27

Анонимен

преди 11 години

Щом имат недостиг на жилища, на тяхно място бих започнал да строя, имат 1 година да направят достатъчно за новите емигранти. Този шишко да не гледа прогнози а да мисли къде да са новите квартали за българи и румънци. Той и "страшната" бабичка Тереза Мей освен да дрънкат глупости друго не могат да направят, вместо да ни посрещнат с добре дошли след края на 2013г. Но на тяхно място не бих се притеснявал така, има и други страни в ЕС, не само те, така че се лъскаят излишно.

26

123

преди 11 години

страшничко си е разбира се защото не сме образовани колкото тях но пък сме пробивни и бързо учим. Мисля че нашите политици удобничко ще си мълчат, защото това им е единственият изход от главоломното изтичане на кадри. Но така ще бъде докато ни управляват неграмотници

25

123

преди 11 години

Страхуват се от нови безработни и недостиг на социални жилища и в същото време ограничават достъпа на Българи до трудовия пазар, има ли логика в това?? Всичко това е прикритие на реалната експлоатация на квалифицирани хора принудени да работят нелегално заради ограниченията!!Естествено ,че е по изгодно да притискаш някого чрез закона и да му плащаш по малко отколкото на англичаните за същата работа.те маргиналите отдавна напуснаха БГ сега е ред на квалифицираните хора с приравнените дипломи стра

24

Спиш ли юроде

преди 11 години

За ужасните престъпления извършени по време на Баташкото клане, Високата порта, подкрепена от Масоните и евреите, както и главните агенти на Синедриона - лорд Биконсфилд Дизраели*, Хенри Елиът*, лорд Дерби и др. предприемали всякакви ходове и машинации, за да прикрият турските престъпления. Особено активен бил лорд Дизраели* (1804-1881 г.), който бил лидер и идеолог на Консервативната партия и министър-председател на Англия. Той е един от главните виновници за неосъществяването по-късно на Санстефанска България" (т.е. България в почти пълните си исторически и етнически граници на Балканите). *Известен е и под името Бенджамин Дизраели*; а баща му се казва Исак Дизраели*. Биконсфилд Дизраели (Биконсфелд Бениамин Дизраели*) изпитвал патологична омраза към България, което е лесно обяснимо от гледна точка на философията на талмудистите. На него принадлежат думите: На Балканите, ако ще да загинат сто хиляди българи, но да не се накърнят нашите интереси!" В този дух му пригласят Хенри Елиът* - английски посланик в Цариг-рад, и лорд Дерби в английския парламент, поддържани от реа-кционни кръгове и задкулисни играчи - агенти на Синедриона. Любен Каравелов изтъква връзките между Дизраели и банкерите Ротшилд* в Англия, които очевидно имали свои планове за Османската империя и в частност за България. Истинските цели на Дизраели* и хората, стоящи зад него, проличават от друго негово изказване, направено през октомври 1876 г.: ... Англия не се бои от война - заявил Дизраели на един банкет - и тя има възможност да се бие двадесет години, ако се наложи. Британският флот ще бъде изпратен в Дарданелите" (67). Естествено, както казва Хенри Форд: Войната е еврейската жътва", защото от нея тези *** и спекуланти извличат огромни печалби - колкото повече убийства и разруха, толкова повече печалби за лихвари, банкери, п

23

Karakolev

преди 11 години

BOKLUCI KAKVO ISKAT? HARESVAT TALIBANI A BALGARI NE

22

anonimen1

преди 11 години

Страх ги е защото първите "румънци" и "българи" дето ще се заселят там ще са едни мургавички.Ще искат безплатно апартаменти за многобройната си челяд и ще искат социални помощи.И няма да работят, а ще крадат жици, и каквото намерят.

21

талибан

преди 11 години

господа ,както виждате света не го е страх ,че ще дойдат на работа турците , а ги е страх че ще дойдат българите.света вече знаят манталитета и ,,способностите" на ,,великите българи" и затова никъде не са желани.турците от шетдесетте години работят в европейските държави и никой не ги екстрадирал от там и продължават да работят там и са предпочитани.

20

Анонимен

преди 11 години

Страх ги е да не дойдат 10000 българи, а не се страхуват, че идват 500000 африканци. англичаните са жалки чеки*жии.

19

Анонимен

преди 11 години

5 BG *** в Лондон = 500 Афроангличани = 5 000 турци.

18

Анонимен

преди 11 години

Те имат нужда от работна ръка и я набавят отвън !Страхът от какво е ?

17

Кадри

преди 11 години

Ами днес в Търговската Камера - Линдон , задаваха въшроси на техния Премиер Дейвид Камерон :Единият бе , какво става с Английската образователна система , та има такъв недостиг на ИНЖЕНЕРИ , и трябва да внасят отвън !

16

sevtus

преди 11 години

И там, както и тук хората биват манипулирани чрез насаждане на страхове. Плашат ги, че някой лош отвън ще дойде ще им изяде "баничката". А премълчават, че 2/3 от британското население под 40 год. възраст е загубило вече трудови навици и мотивация да учи и да се образова и живее чрез БВП-то, което имигрантите основно формират. Но капиталът знае как да маргинализира едно общество -дръж го далеч от образование,поддържай му екзистенц минимума със соц. помощи и евтини забавл. го приучи на лентяйство

15

Джони

преди 11 години

Дръжте се *** идват,бели ,черни ,шарени,с дипломи ,без четмо,*** да ви е як....

14

Анонимен

преди 11 години

Нямах на идея ,че българите са 100 милиона ,че да са тотална заплаха.На фона на 500 милиона Африкоси , 500 милиона Арабюхи и 500 милиона индиици ,сме просто цвете.

13

13

преди 11 години

Малко прекаляват с тези изказвания. Да, вярно, ще има доста хора, които ще отидат там, но чак проблем с липсата на жилища? Когато 10-те се присъединиха към ЕС не си спомням да е имало такова притеснение от емигранти, каквото го има сега заради България и Румъния. Бил съм в Лондон и честно казано от индийци един англичанин не можеш да видиш, така че да се замислят за режим от бившите си колонии, а не да се притесняват от нас.

12

Очите на страха

преди 11 години

Не се притесняват, че цяла северна Африка ще дойде във Великобритания, не се притесняват, че утре турците ще са повече от англичаните в Лондон, а ги е страх пет *** да не дойдат.

11

Анонимен

преди 11 години

Oxx neka neka!Dano vsichki *** zaminat natam po burzo daje."Velikite sili" sasipaha Bulgaria s resheniata,koito si vzimaha samosindikalno!Misleha se za gospodari i za vsesilni i znaeshti.Dano sega tupkano im se varne na vsichkite!Da ne govorime che chlenstvoto v tozi izmislen ES si e vid robstvo.I sega se boriat da ni dosasipiat.Niamame ikonomika,niamame obrazovanie i vsichko e pod tiahna diktovka.Areeeee.....uspeh "civilizovani zapadno evropeici".

10

анонимен

преди 11 години

какъв е този *** на снимката

9

Анонимен

преди 11 години

Тоя от снимката ми прилича на "цар Киро".

8

ник

преди 11 години

До Дай Боже!По едно време и аз на това се радвах, но после се усетих че със сигурност ще намерят начин да цоцат и от тук, и от там.