65

Анонимен

преди 11 години

Филмът ми хареса! Аз лично се насладих на перфектната игра на Валц и Ди Каприо, нигрото Джексън също беше добър.

64

Анонимен

преди 11 години

до 66, прави си, че ще ги нарича "***", но тук става на въпрос, че твърде често се случва във филма и дори спайк лий бил супер възмутен от това

63

до 70

преди 11 години

Чакай да минат изборите. Другарите като загубят изборите и ще върнат възможността за гласуване. Сега не им е до забавление, яйце им се пече на Д-то...

62

Анонимен

преди 11 години

Много е скучно - да се върне предишният начин на гласуване!

61

Анонимен

преди 11 години

Това последното сигурно Станишев го е постнал.

60

Бояна филм

преди 11 години

Следващият шедьовър на Тарантино е с работно заглавие "*** без мангизи". Очаква се филмът да излезе по кината през втората половина на 2013. Режисьорът сподели пред журналистите, че филмът се снима в България.

59

Анонимен

преди 11 години

"Тарантино не пропуска да ги нарича ***, колкото се може по-често и това звучи шокиращо в днешното време на политическа коректност."Представяте ли си да са им викали "ей, афро-американецо!" около Гражданската война :) вместо "ей, негро". На черното бяло не можеш да кажеш(в случая, буквално) ;)

58

Мен

преди 11 години

Хах ! Номер 66 ви написа истината в очите за коментарите и веднага го изтрихте. Наистина простотията както казах е повсеместна. Д=И да ви предупредя - имам текста в clipboard-а, като си рестартирам модема вземам друг ИП адрес и имам много време - пригответе се да триете до късно или просто се предайте (правилният избор).

57

Мен

преди 11 години

До хах (66).Много правилно. И между другото, това е най-краткия път който води към забвението. Простотията е повсеместна. И най-вече в долнопробните "онлайн" издания като dnes а и всички други по-известни, разбира се.

56

МАХДИ!

преди 11 години

ДО 60..Ти да не си гений или филмов критик?Какви глупости пишеш?Иска Ви се тук в България всичко да е както на вас ви харесва..Тарантино няма слаб филм поне според мен..А дали взима кока или не си е лично негов проблем а не на такива недоносчета като теб..Ти колко филма негови си гледал?Аз ги имам всичките и според мен са уникални..Тук в България след Под Прикритие и това е сериал колко филма направиха ?Или са за комунизма или за някакви *** мутри.

55

д

преди 11 години

Най-хубавото на филмите на Тарантино е, че той дава възможност на добрите актьори да импровизират и да се развихрят! Кристофър Валц отново е невероятен (както в Гадни копилита), Лео Дикаприо също е доста свеж, както и Самуел Джаксън.

54

Анонимен

преди 11 години

Защо изобщо давате на показ наркоманските фантазии на Тарантино? На човека му се е е.ало майката от дрога, вие ни занимавате с простотиите родени от наркоманизираната му кратуна.

53

до 59

преди 11 години

Само това ли успя да роди кухата ти черепна кутия?

52

Онуфри до wow

преди 11 години

Според мен Гадни Копилета беше забавен (немецът направи страхотна роля там!!!), ама Jackie Brown и Kill Bill особено са върха на простотията. Първата част не можах да я изтрая до края, а следващата изобщо не съм я гледал. А този материал събуди интереса ми и Джанго ще го гледам.

51

LoL

преди 11 години

Айде бе, колко пък толкова е голям Тарантино? С псевдо "задълбочените" му диалого-монолози плод на кокаиновия му мозък. Тотално обърканите роли, напълно неподходящите актьори. Тарантино не е правил хубав филм от "Глутница Кучета" насам, а това беше много, много отдавна...

50

Анонимен

преди 11 години

До 57както е казал народът : Мазни хора, мазни идеали. Сякаш точно за теб го е казал.

49

до 55

преди 11 години

Аз може и да съм прасе, но ти си чист рогат ***, щом харесваш стила на Тарантино.Смотан, Тарантино е толкова далеч от филмовото изкуство, че нямам думи. Гледам аз шедьовъра на Серджо Леоне "Имало едно време на запад" и този *** и си викам.. аз ли сгреших или света тотално се е побъркал някъде из между годините. Марш да си гледаш "Криминале", *** скапан!

48

ani

преди 11 години

До wowZa pyrvi pyt nqkoi da napishe mislite mi. Bravo. Izvinete za latinicata.

47

Анонимен

преди 11 години

Ако имаше награди за ***, коментиращите Тарантино по-долу щяха да вземат от 1во до 10то място. Тарантино е толкова голям, колкото сте жалки вие. Доживяхме прасета да коментират кладенчова вода.

46

wow

преди 11 години

Ако на Оскарите имаше отделна категория за детски филми Тарантино можеше и да получи номинация за режисура. Боравенето с клишета и играта с жанрове, както правилно отбелязва авторут на статията бяха модерни по времето на Кучетата и Криминале. Отдавна вече Тарантино е един изчерпан и наркоманизиран ***. Проблемът изобщо не е в честата употреба на ***. Направил го е само за парлама и за ПР, за да прикрие липсата на какъвто и да е смисъл и дълбочина във филма си. (както между впочем беше и със Kill Bill и тоталния shit Гадни копилета.)