24

Анонимен

преди 11 години

Това за хромозомният анализ е така.Другото-съмнително и няма да издържи в никой съд в света.Но как е изследвана кръвта в статията не се споменава.Но вярвам,че ще се разбере след време.Както е казал Любиша Самарджич-"Добро се брзо чуе,али рджаво йош брже".

23

До к.20

преди 11 години

Обадили са се на жената на лекаря и са питали как се държи докотора в леглото: като мъж или като жена. Съпругата му отговорила,че до обяд се държи като мъж, а следобяд - като жена, понеже обича да пие по време на и след обедната почивка и го е страх да не си забрави някъде топките я в някоя медицинска сестра, я под някоя маса, затова ги дава на жена си на съхранение. Питайте лицето, написало к.16, то ще ви обясни този факт по-подробно. Оставете тези с ДНК анализа: те са същите доктори като Дамов: през обедната почивка пият, а сетне продължават. Въобще в Дупница няма доктор да не пие и съдия, прокурор и следовател, камо ли общинар начело с кмета да не е човек на Галевите.

22

XXL

преди 11 години

;)))...у-у-у-у,хе,хе,хе,ьхе....м.ВиРеТу,пак се изходиха неподготвени.;))...Е,гати и университетите..е,гати и инСтйтутити,,е,гати и спйцялистити,е,гати и ЛуиДьоФинесовците;))е,гати срамъ ;))) Сигурно и урината ще се окаже,че е и на женска *** накрая-бременна ;)))

21

Бухаха

преди 11 години

На милиционерите ако им дадат проба кръв от културистка ще се закълнат в децата си, че е мъж.Ама то милиционер бе. В институт някакъв, но пак си е *** ушев.

20

Лаборанта

преди 11 години

Естествено, че не са правили анализ на ДНК. Най вероятно са пуснали изследване за естрогени. И като са намерили са решили, че пробата е от жена. Ако се стигне до дело, вероятно ще бъдат изумени като разберат, че Естрадиол, Естриол и Естрон се произвеждат от надбъбречните жлези и тестисите при мъжете.

19

ттт

преди 11 години

И сега децата му вместо баща, ще си имат още една майка.

18

Спокоен

преди 11 години

Няма как да се определи дали дадена кръв е на жена или мъж без дълбок, хромозомен анализ на ниво ДНК. В България тази технология липсва. Някой пак се е изказал неподготвен.

17

Ъъъ, моля ?!

преди 11 години

"Експертизата, направена в Националния институт по криминалистика и криминология в София"- Това е абсолютно достатъчно за да съм наясно, че тия си съчиняват. В този `институт`, по `морфология на косми` , държаха един скитник сума време в ареста, докато им кажат от Австрийска лаборатория, че космите не били на човек, а на куче. Забравихте ли случая с убитата жена в парка ?

16

Иван Пешев

преди 11 години

Е затова ги бият лекарите понеже няма справедливост, подменена била пробата, не бой ами пребиване

15

Анонимен

преди 11 години

Кажете името на хапчето да си произвеждам РАКИЯ.2.47 промила = 1+ л концентрат.

14

марко

преди 11 години

До АДВОКАТ Да невинен е.Успял да премине под дъгата.

13

Льольо

преди 11 години

Имайте впредвид,че хората в Дупница и района около този град са най-големите *** в ЮЗ България. Някаква странна смесица от македонци и шопи: шопска простотия и инат и македонска злоба и отмъстителност. Половината , ако не и повече жители на градчето са такива, а останалата половина са техни роднини. Там навремето имаше институт за начални учители е..ха му мамата; имаше техникум към ТУ-София и него го закриха. Останаха само двамата Галеви и техните ***. Галевите изфъскаха не без помощта на съдиите , но техните сподвижници започвайки от кмета, минавйки през шефа на РУП, районния съдия, районния прокурор и т.н останаха и продължават да движат нещата по галевски. Като и този *** лекар: сменил урината, ама първо взел такава от човек, който не е пил, и второ: урина на жена! А бе льольо, ти жена ли си: да не би половината ден да си с топки, а втората половина на деня и тогава,когато си дежурен, да си оставяш топките на съхранение при жената

12

DUBLIN

преди 11 години

A kogato xorata pi6at 4e sa mafia v beli prestilki vie se sardite-bixte li iskali takav doktor da "lekuva" maika vi ili deteto vi...?

11

Грую

преди 11 години

#12, взели са проба от жена, щото сигурно е била единствената трезва в болницата :)

10

do 12

преди 11 години

Напротив, точно толкова глупави са. Вече в София останаха почти само мародери по болниците, пък представям си какво е в Дупница.

9

Анонимен

преди 11 години

В никакъв случай не сикам да оправдавам лекаря, но ми се струва доста съмнително, ако той или някой негов колега реши да подмени по някакъв начин пробите, да направи тази глупава грешка да го направи с проба взета от жена. Всички лекари са наясно как се правят кръвните изследвания и какво се проверява в тях. Явно цялото разследване е пълна пародия

8

АДВОКАТ

преди 11 години

Всичко е точно ,човека е чист от алкохол,а това за жената не е свързано с делото,и доктора е НЕВИНЕН!

7

Пипи

преди 11 години

Република Дупница пак се прояви!

6

ЗОРО

преди 11 години

СРАМ!!!!!

5

SofiaDPD Crime Lab

преди 11 години

Да не би Супер Боко да е назначил Horatio Caine в МВР та взеха да правят такива анализи ??