45

Анонимен

преди 11 години

gotva4ka v kuhniata, dama v ob6testvoto i k...va v legloto - idealnata jena.

44

намерено в нета

преди 11 години

МАМА И ИЗМАМАНа "бойното поле"на любовта.След битки с дъщери,съпругиразбрах-жените се делят така-на"Мама"и пренебрежимо"други".

43

Анонимен

преди 11 години

Поредната идиотса статия на тИАлото. А сега по същество: идеалната жена е тази, която не мрънка, знае какво иска и не капризничи. Останалото няма значение.

42

Шоп

преди 11 години

Перфектни жени познавам две - жена ми и любовницата ми.

41

реалистка

преди 11 години

даже не прочетох коментарите.влязох само да пиша:мъжете да се факат ,който не му харесва дреме ми на обръснатата :)

40

Аз, перфектната

преди 11 години

Дори да съм супер идеална, българската свекърва ще ми намери 99 кусура!

39

ha ha

преди 11 години

сега дали пак ще ме баннат.

38

ha ha

преди 11 години

казваш нещо неудобно- блокажплюеш против некадърни политици- блокажвъзхваляваш силните на деня- не те закачатрасистни коментари- не те закачаза ***-блокажза ромите-не те закачатза не хуманно решаване проблема за пумиярите- блокажза кучешките пиюти-номер едно сиплюеш по *** статии- вън от чадъранали за това са коментарите да се сондира народното мнение и настроение, какав е този двоен стандарт....може да се говори още много по темата и с доста солени примери, ама, само ме блокирт

37

Стефан д-р Чолаков

преди 11 години

Влез или се регистрирай за да гласуваш !Май ще изляза съвсем от сайта.Досега единственото достойнство на днес.бг беше системата за коментари и гласуване. Иначе другите новинарски сайтове са много по-качествени ...И май няма да съм само аз. Днес.бг, хайде да се хванем на бас, че след 3 дни ще имате -25% общ трафик ?

36

Анонимен

преди 11 години

За българския мъж перфектната жена е МАМА.

35

RedNosse

преди 11 години

Както би казъл един мой приятел такова животно нема :D

34

будала дедо

преди 11 години

Проста да падладе'иш!Защо чак сега учените са открили тези неща?Аз вече и внуци имам,ужас!Изгоних жената и вече започвам с научен подход!P.s. Абе срам не срам да питам ?Ким Кардашиян става ли или и е много дебел ***?Иначе на цици го докарва според учените!

33

.I.

преди 11 години

Забележете коментар 42. Т.нар. НАЦИОНАЛСОЦИЛИСТ се обръща към себе си (до 42) с обидни думи. :0

32

ТЪПО, ТЪПО, ТЪПО

преди 11 години

Много *** статия, без да влизаам в Тялото видях, че са изброени само черти, но не и качества.Сещам се поне за 2 черти, които със сигурност не са изброени, но са по-съществени. Ако ги напиша обаче ще ми изтрият коментара, защото са леко интимно-вулгарни и според мен по-важни от големите ц.Мога да изброя поне 8 качества, който със сигурност няма да ги видя в подобна статия в подобен сайт. Но нека всеки си поблъска сам главата над въпроса какво е важно! На готово не давам. Жокер - да е добра..

31

Анонимен

преди 11 години

Какъв е идеалният журналист?Глупав, без капка срам, безскрупулен, подкупен, радващ се и на 5 лв. келепир, верен като куче на тези с кокала.

30

Анонимен

преди 11 години

Брей, много хубаво това рускинче. Роналдо е уцелил в десятката.

29

ник

преди 11 години

Да има ролки на краката да не се бави и здрави зъби да ми отваря бирата

28

От Разпоретината ;)

преди 11 години

ВСИЧКО Е ЯСНО, ИМАШ МНОГО ЕНЕРГИЯ ЗА ИЗРАЗХОДВАНЕ И МАЛКО ИНТЕЛЕКТУАЛЕН КАПАЦИТЕТ :) ТОВА СИ Е ГАДНИЧКО А :) КОЙТО Е ГРАМОТЕН НЕ ПРАВИ ТАКИВА *** ГРЕШКИ АЙДЕ СБОГОМ, ЧЕ МНОГО ПОМИЯ СЕ ИЗЛИВА ОТ ТЕБЕ :)

27

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 36....той е той е...хахаха

26

Анонимен

преди 11 години

До НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ....Всичките тия коментари срещу теб не са от мене,явно си гнусен на половината пишещи тук....лек ден и довечера недей забравя да си измиеш краката...НЕЩАСТНИКО!