37

Яна

преди 11 години

Снимах го днес.

36

Българин

преди 11 години

Глупости са това, като календара на маите. Ама сега тъпия народ ще купува в неусвест още по-*** книги как да отклони астероида с "ментална енергия" или с отвара от жаби :))))))

35

предложение

преди 11 години

защо щом отмине този астероид не го стрелят, за да стане на по-малки парчета? Така когато се завърне съвсем няма да е той, а по-малките парчета евентуално биха изгорели в атмосферата

34

от още една

преди 11 години

прочете това през 2029 година Сатурн с опашката на Дракон в първи небесен знак е предупреждение за сблъсък със земята ,стражни кръвополития,беди, нещастия за владетелите

33

Анонимен

преди 11 години

Да така е! Апофис древноегипетското божество- чудовище на което е кръстен този астероид се споменава от всички сериозни пророци. Интересно е, че NASA, а предполагам и държави, които имат развити космически програми отдавна разполагат с технологии и методики за отклоняване на такива небесни тела. Затова се чудя ако тези доказани пророци се окажат прави, какво на планетата ни ще се е прецакало, за да не може да реагираме адекватно тогава...

32

айде

преди 11 години

АЙДЕ ИЗЦЬКВАЙ НИ ОЩЕ СЕГА ,ЧЕ ТО ЖИВОТ НЯМА, ПУСТО ДА ОПУСТЕЕ... И ДА СЕ СВЬРШВА НАВЕДНЬЖ!

31

?

преди 11 години

Е добре бе, днес.бг вземете решение! На сайта, който сте дали пише, че астероида ще мине покрай Земята в 16.00 PST, което е 2.00 ч. през нощта на 10.01.2013 българско време. Ако трябва да предполагам дали вие или от този сайт са прави, ще заложа на тях, но въпреки това - от къде го измислихте това 13.43ч?

30

Анонимен

преди 11 години

До 41'Скоро' означава всичко между +1 и + безкрайност години.:)) При пророците е така. За справка - апокалипсиса.

29

Анонимен

преди 11 години

То не било астеоид, най-ми било космически кораб с извънземни.

28

37

преди 11 години

Какво точно да се разбира от: "скоро не всичката земя, по която сега стъпваме, скоро ще е българска"?

27

Тихомир Томов

преди 11 години

Щом няма автомобилни колони от София към Балкана значи астероида е пропуснал !

26

До 33

преди 11 години

Слава не е между живите от около 20 години и никога не е търсила внимание,затова и не е известна сред българите.А иначе и Ванга е казала,че не всичката земя по която сега стъпваме, скоро ще е българска.

25

Анонимен

преди 11 години

Бих предложил сценарии за Умирай Трудно 15.Заради приближаващия астероид с големина на Юпитер, Брус Уилис закача Земята за транспортния си космически кораб (марка мерцедес) и я отмества точно в последния момент.Интригата може да се завърти около проблем в карбуратора в последния момент.Разбира се, гадните *** от конкурентната фирма (Форд ) правят всичко възможно да саботират проекта, защото не са спечелили конкурса за поддържаща роля - марката на космическия кораб :)

24

Анонимен

преди 11 години

До !Дотогава ще е умрял трудно поне 20 пъти. Което пък ще са настолни четива за бъдещите спасители на човечеството - как се спасява земята от миньори и полицаи.

23

!

преди 11 години

Дано 2036 г. Брус Уйлис да е в кондиция :)

22

Анонимен

преди 11 години

Те не са започнали да строят космически кораб(пропуснал съм едно "ще" в поста си),а досега само си разменят идеи,просто казвам че са го взели на сериозно,но едва ли има техническата възможност за отстраняването по някакъв начин на такъв астероид.А иначе Слава Севрюкова е предрекла и ,че някъде около 2016г. Югоизточна България,ще премине към Турция,така че ако това се случи имайте едно на ум и за Апофис :D .

21

Анонимен

преди 11 години

Добре нека да оставим тогава пророците и да наблегнем на изчисленията на NASA - "През април 2029 г. той ще премине край нашата планета на разстояние от около 36 000 километра - на височината на орбитите на геостационарните спътници.". Щом това е височината на геостационарните спътници,според вас какво може да се случи с Апофис.И защо ако не е заплаха САЩ,Индия и Китай строят космически кораб,който да изпратят на мисия до астероида след няколко години.А, Апофис е изобразяван не като змия,а като змeй,а ти ми кажи каква е разликата между змей и дракон.

20

Анонимен

преди 11 години

Ако през 2029 година мине на 36 000 км. то най вероятно ще се привлече в орбита от Земята и ще се сблъска с нея.Още 20 години преди NASA да го открият и изчислят орбитата му,българската пророчица Слава Севрюкова е предсказала че през 2029 г. астероид,ще се сблъска със Земята.Същото са предсказали и много други известни пророци,без да споменават година,включително и Св. Йоан в своето "Откровение",който е казал,че "огнен дракон" ще се появи на небето и след няколко дена,ще се сблъска със Земята."Апофис" в египетската митология е същество което представлява именно огнен дракон.

19

filibe

преди 11 години

От днес да се спират войните и да започва подготовката за отклоняване на астероида.. Все пак има достатъчно време до тогава!

18

банкеръ

преди 11 години

Да пада в София да ни отърве от кризата в строителството.Заходът му да е под ъгъл 36 градуса за да изрине повече павета към кабинета на премиера.Дано да е от Бакър да има за ***,те ке оцелеят.