52

Ощетен

преди 11 години

Клиентите би трябвало да могат да избират персонален пакет,без талаша за пълнеж.

51

По дяволите

преди 11 години

Не гледам БТВ и пакетите му му, моля се да махнат ТВ7! Булсат ако сте коректни направете пакети, които клиентите сами да избират. Гледам научните канали и новини БНТ, СNN, ORT, Скат, Канал 3, ТВ +, но няма чужди канали с новини. Реално гледам десет канала, защо трябва да плащам чалга новини на БТВ, ТВ7 - съответно пакетите им - за футбол има интернет, чалга музика, чалга радиа, моди и т.н. Нека клиентът сам определи какво иска. Това е конкуренция, а не натрапване на идиотизми.

50

Гошо

преди 11 години

Вече отвикнах от Битиви напълно, а Бюреков никога не съм гледал. За мен цените и качеството на Булсаткома са ок в момента.

49

Сульо

преди 11 години

До НаблюдаващБраво пич - много си информиран ! Аз следя скандалаотблизо и последно KabelDeutchland отряза напълно обществените канали ZDF,ARD и производните им, а те казаха, че няма да плащат повече. оператора отряза и регионалните канали и ми се струва че скоро ще му свият перките. Но така е , в Германия на каналите които се излъчват ефирно не им се плаща от кабелните оператори. Трябва да си деклариран като ПЛАТЕН а не общо достъпен за да ти се плаща. Но нищо в България не екакто хората, зато

48

Gogo

преди 11 години

djuliola То и аз искам да има лек за глупостта,ама НЯМА!*** в вком те ще са по-добре!После да не забравиш да се похвалиш,колко си доволна.

47

Наблюдаващ

преди 11 години

До 7Ами в Германия е точно така. ARD и ZDF плащат на KAbel Deutschland по 27 млн. евро, за да бъдат излъчвани в мрежата им. Миналото лято телевизиите отказаха да плащат и бяха спряни. У нас Булсат не само, че не иска пари, а предлага на такива телевизии сами да си поискат пари за пакет. Но те се дърпат, защо ли?Бареков искал цена на абонат, ама и минимална обща цена! Т.е., ако Булсат спечепи нови клиенти - печели и ТВ7, ако Булсат загубят - губят само те. Много хитро, Бареков, машалла!

46

djuliola

преди 11 години

Ако не ги е срам нека да кажат от Булсатком кои 10 допълнителни канала са пуснали като компенсация?! Срамота! А тези,които плюят по бТV и TV7 са *** на Булсатком! Когато съм сключвала договора с тях,аз съм си избрала пакет,който ми допада.В него беше и БНТ сат,но и него спряха в самото начало,като не можаха да ми дадат ясен отговор защо е така! Нямат право да се гаврят с нас и трябва да има възмездие за алчността им!

45

Анонимен

преди 11 години

ТВ 7 са още по-безинтересни и от БТВ.И те ли си мислят,че имат висок рейтинг?В тая държава всеки се мисли за това което не е.

44

за спистрастините

преди 11 години

Kак да приемате ефирен сигнал и да гледате ТV7:Закупувате УКВ антена от всеки магазин за черна техника и я монтирате на подходящо място. Свързвате я с кабел към телевизора си посредством входа за антена, без да е необходимо да изключвате сателитния си приемник, трябва само да превключите от дистанционното телевизионния си сигнал на "антена" и да пуснете "автоматично сканиране" на каналите. Ако нямате достъп до ефирния сигнал на TV7, моля, обърнете се към най-близкия добросъвестен кабелен оператор, за да продължите да гледате TV7.

43

Анонимен

преди 11 години

До No Islam In EuropeЧудно ми ти какво гледаш от българските , СКАТ или Канал 3 , а може би Евроком-Пловдив ?!

42

No Islam In Europe

преди 11 години

Че някой пуска ли изобщо тая турска продажна медия на *** Бареков? Защо изобщо съществува още тая телевизия?

41

баш ме боли

преди 11 години

Боли ме фара за селскостопанската мечта Булсатком ! Нямало да дават БТВ и нейните още 4-5 програми , нямало да дават и ТВ7 , утре може би и НОВА - няма проблем ще ги заместят с хубави гръцки непреведени програми , ще пуснат гратис още някое порно , великият им Канал+ ще дава мачове и от В групите , хейтърите ще са супер доволни , че *** и Дългия няма да бъдат гледани от хората с чиниите ! Що не спрат изобщо да излъчват български програми , смешници !

40

ало, ало

преди 11 години

Защо ли ми прилича на извиване на ръце? БТВито и *** ги скокълна едновременно... то поне да бяха нормални телевизии, да извиват ръце. Ченгесарска история?

39

Анонимен

преди 11 години

Вместо да занимават СЕМ и КРС бтв и тв7 да бяха питали нас дали ги искаме.Май ще стане да бе мирно стояло не би чудо видяло.Да си правят отделни пакети и да видим кой ще ги иска.Не на Станиславщината и чалгарщината.

38

Анонимен

преди 11 години

Булсатком е един МОЛ ,който предлага всякаква стока. Държи пазарен дял от 30 % от зрителите (чети купувачите) на тоя продукт. Много добре ще ми е и моята стока да се продава в тоя МОЛЛ, за да съм на далавера. Значи , продавачите на стока в Мола плащат , за да са там , а Анадолската и Дудуковата телевизия не само че не плащат за да са в чинията на Булсатком, ами и търсят кинти за това ????? Нали те печелят като ние гледаме рекламните им паузи и продуктово позициониране !!!!!

37

Анонимен

преди 11 години

До коко Това са Дудук тв.Добре,че заплашиха ,че ще спират излъчването си ,че така сега само проверявам дали не са спрели.

36

Анонимен

преди 11 години

Вземай си ***,изчезни от тука,защото за теб и твоето тв изобщо не ми пука,защото ти поне умееш да надуваш ***.

35

Анонимен

преди 11 години

До xxx Да бе да особенно Али Ръза и гаджето му Гюл Фатма.Приятно гледане.

34

Анонимен

преди 11 години

До 7 Браво! Имат около 30% пазарен дял.Аз не искам да плащам за да гледам крясъците на Слави и метаните които прави на някои политици.Отделяйте ги в отделен пакет и който иска да ги гледа да си плаща.На мен няма да ми липсва и Бареков ,защото никога не съм гледал тяхната телевизия.

33

Анонимен

преди 11 години

За *** изобщо не ми дреме и неговата мафиотска телевизия