452

Анонимен

преди 11 години

аз взимам 390 лева чисти. ИСкам най-малко 750 Удвоявай дянковай, че да не те почан с тоягата. щом има за депутатите , ще има и за мене.

451

експерт

преди 11 години

Крайно време е заплатите в Б-я да се вдигнат , но не само на министрите , а на всички държавни чиновници . За целта е необходимо да се направи единен Класификатор за всички чиновници на всички нива и министерства. А не всяко министерство да си формира заплатите и да се крие зад някакъв закон / за държавния служител, за съда и прок. за мвр, за въоръжените сили и др/ , така просто всичко се размива и се получава така , че един войник хванат от улицата взима повече от един професор,доктор и много други специалисти с висше образование. Когато има единен класификатор в Б-я , няма как да се получи т

450

488 - 485

преди 11 години

488, ти ме шашна бе. Щото в моето полезрение все виждах котки, как си похапват мишки. Така казват и зоолозите, и приказките. Ти колко селски котки си отгледал? Или си ги прехранвал с шунка от Татово време (сегашната, не я ядат мъркащите, не обичат генномодифицирана соя и царевица и оная мазна ценност от европейските варели) или са били зайци, а ти не си забелязал. И нещо и на тебе, и на оня с дългата приказка за затворената котка, не ви разбрах мътната алюзия.

449

i moritori

преди 11 години

Абе, Дянков, нали сме в криза, бе! И нали даваш пари само ако има резултати. Де ги най-бедни, най-болни, най-умиращи, най-престъпни. То и това са резултати, де. Ми и аз искам пари, да си платя лекарствата. И джипито да не ме праща за зелен хайвер. Ама не даваш, а пропускаш на Дойнов, вместо да го вкараш в затвора за геноцид чрез огромните му цени на лекарствата. А старците тихо *** без лечение за да ти освободят натрупани за 35 години работа вноски, та да увеличиш пенсиите на оцелелите от 1 април. Тя и датата една...

448

Анонимен

преди 11 години

"България на гражданите": Референдумът е репетиция за подмяна на изборите през лятото Според "България на гражданите" в избирателните списъци има около 950 хиляди българи, които не са в страната, и от тяхно име ще бъде упражнено право на глас през лятото

447

ники

преди 11 години

До Един от вас Приятел ти нещо маи не си в час излез малко и се по расходи да видиш как се живее на село ,че ако не си натискат парцалите и не слушкат шефаси независимо от коя партия е тои утре хората няма да имат пари за хляб не за сметки а за хляб защото го виждам всеки ден ,и е трагично ,а кои от коя партия бил на никои вече не му пука за народа всички са маскари ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМЕ НОЖА И ДА СЕ ОПЪНЕ НЯКОИ ДЕПОТАТСКА КОЖА ТОГАВА ЩЕ ИМА ОПРАВИЯ .

446

Bulgurov

преди 11 години

ako ne im haresvat zaplatite, sa svobodni da napuskat ot dnes.ste naznachim drugi hora da rabotyat s golyama radost, usmivki, lubeznost, vejlivost, efektivnost, loyalnost, korektnost, barzina dori i za po-malki zaplati! imat si sobstveni Camperi - Wohnmobili daje i ste ni e po-eftina izdrajkata im. nyama da im plastame za luksozni jilista, hoteli, luksozen transport . sami si karat kolite , ne se strahuvat da otivat direktno pri bg naroda v planinite, pokrai rekite, moretata, granitzite!

445

Петър

преди 11 години

Тия са за доживотен затвор.

444

до днес , бг

преди 11 години

Защо премахнахте възможността хората да си дадат мнението и изисквате регистрация ????Погледнете си форума и вижте колко резултати има в определянето на мнения !?!?!?Действително ли този сайт е ръководен от ГЕРБ и по тази начин ги пазите от народната любов !?!? Има и други сайтове господа от Днес ,БГ , И ПРИ ТОВА МНОГО ПО ИЗЧЕРПАТЕЛНИ И ОБЕКТИВНИ ОТ ВАШИЯ !!! ДЪРЖА ДА ВИ СПОДЕЛЯ ,ЧЕ НЕ САМО АЗ ,ОЩЕ МНОГО ВАШИ ЧИТАТЕЛИ ЩЕ ВИ БИЯТ ШУТА !!! ВИЯ ГОСПОДА ОТ ДНЕС ,БГ СТЕ ПЪТНИЦИ !!!

443

Анонимен

преди 11 години

Ку*ви мръсни,заслужават бой с камъни до смърт

442

Анонимен

преди 11 години

Станишев е виновен!Тройната ламя е виновна!Четирите годишни времена са виновни!А най-виновни сме ние българите,че 23 години допускаме да ни управлавят недоразумения, като Боко, Станишев и цяла глутница мафиоти!А дано до изборите да има още много такива изцепки, още много размени на наакани *** м/у Боко и Сергей, та и кьоравите да видят и глухите да чуят,че в България на власт е МАФИЯТА!Тя няма цвят, но има мирис-вони от километри!

441

Анонимен

преди 11 години

Що не си я напраят 10 000 лв чиста пара ? ония се вози в държавна кола с държавен бензин яде държавна храна и държавата му плаща сметките ,че и наема и всичко необходимо аз с моите 500 лв на месец трябва да си платя всички разходи (добрече нямам кола) после трябва да отида да гласувам пак за тях и да чакам да започна да живея по добре.Знам ,че не чакат на заплатата си ама е нахално на хората им е писнало ама то скоро ще се чуе :)

440

Филип 31

преди 11 години

какво ревете като ненормлани нали вие си ги избрахте ,а сега мъркате пак ще ги избрете другият мандат сигурен съм защото българи е свикнал да го мачкат, такла на него му харесва бе *** на мен не ми пука за вас оправайте се

439

go

преди 11 години

malko vi ostava!!!!!!!!!!!!!

438

Анонимен

преди 11 години

В други държави управляващите си намаляват заплатите.А в ***,където има пенсионери със 150 лв.пенсия,управляващите се гаврят с народа.Ама така му се пада на тоя народ като е толкова *** и страхлив,че дори един свестен протест не може да направи.

437

Анонимен

преди 11 години

Срам и позор!!!Вие съсипахте България.Затвор за вас,а не втори мандат.

436

Анонимен

преди 11 години

че ГЕРБ да не са по малко крадливи, а по лошото е, че действат и мутренската, справка ТБ плюс

435

виво

преди 11 години

кАТО МАХНЕТЕ герб, КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ БЕ *** ?тЕ МОЖА ДА НЕ СА СВЕТЦИ, НО СА ПО-МАЛКОТО ЗЛО ОТ мръсните крадливи убийци на червените партизани.Като бяха на власт какво построиха и то в години на икономически добра световна среда ? Нищо, дори им спряха еврофондовете. Ако спрете да ислушате интригите и лъжите на червените комунисти май ще е по-добре за здравето ви.

434

rosi

преди 11 години

8000 sa malko BOIKO ZASLUJAVA POVECHE MALKO LI SA OTKRADNALI OT TIQ MAGISTRALI AL4NOST STIGA WE4E

433

EMIGRANT

преди 11 години

ETO TOVA SA NAGLITE . BEZSRAMNICI ................ ZARADI TIQ NAGLECI I KRADCI VISIM PO CHUJBINA I NE MOJEM DA SE PRIBEREM U DOMA .