47

майка

преди 11 години

Пиша и сълзите ми се стичат по лицето. Много се развълнувах от историята на тези прекрасни момченца. Възхищавам се и от тяхната майка. Приканвам всички майки да дадем по-голяма гласност на този случай и да помогнем на всяка цена да се осъществи лечението в Израел.

46

ilve

преди 11 години

Ванче,познавам те и знам,че си човек с добро сърце,любяща майка и съпруга.Вярвам че каузата ще има успех,за да могат децата да се радват на едно пълноценно детство изпълнено с много радост и обич! Но бих искала да те запитам - защо няма и СМС- кампания,така и за хората,които искат да помогнат ще бъде по-лесно?!

45

ВАНЯ ЮРУКОВА

преди 11 години

благодаря ви за искрените пожелания за милите думи, в ситуация като нашата всяка една хубава дума носи още по-голяма надежда, много се радвам че има хора, които искат да се запознаят със семейството ми и с най-умните и прекрасни деца-Илиян и Даниел, те са деца които обичат общуването и усещат хората с чисти сърца,хора които се убеждавам че наистина има.Ще дам фейсбук профил -VANIA YURUKOVA и имейл за връзка-VANIADIL***MAIL.BG

44

raina.bb

преди 11 години

Ванче, думите не стигат да се опише положението ви. Аз съм убедена, че вие ще успеете. Обичам ви и ви подкрепям. А на читателите на dnes.bg мога да кажа: Който има добро сърце, трябва да даде. Който има сърце от камък, въобще да не чете.

43

bogomil.petrov.54

преди 11 години

Баба ВаляБлагодаря от цялото си сърце на всички,които сте съпричастни с нашата голяма болка.Дани и Илиянчо са прекрасни деца,които обожавам.Те заслужават помощта ви,защото са постигнали с много труд и мъка това,което другите деца имат като даденост.Шест години се борим и живеем с надеждата,че ще проходят.Тази надежда ни крепи в голямата ни мъка.Благодаря ви пак,добри хора!

42

Анонимен

преди 11 години

Късмет, Ваня!

41

Kристиян Иванов 6г.

преди 11 години

Скъпи Дани и Илиянчо, много ви обичам и с нетърпение искам да играем заедно на детските площадки. Да сте живи и здрави и никога повече да не ви връзват гипс на крачетата и ръчичките.

40

Анонимен

преди 11 години

Успех! Дано се съберат необходимите средства!

39

Милена

преди 11 години

Познавам Ваня и семейството и и искам да ви кажа, че е страхотен човек, много силен и любящ родител! Дано това лечение в Израел да помогне!До сега положиха много усилия, така, че ако има подобрение напълно го заслужават!!!

38

Анонимен

преди 11 години

ДЪЛБОК ПОКЛОН пред саможертвата и усърдието на тази велика жена- горда майка на две прекрасни слънца. УСПЕХ им желая- нека по- бързо се намери метод за лечение и чувствително подобряване на състоянието им, нека по- скоро направят смели и уверени крачки към мама- за да стоплят душата й, да напълнят очите й със сълзи от радост.Моля, включете се в кампанията на ДМС, така по- лесно и по- бързо става набирането на средства, и разбира се- ако това се случи, нека бъде оповестено по подходящия начин

37

Разплакан дядо

преди 11 години

ПОКЛОН МИЛА.

36

hades

преди 11 години

Трогателна статия, добре че има IBAN. Аз съм родител на 2 деца, и не искам да си представям през какво минават родителите на тези момчета.

35

rom

преди 11 години

До .. is4ezvate draga izbivate se po 5 na den do5 godini niama da vi ima

34

nik

преди 11 години

До родител samo prikazki zatova sme na toia hal

33

Стефка

преди 11 години

До Ваня Брат ми е болен от лека форма на церебрална парализа и не искаха да го вземат в нормално училище защото нямало да влияе добре на децата.За това го записахме в частно....иначе просто нямаше да ходи на училище

32

darcas

преди 11 години

Помагал съм когато мога, помагам и ще помагам. Бих помолил сайта само когато публикуват такива апели за помощ, редно е да се публикуват епикризи, история на заболяването, както и контакти с родител, или негов пълномощник, защото много хора започнаха да злоупотребяват със състраданието и добротата на другите. Благодаря

31

МАЙКА

преди 11 години

МИЛА ВАНЯ, ВЪЗХИТЕНА СЪМ ОТ СИЛИТЕ И ВСЕОТДАЙНОСТТА КОИТО ДАВАШ НА ПРЕКРАСНИТЕ СИ ДЕЦА. ПОЖЕЛАВАМ ТИ УСПЕХ И ГОСПОД ДА ТИ ПОМОГНЕ ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН, ЗА ДА СБЪДНЕШ МЕЧТАТА СИ ОТНОСНО ЗДРАВЕТО НА ДЕЦАТА !! КАТО МАЙКА ЗНАМ КОЛКО СА ЦЕННИ И ИСКРЕНИ ТЕЗИ ДЕТСКИ ПРЕГРЪДКИ И ЦЕЛУВКИ, КОИТО ТЕ КАРАТ ДА ПОЖЕРТВАШ ЖИВОТА СИ ЗА ДА СА ДОБРЕ ТЕ !!

30

Ваня

преди 11 години

Поклон пред жената. Дали обаче да не се зачете в публикации за Метода Силва, нискочестотния алфа спектър и влиянието му върху съзнанието и подсъзнанието на човека, електромагнитни вълни.... Всичко, което би могло да помогне на дечицата. Дори и абсурдно да звучи. Успех, мила, да са ти живи издрави и да се оправят. Търси алтернативни методи.

29

Непознат

преди 11 години

Ваня дано се сбъдне мечтата ти!Успех!

28

Stel

преди 11 години

Поклон пред такива майки! Дано се сбъдне мечтата ти, Ваня!