51

Анонимен

преди 11 години

Еее, та човешко е да бръкнеш в кацата с меда. Кой ли не окраде тая държава. 100лв. пишете му ги бонус към пенсията.Ако наистина искате да няма корупция в МВР. Със закон отнемайте правото на пенсия на корумпираните ченгета. Уволнение, да работят до 65 г. После с 200лв. пенсия.Да му мислят.

50

Станислав Рачев

преди 11 години

Шефа на кат Варна, може и да не си е заминал само за това. Пълна пародия са регистрациите на колите, никаква информация за това какво изискват по документи и гишета. Направено е с цел да се навъртат лешояди и срещу заплащане от 50 лв. те да задвижват процедурите. Дано при смяна на управлението това да се промени.

49

правосъдие

преди 11 години

afera.bg/mishena/34981.html само това е истината приятели.

48

Анонимен

преди 11 години

Ей такива са 89% от всички полицаи, с униформата и картата напред.

47

смешници

преди 11 години

той човека ял че ял,натрупал е състояние за няколко поколения,струва ми се че причината обаче е друга,някой иска да го смени за да сложи свой човек,Герб губят властта и им трябват пионки на важни доходоносни места,да видим до края на мандата колко божа кравички ще си сложат да сучат за тях след падането им от власт...

46

777777777

преди 11 години

koy ne krade v tazi darjava ,razgraden dvor e i na nokoy ne mu puka vsi4ki gledat seira.mnogo mi e interesno do koga shte e taka

45

Гагаузин

преди 11 години

Леле еее... Като си помисля министъра му калко е вътре, то би трябвало да го отпишем за винаги.Намерили му цаката на човечеца, нещо е нрушил генералната линия на Партията.

44

ХИЧ ,НЕ Е ЛЕСНО...

преди 11 години

...КОГАТО СА ТЕ УЧИЛИ ,БЛИЗО 50г. НА /експроприация от Държавата/....И ИЗВЕДНАЖ...ДА НЕ МОЖЕШ ДА СИ ТОПНЕШ ПРЪСТА ....У /държавнио/...ПЕТМЕЗ!ТАКА СИ Е :...тежко е да си червена ***---и да нема кой да ти забърка!

43

Лош пацай

преди 11 години

Кражбата си е кражба, независимо дали става въпрос за 10 или 100 лева!А тоя *** сигурно доста други гафове е натрупал, защото само за това нямаше изобщо да го пипнат. Хак им е на самозабравилите се ***! Трябва сега да отиде в затвора, като кокошкарите, дето ги съдят за дребни кражби.

42

RESTO

преди 11 години

SIGURNO NE E IMAL 100 lv NA DREBNO DA PO4ERPI. EH GORKIA. ZA KAKVO SA GO HVANALI, ZA NEPOSTAVIANE NA KOLANI ILI ZA FAROVE??

41

Гогата

преди 11 години

Хааа.... колко са смешни гробарите !!Всъщност срещу шефът на КАТ във Варна се водят сериозни дела и уволнението му за 100 лв. е само претекст Гроб да си измият ръцете

40

До-37

преди 11 години

Защо с такава лоша присъда бе ,ако няма такива какво ще правим ние с теб .А ето сега си седим и има с да се занимаваме .Не с рога ,с копитото приятелю.

39

Анонимен

преди 11 години

не знам как се уволнява полицейски шеф за 70лв. възможно е да има и друго.

38

Кандидат шеф

преди 11 години

Изберете мен за шеф: ОБЕЩАВАМ ЧЕ НЯМА ДА СИ ЗАРЕЖДАМ КОЛАТА ЗА100 лв.а САМО ЗА 50лв.

37

Анонимен

преди 11 години

За някого това явно са някакви си 100 лв. За колко ли хора у нас това са ЦЕЛИ 100 лв.

36

дедо Ташунко

преди 11 години

Чета коментарите тук и се смея на глас. Какво ще бъде наказанието за всички *** на име борисов, които злоупотребяват със служебното си положение? Какво се промени в манталитета на днешните управляващи? Станаха още по-безсрамни! Народе, народе - "глухо и страшно дрънчат окови" - е казал великият Ботев!

35

Афера

преди 11 години

Срещу Валери Борисов е образувано следствено дело и дисциплинарно производство за злоупотреба по служба. Касае се за зареждане на гориво на личния му автомобил със служебната карта на МВР. Валери Борисов е бил заснет със служебното Порше на КАТ в почивни дни да се разхожда до къщата си в село Климентово.Колко мило, а?Тинтири минтири.А да сте чули за полицейска акция, разбиваща корупционната схема в КАТ Варна? Не сте чули. От три години след като сме сигнализирали, чакаме да чуем и ние.Материалът на afera.bg излезе на 8 април 2010 година и бе насочен на вниманието на вътр

34

Възмутен

преди 11 години

То да е само той,вижте служебните автомобили на ЛУКОЙЛ как се използват за лични нужди!!!

33

varg

преди 11 години

Бесилка за такива.

32

mhm

преди 11 години

....а преди 100-те???