30

Анонимен

преди 11 години

Поредната българска продукция лишена от каквато и да е оригиналност. Същата изтъркана тема за с*кс, представена чрез някакви намеци, че някой иска друг трябва да даде. Ритъм както винаги липсва, безсмислен припев. Клип без никакъв смисъл и значение и като сложиме лошо направената реклама на кока кола, която изведнъж подскача пред нас всичко вече се връзва. Същата боза като на Дриско бозите.

29

Гухоням

преди 11 години

Не мога да коментирам текста и музиката.От вас разбирам,че не струва.Вярвам Ви. Ама като я гледам и за е...н не става.Вярвайте ми.По-добре една че..ия да направи човек.Особено ако се угоди.

28

Илиян

преди 11 години

не става песента, преди Сантра ми беше симпатична ама се надявам да замълчи за нови 10 години

27

Анонимен

преди 11 години

Ще ме извинява сантра, ама песента и не става. Като знам какви песни правеше едно време, и страхотната "не ме обичаш вече"... тази песен е направо излагация. Но какво да се прави, едно време до преди 6-7 години правеха хубави песни със смислен текст, сега американците наложиха стандарт на музика - ***, в която ако има смислен текст няма да се пуска по радиото. И се навъдиха *** като лейди гага и подобие...

26

Правец

преди 11 години

Преди време тая муцка учеше за кратко в правец беше се разтропала доста здраво по едно време , за това се сетих като й гледах *** парче......

25

mariq

преди 11 години

mnogo glupava pesen a i rituma e kraden pulni gluposti

24

Да питам...

преди 11 години

Коя е па тая сантра? Кво пее? Да не е некоя бивша чалгаджийка?

23

BGmusicfan

преди 11 години

Истински се радвам, че с всяка крачка БГ музиката става все по-малко БГ и все-повече световна. За добрите неща не трябва да има граници. Балканския подход се изчерпа.

22

:(

преди 11 години

Много слаб музикален и видео продукт. Бог да ви пази от проблеми около тази песен

21

фен

преди 11 години

Отвратителен на вид травестит пее дразнеща слуха песен.За 10 години - толкова.

20

Анонимен

преди 11 години

В момента на фона на Пантера по радиото само гледам клипа и съм напълно изумен от това което се вижда. Или се опитват да имитират слугите на НСР като Гага и Минаж ( продуктите на МК Ултра ) или наистина имат нещо предвид с това което показват и само го намекват. Това е просто ужасно.

19

Анонимен

преди 11 години

До JiktakSКакво й е скритото?

18

Анонимен

преди 11 години

Уж звучи като диско, ама окъм текст си е чиста чалга. И не й липсва самочувствие: идваш при мен, защото искаш нещо по-добро. Пък не е и хубава.

17

JiktakS

преди 11 години

Скрита реклама на Кока-Кола

16

Манолски

преди 11 години

сега ще се изсипе сума лев да се лансира тази. След 10 години творческа отпуска да изсереш това нещо и да пишете такива дитирамби все едно е хит от световна класа. Пази боже почнахме да копаем в дъното, това не е хейтване а непоносимост към безвкусицата и фалша, който ни съпътства навсякъде

15

Ф.С.В

преди 11 години

Никакъв ритъм няма в тази песен -Звучи ми като ТИНТИРИ МИНТИРИ )

14

stranjata

преди 11 години

егати хейтването пада...то, че може да е по-добре винаги, ясно... явно всички в неделя са останали без парички и се чудят в какво да избият омразата си и недоволството...

13

flamer

преди 11 години

Платена статия ? Вече събирам пари да лансирам новите хитове на Гошо от почивка и Джорджано. Няма да има разлика между тях и сантрето.

12

RG

преди 11 години

До Анонименне скиваш ли че има катинарче на видеото - на тях са им го дали първо иначе, никой нямаше да го види

11

Меломан

преди 11 години

Снобарското поведение не е билет за славата, бейби гърл. Муцката върху тази хипстърска визия ме отказа тотално да слушам каквото и да е нейно. Next!