132

Анонимен

преди 11 години

Bil sum v Anglia, eiiii, mnogo moslimi, mnogo jamii, mnogo minareta.Abe mnogo, mnogo.Uplachih se.Sabirat se moslita s podpisite i haide v kwartala se stroi jamia.Sabirat se sustite moslita s podpisi i iskat v sledvastia kwartal i taka natatuk

131

MARKO

преди 11 години

До Петьо-Евреи EVREY4E Q KAJI ZA6TO NAY MNOGO PEDERASI IMA V IZRAEL I ZA6TO NA PLANETATA NQMA NITO EDNA NACIQ KOQTO DA NE SE OTVRA6TAVA OT VAS !?

130

HITLER

преди 11 години

EVREITE SE IZLYUPVAT VINAGI OT VSQKADE KOGATO IMA NE6TO PROVAKATIVNO :))) MAMKA VI DEYBA SIONISKA DEYBA

129

Anatoli

преди 11 години

Ako gi pitash britancite -veroiatno vinovni za tia ujasii sa otnovo bulgarite I rumuncite

128

Ач

преди 11 години

Еврейчетата надъхват християни срещу мюсулмани и гледат сеир,след 2-3 дена новина: Пастор в Ирландия се гаври със 7 годишен.......Иначе Сара е известна с маневрите си спрямо египедския шев в историята :)

127

Петьо-Евреи

преди 11 години

Умрете ***

126

до 133

преди 11 години

Да припомня за едни рицари католици отпреди няколко века? Или как при нас е "прието" християнството... Всички религии служат за манипулация на необразованите! Но другият момент в новината е, че това се случва точно на място (по принцип не трябва да се случва, но...). Нека островитяните проумеят кои етноси им вредят докато умуват над рестрикциите на два народа!

125

Анонимен

преди 11 години

мюсулманска *** вие сте просто едни *** много се радвам как запада и изрел ви мачкат.Вие само това заслужате ***.

124

пропуски

преди 11 години

Значи съда е оценил 17г.=един невинен детски живот.Хм,какво друго...Вещицата -индийка убила детето си заслужава сурово наказание несъмнено,произхода и обаче не се споменава(така по-лесно може да мине за арабски семит вероятно),както и ,че е прекарала дълго време в психиатрична клиника,затова пък Коран се споменава 6,7 пъти ,но не успя да ми внуши,че мюсулманската религия е по-лоша от кабалоталмудистката като един пример,и двете не ме касаят лично.

123

fgh

преди 11 години

purvo tq da go beshe nauchila....nikade v korana ne se propovqdva nasilie pod kakvato i da e forma

122

Горо

преди 11 години

Събрали са си *** от бившите колонии Британците и после Българи и Румънци са им виновни за икономическото положение.Нас ни обвиняват че не сме асимилирали ромите. Ами те що не са си асимилирали техните малцинства.

121

Анонимен

преди 11 години

Малко й е на тая *** 17 години.

120

Анонимен

преди 11 години

Само не знам защо негодувате когато американците ръсят бомби с В-52.Ама тогава други песни пеете. *** нейсе. Когато лицемерието се уточни - може и да има развитие все някога.

119

the real 1234

преди 11 години

Не искам да отварям темата за по- голямата част от нашите ***, че и те са същите като тая от горе. Продават си децата, раждат на 12, режат пръстите на децата си, и ги уморяват от глад. Цивилизован човек съм, обаче не знам кога ще се обърне тоягата откем дебелия и край. И като някой започне да ми обяснява за техните културни особености, ми иде да му извия врата.

118

the real 1234

преди 11 години

Аз не се учудвам, просто смятам за жетоко жена да убие 7 годишното си дете. Това е човек който е живял и възпитавал детето си в Англия, представете си тези, които не са виждали света по - далече от Кундуз какви са. Турците гастарбайтери в Германия се скъсват от работа, мароканците се държат много прилично във Франция, явно GB е привлекателна само за най - долните ***. Има 2 изхода - или асимилират културата на държавата в която живеят или депортация към дупката от която са изпълзяли.

117

Анонимен

преди 11 години

при тази религия това е напълно нормално ! няма на какво да се учудвате !

116

дядо

преди 11 години

като е луда защо не направи хиляда различни неща ами ще убива детето ейде стигатя е промит мозък който признава за висша ценност религията а не дететоправилен е въпросът - хора ли са въобще

115

Анонимен

преди 11 години

Гледайте ги какви *** са се насъбрали там пък после ние сме им били проблема.

114

муми

преди 11 години

В Кардиф май се страхуваха повече от българските и румънските ***, вместо от далечните им родственици от Индия и Пакистан. Е за този британски феноменален начин на мислене Оскар Уайлд е казал всичко.

113

13

преди 11 години

Милото дете, да попадне на чудовища вместо на родители. Незнам религията ли е виновна или тая е била с психично заболяване? Да го запали след побоя, това не го разбирам.