18

Анонимен

преди 11 години

cialata rabota sas stroitelstvoto e prane na pari ot mafiata ne samo balgarska italianska ryska zatova imashe i bym na stroitelstvo .

17

Анонимен

преди 11 години

Хич не ми пука.. приближени са на властта

16

e

преди 11 години

Така е когато на Цетанов майка му е икономисвала от закуските му,когато Борисов е Пораснал от сеене на картофи,когато на Дянков дипломата му не е жълта,но "оригинална" от Световната банка,чисто нова,жена му го "издържа"та нека да ви е ЯД !

15

eeeee

преди 11 години

ВЪВ ВАРНА КОГА -ИЛИ АЛЕЯ ПЪРВА НЕ Е ДО МОРЕТО И НЕ Е ПРОДАДЕНА НА *** ОТ ОБЛСТНИЯ УПРАВИТЕЛ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ

14

тошко

преди 11 години

А в Западна Европа много често се срещат надписи: "Частен път"! или "Частна собственост"!..... Хората са си платили!

13

Анонимен

преди 11 години

Там отиват парите за здравеопазване, образование, за майки и пенсионери: заравят ги в пясъка и отгоре построяват бетонни грозила в стил мутробарок. После ни гледат в очите и ни обясняват, че е криза, пък и не работим достатъчно. На тоя дюни, на оня гори, на трети общински земи, делят си България, като да е торта, а те рожденици.Крайно време е да ги плеснем през ръцете.

12

Избирателка

преди 11 години

A къде беше до сега Областната управа?Ако някой си мисли че ГЕРБ ще открие нарушение и злоупотреба на свой се лъже. Такъв случай досега няма такъв познат.Малко им остана

11

Анонимен

преди 11 години

До Препатил Затова трябва да направят час по скоро магистрала Хемус.На север от Варна морето все още не е осрано.

10

Ф.С.В

преди 11 години

Господа аз съм от Бургас -и мога да ви кажа че такива корумпирани типове събрани на едно място -ПРОСТО НЯМА !! искат да заличат следите на корумпираните си сделки -милиони левове са взети под мастата ----99% от общинарите и шефовете на разни служби са милионери и си карат джиповете към хотелите си по брега на морето -НЕ ВЯРВАЙТЕ НА НИщО -СПРАВЕДЛИВОСТ В ТАЗИ ДЪРЖАВА НЯМА !!!! лично Гребенаров е един от най корумпираните !!

9

Препатил

преди 11 години

Всяка година като ида се къпя и покрай мен компания от фекали....ужас. Вместо шамандури ве4е да вземат да слагат табела: Внимание ЛА*НА!

8

ЕК:"Мафията упр

преди 11 години

Депутатът от Герб Емил Димитров с над 1000 дка заменки, завладял освен Етрополския балкан, резиденции, ловни стопанства и хотели по морето, за милионите от чиито заменки Борисов каза,че са "честни", построил басейн на пясъка, който контролните органи, не "забелязали", а кумецът на Цветанов, който продал на много занижени цени на Цветанов 2 от 6-те му апартамента, за благодарност получил държавни поръчки за 24 млн. и 29 дка терени и т.н. Някой учудва ли се,че "Сега корупцията е 3пъти по-голяма"

7

х.

преди 11 години

Лятото се къпах в л. в Ахелой.Внимавайте лято 2013къде ще се къпите.

6

Секат клона, на койт

преди 11 години

А във Франция не разрешават даже да се преминава свободно по дюни и горички край тях-само по определени пътечки, за да не се повредят растения и др. от хората.У нас Черноморието е само бетон, сега правят същото с планините.Вижте Банско, искат още да изсекат горите на Пирин.Кой ще дойде като няма природа? Като на Сл. бряг- само непълнолетни пияндета, които освен за бутилките алкохол, почти не носят приход. Зл.пясъци беше с лонгозна гора, която слиза до морето- СДС ги приватизира и промени статута

5

експерт

преди 11 години

Понеже краибрежието се превърна в град дълъг 250 км ако всички легла са заети ще се къпете в лаина бе господа предприемачи и туроператори.

4

Dekadent

преди 11 години

Биволъ изкара договорите, анексите и сметките за Белене !!!!! Включително и всичко от HSBC !! Който го интересува - вижте в FB

3

П. МЛАДЕНОВ

преди 11 години

ТРАКТОРИТЕ ДА ДОЙДАТ !! ТОГАВА ВСИЧКО ЩЕ Е НА РЕД!!!

2

Анонимен

преди 11 години

И какво като разследва комисията?Керванът си върви, кучетата си лаят.Батко и кумецът си осигуриха живота, ние комисии правим и то без никакви последствия.

1

Анонимен

преди 11 години

открито е голямо тракииско находище и много злато при разкопките на дюните