19

един

преди 11 години

До ***. Душицо сладка......

18

Двоиникът

преди 11 години

Тодор Колев/ агент Петров.Двойниците са вредни за вашето здраве!Всеки си плаща за греховете.

17

знаещ до 20

преди 11 години

Твоя любим агент на няколко управления на ДС е един от главните стожери на синята идея и едва напоследьк се разбра че сценариите на филмите му са писани от пророците от ДС преврьщайки го в най-големия сводник на бьлгарки в наше време.Дори да оставим настрана че агент Петров е сьздал БГ-чалгата

16

до 19

преди 11 години

Нещастен сбърканяк,първо чакай душата на мургавецът,черното слънце на скопената синя идея-Иван Йорданов Костов.Та кой е по-гнусен от агент на ГРУ,преподавател по политикономия,продал Кремиковци за 1$,рафинерията в Бургас и още и още...Е дъщеря ти ще може да хвърчи по магистралите като елитна демократска *** и *** ще се гордее с нея

15

Луцифер

преди 11 години

Очаквам душата на доносника-агент.Ще се мъчи в атски болки както на земята ,така и на небето.Има много грехове .....доносника.

14

Народа

преди 11 години

След като има разсейки в костите, забравете да се оправи. Тъжна истина просто

13

Стефанов

преди 11 години

До *** - млъкни!

12

Темерут

преди 11 години

Не ми е ясно за какво го плюете пък Тодор Колев сега... дежурните плювачи винаги ги има, и никога не спят! Дано се пребори с това гадно заболяване човека!

11

льольо

преди 11 години

Нямам нищо против Т.Колев-симпатичен ми,но не забравяйте,че стотици много по-млади от него хора така си умират,защото не са Т.Колев или еди-кой си;или просто защото нямат пари!За него и сродните му се полагат грижи,каквито за всеки нуждаещ се българин БИ ТРЯБВАЛО да се положат.Така,в крайна сметка подобни публикации,някак омерзяват и правят агресивни хората в тяхното безсилие с битката с родното "здравеопазване",което само избрани могат да ползват.

10

Анонимен

преди 11 години

До 11Тодор Колев е тоя, който каза че има много болни хора в България и единия от тия болните си ти. И не става въпрос за физически болни.

9

Анонимен

преди 11 години

КОЙ БЕШЕ ТОЗИ.......

8

София

преди 11 години

Бог да го пази!Незабравим артист, дано има късмет да бъде по-дълго на този свят.

7

schmatko101

преди 11 години

Това е космополитен актьор с много ясна представа за случващото се в България за това и го тъпчат ! Човекът е любимец на много хора невероятен комик . Дано Господ се смили над него и му даде здраве да живее дълго и ако успее и да се върне *** малкия екран да ни радва ще е най-хубаво .

6

Анонимен

преди 11 години

Дано да се оправи и още дълги години да живее. Тодор Колев го заслужава. Наистина неповторим с хумора си. Дръж се, градски. Обичаме те!

5

Анонимен

преди 11 години

Ценното на Тодор Колев е, че може да играе всякакви маргинали и чалгия да ти запее, ако реши, но ще го направи така, че да усетиш цялата ирония на интелигентността към този жанр. А това не съм видял да го умее никой друг.Тодор Колев - варненското софиянче от Шумен :), да е жив и здрав човекът, дано се подобри и да ни радва още дълго!!!

4

Анонимен

преди 11 години

1996 година пир по време на чума. А сега се бори за живота си. Така става в живота - няма само хубаво...

3

бързо оздравяване

преди 11 години

Голям актьор, един от малкото с по интелигентен хумор.

2

Анонимен

преди 11 години

Дано се оправя човекът, един от малкото останали смислени и готини хора!

1

ЗОРО

преди 11 години

Най-после една добра вест.....БРАВО !!!