126

logika

преди 11 години

Да при това правителство с увеличението на цените на стоките и царствата на монополистите в скоро време няма да остане жив човек. Семерджиев първи трябваше да се самогръмне с новото увеличение на цената на тока. Борисов само лъже че прави нещо но всъщност провежда много яка анти народна политика. Като че ли иска да ликвидира българите в България. С ниските доходи и високите цени, правителството на ГЕРБ, накараха хората да превъртят. Вместо да превъртат и да се самоубиват българите да се хванат и

125

Анонимен

преди 11 години

Утрепайте и дъртия да не превърти и да направи някоя беля.

124

до 156

преди 11 години

Ахм, и на има - няма 1 км оттам убиха и адв. Надежда Георгиева ж кв. Стрелбище през 2000г.

123

Анонимен

преди 11 години

За това са виновни американците.

122

Анонимен

преди 11 години

95% от българският народ изперка.

121

Истината за случая

преди 11 години

Като видите кои са майката и таткото трябва да ви светне какво би могло да бъде! Много,от знаещите, изчистиха напоследък Нашите.А туй че синът бил психично болен ама не се знаело дали бил освидетелстван - и изтрепал всички с пищов, а накрая се пробол една дузина пъти с нож е от бисерите-вицове на Цецо и Оцеола.:):):)

120

Анонимен

преди 11 години

Четири гилзи - пет трупа ? Никой не е чул четири изстрела в жилищен блок, при положение, че новогодишната канонада спря ? Колко хора в състояние на афект или душевно болни ликвидират 4 души подред само с по един изстрел? Има нещо гнило в тази история или просто не е подадена умишлено достоверна информация от разследващите. Друг е проблема, че нивото на журналистите е под всякаква критика и не умеят дори да преразкажат обективно малкото факти.

119

Анонимен

преди 11 години

Комунистите са виновни!!!!!

118

Хехе

преди 11 години

Бащата военен ,колко да е военен? Бил е обикновен складовик при военните. Много ми е смешно като кажат "военен" ,пък той готвач да кажем. Майката е работили в системата и тя така. И да са имали отклонения ,те не са били видими. Явно не само много лудия син ,но и всички не са си взимали хапчетата. Част са се водили на отчет в психиатрията.Какво търсите някакви криминални или политически елементи в битова трагедия? За мин вината е на държавата ,изоставила психичноболните на самотек!

117

dan

преди 11 години

Прочетете в "Труд" статията "Скандални промени....." и коментирайте

116

Опиц

преди 11 години

Влезнали в жилището на наследника и той си е защитавал наследството .

115

Анонимен

преди 11 години

Абе веднага го измислихте тука и конспирациите разкрихте и всичко. Трябва да се закрие следствието, а като има престъпление да се пуска тука и капацитетите от форума ще го разкриват, след което ще произнасят и присъда, щото и в това са много компетентни. Смешковци малки сладки.

114

габиша

преди 11 години

Аз само се чудя защо трябва да има оръжие в дома на който и да е?Особено като знаят, че имат психично разстроен човек.Аз съм на мнение ,че дори и ловците не трябва да имат оръжие в домовете си-много от тях не спазват изискването за личен сейф.Няма военни няма полицаи-има си място на работата да си го държат ...после го оставят там и се прибират

113

Анонимен

преди 11 години

До 134 - под номер 142Невероятно си прав. Когато в тези институции се забележи, че някой проявява собствено мислене и разбиране на нещата, то незабавно му се "намира цаката" и го освобождават от длъжност, поради непригодност. Явно по-пригодни за служба са послушковците и ку.осмуците, които гледат личната си изгода. ВСЕ ПАК - ИМА ГОСПОД!!!

112

Бо

преди 11 години

Малииии .... съвсем изперка народа!

111

Живи и здрави

преди 11 години

Забелязвате ли как от Днес.вг ни цъкат минусчета на постовете :)))

110

KOMUNAR

преди 11 години

POZORAVI DO PRESCENTARA DNES bg ot CK na BKP. BRAVO DRUGARI NIE SME S VAS. S KOMUNISTI4ESKI PRIVET I OT DRUGARITE OT MOSKVA.KATO POBEDITE TUK OPITA DA PREDADETE I NA DRUGI BRATSKI NAM STRANI

109

Анонимен

преди 11 години

При Станишев такива неща не се случваха!!!

108

психиатър

преди 11 години

Не се притеснявайте. С новите промени в здравния закон, все по често ще чуваме такива новини

107

134

преди 11 години

Информирани ли сте за статистиката, че всеки 7-ми българин никога не си е купувал книга!Някой смее ли да твърди, че милиционерската ни школа не е една застаряла и лишена от смисъл система?Знаете ли защо милиционерите ходят по трима?Единият пише, другият чете, а на последният просто му е приятно да движи в културна компания.Понякога във вицовете има повече смисъл.Психическите разстройства са фина материя, която изисква висока цивилизованост и разбиране!Ситуацията е класическа!