11

банкеръ

преди 11 години

Само трябва да се огласят имената на собствениците на хотелите,не фирмите,защото ще останат неясноти по цялото краибрежие не само Несебър.Да се знае кои кум кои сват.И как тъи за 23 години натрупахте състояния дето западняците за 200 нямат.И имали един дето не е от БКП.Нека да видим.

10

една

преди 11 години

Абе каква е тази простотия на всеки случай да лепят думата-наставка Гейт...Що за нелепост?

9

Георги

преди 11 години

Местната власт ще обжалва, защото вече са си взели комисионните, за да прекарат незаконните проекти и да си затворят очите. А те там както са свикнали да взимат по много, тия пари вече са изхарчени повечето по коледните празници. Сега как се връщат.. :). Аз имам наблюдения там и знам как се работи, който може заграбва а после някак си узаконява. Който не му стига куража да заграбва направо отива с торбите пари в общината и чака да му предложат от къде може да вземе.

8

Анонимен

преди 11 години

Ти как само се правят на ударени, егати наглеците. Всички отговорни лица трябва да понесат наказанието си, и то не някакви си 1000-2000лв, направо затвор трябва за такива хора. Да се научат да мислиш, преди да накърняваш интересните на милиони хора (българската природа е на всички)

7

АНОНИМЕН

преди 11 години

НЕКАДЬРНИ МИНИСТРИ ТОВА Е ИСТИНАТА ТАКЬВ Е И МИНИСТЬР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ

6

Оценител

преди 11 години

Кмета започна да дава на заден ход. Миналият беше бая ербап. Следващият път няма да го има.

5

МЕСТЕН

преди 11 години

хаха ,той главния архитект е в постоянен отпуск ,той идва на работа само когато има среща с мафиотите ,проверете списъка на граждани които чакат да влезнат при него по 3 месеца

4

анонимен

преди 11 години

и си оправете сайта Днес БГ..че не може да се гласува..че то иначе каква е ползата само да се четем ..а да не можем да изразим съгласието си или не по дадена тема

3

Ценител

преди 11 години

Местните власти по крайбрежието и планините са първите предатели на националните интереси относно опазването на природата, затова техните права трябва да бъдат орязани и прехвърлени в м-вата. Ето, сега, несебърската община продължава да държи, че няма дюни,няма причина за спиране на строителство и за наказания. Та нали всички общинари там са хотелиери!

2

АНАЛизатор

преди 11 години

Казвал съм го преди казвам го и сега.Несебър е град когто може да разгледаш с велосипед за 1 час и всеки един несебърчин знае къде се намират дюните или това което е останало от тях в последните 10г.Всеки един държавен служител,сложил подписа си в тази сделка е наясно какво точно прави и не само трябва да бъде уволнен но и съден,защото не заслужава да се нарича българин.

1

анонимен

преди 11 години

и каква стана тя сега? и 2 те страни се правят на не ощипани моми..едните че дали разрешение на тагадък на някого да строи където си иска купувайки от предприемчив и имащ паричките осведомен "бизнесмен" .и държавата която ама хич не и дреме в общините кой как си разиграва коня имайки и влагайки си паричките където му хареса и се сети..ако не беше се зашумяло за случая..държавата ..разбирай държавните (частни ) чиновници ..нямаше да си мръднат и пръста да проверят някого изобщо.ПЪЛНО БЕЗХАБЕРИЕ