на нещата. Вижте при нас колко се стори, какво искате сега, да ви върна пак Станишев и Доган и да ни спрат пак парите от Европа ли? Я вижте се всичките, всички апартаменти имате, а за пари ревете??

83

Ванеса

преди 11 години

Роптаете, че били взимали ГОЛЕМИТЕ заплати преди време! Алооо, какво за вас означава 'голяма заплата"? А знаете ли как тези работници изкарват големите си заплати??? Баба ми си отиде млада, защото 20 години е работила при отровите...На 60 години изглеждаше на 100! Спрете с тази злоба! Затова държавата ни е на този хал. Защото се хапем като вълци! Вместо да сме единни. И да не гледаме в чуждото канче!

82

Анонимен

преди 11 години

Чета коментарите тук и очите ми се отварят все по-широко от изумление!!! Номер 80, 79, 78, какво ви става, бе хора? Каква е тази злоба към сънародниците ви? Бас държа, че ако утре вашите шефове се юрнат да ви гонят или не ви плащат, ще ревете по-силно и от сирените за деня на Ботев!Обвинявате работниците във ВМЗ, че са взели кредити... А вие не сте ли взимали? Или сте от от онези със синята кръв, дето не си знаят парите??? Съмнявам се. Онези с парите нямат време да се ровят в новинарски сайтове

81

Анонимен

преди 11 години

Гласувайте още..пък после друг ви е виновен..от този народ,нищо не става...жалко за предците ни,които ляха кръвта си за нас.

80

Жоро

преди 11 години

Ама и сегашният премиер като по-малък е ял филии с мас и сега вижте какви постове заема: шеф на ГЕРБ и началник на сума ти хора с образование много по-котируемо от неговото. Така че вземайте пример от него и може на някой от вас да му се усмихне късметът. И не четете много книги: премиерът на млади години е чел Винету и сетне Овчарчето Калитко. Ама сега отиването в Брюксел или в Берлин е все едно като да отиде на гости на сестра си. Ссетра му е лекар и взема 600-700 лв, а Бойко е пожарникар и получава над 6 хил.лв. Познайте кой за какво и защо е учил!

79

Дръндер

преди 11 години

Това е любимата храна на премиера!

78

помните ли че

преди 11 години

преди години месечно вземахте от три до пет учителски заплати.Но учителите никога не вземат кредити-няма с какво да ги плащат.Колко други ги съкратиха, но хванаха пътя за навън,прав ви път.

77

експерт

преди 11 години

Като пускахте бележки за Тикви сега кво ривете бе.Тази съдба имаха всички заводи без изкл.Смяхте се като затваряха другите заводи и взимахте хубави пари нали,но като ви опряха надупени до стената не ви харесва.Пак глсуваите друго право нямате и пак за тикви.

76

Анонимен

преди 11 години

Че аз израснах с филията мас, поръсена със сол или захар, и то по времето на Тато,който се грижеше за народа си, и съм жив и здрав. Защо обаче всички вие си затваряхте очите 10 г. по-рано,когато виждахте как ви ограбват завода, но мълчахте, защото получавахте заплати. Рано или късно това щеше да се случи, но тогава не стачкувахте, синдикатите мълчаха и всичко беше наред. Питайте комунистите, царистите и депесарите защо ви доведоха до този хал.

75

защо сте вземали

преди 11 години

кредити като сте видели че няма да получавате пари.Защо синдикатите ви не протестираха като ограбваха завода.

74

osa

преди 11 години

VMZ e zavod -ubiets Da se preobrazuva v drug vid predpriatie! A g-ja Daniela Genkova da si spomni i poslednite godini na sotsializma i godinite sled 89-90 g kogato polu4avahme 10 olara, a magazinite biaha s prazni raftove.Po 5 ditsina i az si prodadoh nasled se redehme za hliab s karton, Togava detsata mi u4ega meitsina. Prodadoh si nasledstvena grivna-unikat, za da kupia 3 br. Meditsinski atlasi. Sled kato zavar6i sa6tite Atlasi toi gi podari na student ot ob6tejitieto,

73

Металург

преди 11 години

Мъчно ми е за хорицата от ВМЗ. Преди 10-12 години в Пернишко приватизираха големите машиностроителни и металургични предприятия и съкратиха много ама много народ но поне до последно си им изплащаха заплатите и ги изпратиха с по 10-15 заплати (10-15 хиляди лева) да се съвземат докато си намерят друга работа и пак беше трудно. А сега като гледам Сопотчани само с дългове ще ги изритат на улицата :-( Накъде сме тръгнали ?

72

ЕК

преди 11 години

ТИЯ ХОРА ЯДАТ И СЕ ОПЛАКВАТ,ПОЖЕЛАВАМ ВИ СЪКРАЩЕНИЕ

71

Анонимен

преди 11 години

Какъвто е министър-председателят, такъв е и обяда на народа!

70

Martin

преди 11 години

Когато не си взел заплата няколко месеца, виждаш, че там където работиш има проблем, напускаш и отиваш на борсата! Всичко друго е от мързел и нагаждачество. И къде са синдикатите, да сезират Инспекцията по труда, да дадат съвет как се прекратява договор по вина на работодател..... ето затова ще умират от глад, защото не мислят с главите си, а с партийните книжки.... п.с. ако средната заплата е 1000лв., 9 месеца ще взимат по около 870 лв/900лв. обезщетение, ще си търсят и заплатите....

69

shrek

преди 11 години

Дреме му на Дянков лявото мъдо, какво ядат във ВМЗ. Накрая ще му лапат к..а! Държавата е напълно унищожена и такава има засега само проформа!

68

Герберастите

преди 11 години

отдавна са казали, че филията с мас е европейско ядене. Кво се оплакват - да не са гласували за Тиквата