290

ЕЛЕМЕНТАРНО Е..

преди 11 години

ЗАЩО , УЖ.. "ТЪЙ-МНОГО ГЛЕДАНИТЕ ПРОГРАМИ" НА БТВ И ТВ-7....ДА СЕ ПРОДАВАТ В ПАКЕТ..??!!....ЗА ДА ГИ ГЛЕДАМЕ , "ЗАДЪЛЖИТЕЛНО" ЛИ---ИЛИ ДА ИМ "ПЛАЩАМЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО"...!??!КОМАЙ , Е ВТОРОТО...ХА,ХА,ХАААААААААА...АЙДЕ ,НЕМА НУЖДА!!!!

289

barca

преди 11 години

abe purvo btv sega i tv7 i nakraq she vi smenqm,slojili 10 novi kanala??????kade sa teq novi kanali?

288

Пуфи

преди 11 години

Интересно кои са десетте канала които Булсатком е пуснал.Няма такова нещо.

287

Кеф

преди 11 години

Не са съгласни , защото ще стане ясно(на рекламодателите )колко потенциални зрители имат!200-300:)

286

вместо гласуване

преди 11 години

бТВ като искат всичките им програми да са в пакет така да е булсат да отделят бтв каналите в отделен пакет и нека потребителите решат дали да плащат тук идва въпроса защо бтв не са съгласни на този вариант? с ТВ7 може да се процедира по същия начин нека който иска да гледа ТВ7 да си плаща +2лв защо тези телевизии не са съгласни на този вариант?

285

Анонимен

преди 11 години

Тия регистрации не са нужни. Какво като не гласуваме против тъпите програми на БТВ и ветропозателя Бареков. Сега като няма да се излъчват по Булсаткома, ще паднат и приходите от реклами за БосфорТВ и Барековата антиТВ

284

Анонимен

преди 11 години

Абонатите на Булсат трябва да посетят най-близкия офис на оператора и да заявите пускане на каналите : FILM+HD ,Hooby tv HD и Cinemax .Това е компенсацията да БТВ и ТВ 7!

283

ьТВ

преди 11 години

Май ще ни падне процента на гледаемост и ще ни падне тарифата за рекламодателите. Лошо, ще трябва да се примирим и да си признаем, че вече никой не ни гледа.

282

Кольо Дудуков

преди 11 години

Мен всеки ме обича и уважава, аз съм най- гледаната личност в БГ и нямам равен в правенето на качествена телевизия.

281

тъпчо

преди 11 години

Абе ся...........не мисля, Нова е по-малко гледана от ТВ7. Е как аджаба там се разбраха беееееееез никакви спорове а с Бареков и БТВ не могат? Ами много просто-Нова няма интерес да изкупува Булсатком на безценица.

280

Анонимен

преди 11 години

Народът мрази БТВ и Дудук ТВ!

279

до 328

преди 11 години

Или си *** или платен...........Първо в чужбина няма как да ти вземат парите. И второ Булсатком НЯМА КАК ДА ЗНАЕ къде аджаба ти е чинията. Аз имам приятел в Италия на който редовно му плащам сметката тук. Няма разлика.

278

Анонимен

преди 11 години

Има ли някой с бой , с насилие да е накаран да стане абонат, на който и да е оператор?Затова карайте по-спокойно.

277

гост

преди 11 години

Целта е да се срине Булсатком и купи на безценица барабар с правата за 4-ти GSM оператор,от коментарите дотук пък става ясно ,че хората все пак проумяват какво става -колко процента гледат БTV- клони към 10.TV7 трудно преглъща конкуренцията ,но конкуренция трябва да има ,защото от нея печели цялото общество .Не съм абонат на Булсат ,но май ще преустановя и гледането на TV 7 .

276

Гери

преди 11 години

На мен така и не ми става ясно как може моя локален доставчик да може да си плати за БТВ, а Булсат да не могат!?!

275

Анонимен

преди 11 години

Хора, въпросът е принципен - Става дума за пари!

274

Кеф

преди 11 години

Платените писачи(заблудените) се събудуха!бтв или додука ви плаща?

273

Анонимен

преди 11 години

Да именно, значи схемата им е да укриват парите като представят по малък брой абонати и сега ще ги изперат за изграждането на ГСМ мрежа.

272

Йордан

преди 11 години

В медията се натъкнах на информация която казва, че Булсат взимали по 30 - 40 евро на абонат от чужбина, а в същото време не ги отчита, а прости си прибира парите ...

271

Иванч0

преди 11 години

При всички положения, създателят на качествени предавания е много по важен от един обикновен разпространител като Булсат.