324

rexhipaj

преди 11 години

Kakvo da gledame ako nqma bTV????

323

змея

преди 11 години

със сигурност създателят на едно нещо, каквото и да е то - тв програма, песен като БТВ е много по-важен за държавата и нацията от прекупвача, от посредника - Булсат

322

лудата

преди 11 години

Да се свършва един път завинаги с тези скандали и да пускат пак БТВ! Не плащам таксите на Булсатком за да махат най яките канали..

321

890

преди 11 години

не искам парите ми да отиват в джоба на дистрибутора, а телевизиите да се чудят как да направят български сериали

320

песен

преди 11 години

умното,много хубаво стихче! Булсат дават лошо качество за високи цени!

319

umnoto

преди 11 години

Пожелахме си за новата годинаПроблеми с антената по-рядко да има...Сутринта си направих кафетои седнах удобно на канапето.Телевизора пуснах с кафенце в ръкаНо..ооо! Пак ли антената спря?Търся си моите любими канали. Булсат пак ли разместват програми?БиТиВи-то е спряно,разбирам -но хубав сутрешен блок не намирам!Цял ден търся смешна програма,но БиТиВи комеди няма!Вечерта как ще гледам сериала?Защо, Булсат, ми спряхте сигнала?Абонамента платих си, парите прибрахте,но всички люби

318

rhino

преди 11 години

До Мишкататака е, а БТВ и ТВ7 показаха заинтересованост към зрителите с икономически неизгодните компромиси, които направиха.

317

rhino

преди 11 години

Булсатком укриват данъци и брой абонати, за да могат да натрупат парички и да се борят за налагане на пазара на мобилните оператори!

316

Лъчо

преди 11 години

Определено телевизиите са по-важни,ние за какво плащаме иначе?! Булсат са само посредници,а иначе имат много претенции...

315

ЛОЛИТКА

преди 11 години

Я да видим,ако Булсат си бяха плащали,колко си бг сериали още щяха да направят БТВ...телевизиите са важните в случая!

314

Мишката

преди 11 години

ПЪЛНА ИЗЛАГАЦИЯ ОТ СТРАНА НА БУЛСАТ!!! ПОКАЗАХА ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ,ЧЕ НЕ ПРАВЯТ НИЩО ЗАРАДИ ЗРИТЕЛИТЕ, А САМО СИ ПЕРАТ ПАРИТЕ!

313

krasimir

преди 11 години

ТВ+ и да е тяхна и да не е тяхна,аз си искам БТВ и да си гледам предаванията и сериалите,коите не се излъчват по други канали.писна ми и на мен!

312

Лили

преди 11 години

Ох,те вече Булсатком не знаят и те какво окриват....данъци,сега пък и ТВ+ не е тяхна.Чудят се как да си перат парите май май..като изгубиха и БТВ съвсем за нищо не стават!Няма какво да се гледа по сателитните им канали вече..

311

gosho

преди 11 години

Най добрия пример за монополиста Булсат е излъчването на формула 1 само по ТВ+ !

310

vktor

преди 11 години

пак не можах да разбера каде отидха минусте МОДЕРАТРЕ?

309

банкеръ

преди 11 години

Много ми е интересно,какво толкоз в една телевизия,какво може да е нелегално в нея или е отклоняване на вниманието от друг проблем.Булсатком като монополист има право да се гаври с телевизиите на властта,та затова еничарите са там да се пробват ако мине.

308

До 340

преди 11 години

Там някъде струва, но не е в основния пакет. Т.е. все пак имаш някакъв избор!!!

307

doggy

преди 11 години

В крайна сметка ще се разберат отгоре т. нар. врагове, а т. нар. обикновен зрител ще започне да плаща повече. Гарван гарвану око не вади, а обикновения потребител просто плаща. Първо булсат, а после и всички останали.

306

Alex

преди 11 години

Те Булсата вече се о/*каха толкова много, че едва ли има накъде. Проблемът е, че истинските виновни са си измили предварително ръцете и сега излиза, че тв+ всъщност не била на булсат...хахах! Добре, че никой вече не им вярва.

305

Anonimous

преди 11 години

Сега като лъсне че ТВ+ струва по 2,80 на абонат всеки месец (без право на избор) съвсем ще се оакат в Булсата