43

ciganizacia

преди 11 години

BulgariA umira bawno i sigurno,tragedia po4ti neobratima...

42

Иван

преди 11 години

ЦСКА завинаги!

41

Анонимен

преди 11 години

ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ!АЛЕ-АЛЕ-АЛЕ

40

Калоян

преди 11 години

Поздравления към dnes.bg за избора на снимка на привърженици. Трибуна Изток на ст. Христо Ботев в Пловдив. - От кой отбор си?

39

Анонимен

преди 11 години

Сега вече не било така. Ама то нищо не може да стане изведнъж. Щом се е допуснало да стане "така" едно време, то сега ще се чака достатъчно дълго време за да се върне доверието на хората... Ще чакате. 20-30 години не ви мърда. Пък ако и заиграете някакъв футбол може и по-рано...

38

Zzzz

преди 11 години

До майна - ти не си майна, пич, ти си жълтур.

37

boko

преди 11 години

срещите за днес:1x2wins

36

чейнсоу

преди 11 години

Добре де, къде ги виждате тея грандиозни боища, хвърлени камъни и хиляди ***, пребиващи невинни хора?! По телевизията ли? За 13-те ми години ходене по стадионите(с леки паузи), през последните 5-6 години инциденти почти липсват, а ако има такива, то си е между тези които тва търсят и са далеч от стадиона. Инциденти има по 2-3 на година от стотици мачове, колкото са и в Англия, само че там медиите избягват да пишат за тези неща, за да не гонят хората от стадионите, за разлика от нашите медии.

35

ЯЯ Роянов

преди 11 години

Да Хейтър, Ваташка стои точно там, където си описал.Тя е част от централинят фун клуб и беше техен говорител.За доста от нещата си прав и аз когато се огледам около себе си на мач представите ми за уродливост непрекъснато се променят.С малки изключения от 20 години стадионите събират меко казано ***, но между тях има много читави хора.Това е лично мнение на човек, който ходи от повече от 20 години по стадионите.Даже в момента нивото е паднало толкова, че дори един бой не могат да направят:)

34

mitko

преди 11 години

Не само БФС е виновно-цялата държавна машина,която изпълнява заповедите на гтолемия брат:1967-1969 г. в Пенсилвания,с участието на младия тогава Бжежински-да се унищожи СССР и Ко,да се направят страни като България на ниво -3 т.е.учени,способни и можещи-в САЩ,другите-чрез Чалга,малко пари,доста пари от Сорос-с образование до 3 клас...

33

Рони

преди 11 години

Бе, не виждате ли, че тая се опитва да ни манипулира: - демек не *** управление на Перуката, а чалгата била виновна, разбираш ли........ Да се махат тия и.иоти!

32

"Хейтър"?

преди 11 години

#28, музиката не прави хората прости и простаци! Никой не ги кара насила да я слушат. Тъпия отива при чалгата, не тя при него!

31

"Хейтър"?

преди 11 години

Роянов, тя може и да е била на много мачове, ама дали е седяла по трибуните, между хилядите ***, дрогирани, пияни, с животински и празни погледи, за които ходенето на мач няма нищо общо с футбола, а с възможността да са нещо в стадото и да пребият някой?Все едно да чета как политиците обясняват "България се развива добре".А относно "митовете" за уговорени мачове ... няма какво да се коментира.

30

Бо

преди 11 години

Ненужна статия за псевдо-спорт в БГ. За сведение, чувството, че моят клуб се управлява добре, в духа на ценностите на този клуб ни най-малко не би ме закарало на стадиона. Когато мога да се насладя на красив, зрелищен футбол без да бъда набит - пръв ще отида с удолствие. Въобще няма да ме интересува как се управлява клуба, изтрезняват ли футболистите и нагласен ли е мача. Как българският футбол да стане красив и зрелищен, за да върне хората е работа на три вагона хора, които само гледат да лапат

29

незнаен

преди 11 години

абе какъв футбол, какви пет лева аз съм от дете фен на Левски, ама като ги гледам тия младите, че то днес правя 51 години и от трисет пуша ама ако ида на стадиона няма да им се дам дрогирани тинейджари ***!!!!

28

Анонимен

преди 11 години

Хората по стадионите ги няма защото ходенето на мач е равносилно на ходенето на бой!!! Там има само пияни надрусани нацистчета, които много ми е странно как ги пускат да ходят на мач, уж вежно има охрана и полиция а на стадиона после е пълно с димки бомбички ... е .. какво да правят хората на стадионите, да ходят там, за да умират заради комплексирани *** ? Айде мерси .. *** си сами ...

27

СС

преди 11 години

Ич ама ич не ми дреме за футбол,топки и разни БГ *** които бягат зад нея или зад няква кифла...

26

:(

преди 11 години

ТЯ ЧАЛГАТА УБИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, ДЕ ДА БЕШЕ САМО ФУТБОЛА, АКО СЛУШАХМЕ ПО НОРМАЛНА МУЗИКА, ТАКАВА КАКВАТО СЕ СЛУША НА ЗАПАД, НЯМАШЕ ДА СМЕ ТАКИВА ИЗПРОСТЕЛИ И БЕЗ ЦЕЛ ХОРА..ГОЛЯМА ЗАРАЗА...СЪСИПА СУМА ТИ ПОКОЛЕНИЯ......:(((

25

ауа

преди 11 години

До 24: Не знаех, че това е причината. :)Иначе да, съгласен съм с някои мнения; макар винаги да съм харесвал коментарите на Ели Ваташка, покрай случая с Гугутката доста съмнителна ми стана и тя. Левскар съм, но когато някой сгафи и то толкова фатално, трябва да си носи последствията, без значение какво прави или на кого симпатизира. Но това не прави твърденията й в интервюто неверни.

24

мдааа

преди 11 години

Когато са били на 15-16 г. Валери Божинов е бил определян за по-голям талант от Рууйни, но виждате сега къде е единия, а къде е другия, че и по-зле става. Чалгата и многото несаслужено получени пари довеждат до такъв крах. Чалгата и парите убиха маса футболисти, това е безпорен факт!