51

12

преди 11 години

Ми съвсем нормално е. Украйнките са заети да им подобравят генотипа и остават ннашите. Местните, естествено, не са опция.

50

Атина

преди 11 години

Българките се продават и печелят пари мъжете си.ЕДНА ВЕЛИКА НАЦИЯ!

49

Нема лошо

преди 11 години

Българките помагат на пакистанските си едноплеменници .

48

Анонимен

преди 11 години

Колко мозък трябва на един БЪЛГАРИН да разбере,че на вън не различават *** от българин на паспорта ЛК пише България.Колкото по темата пълни глупости просто тук в Гърция дискреминацията е по силна може би от АПАРТЕИДА в ЮАР бият ги и се подиграват на хората събличат ги голи и за кво щото простите полицай са комплексирани надъхани *** по на 19 год. а Европа мълчи Днес в Атина имаше протести от емигранти плащали си осигоровки и сега не им ги признават които протестира го екстрадират

47

Гърция

преди 11 години

Продължение : Та родителите им пенсионери им помагали с пари Но ако са по възрастни и имат нужда да си вземат помощник , трябвало да плащат на помощника .Та се оплакват , и оплакват че незнаят колко ще продължи това .И показват някои затворени магазинчета . Та така Гърците вдигат голяма врява .

46

Гърция

преди 11 години

Чуждестранните журналисти посетили Гърция , обобщават , че има Гръцки групировки които пристъпват към саморазправа с чужденци и при мирни демонстрации , чупеха витрините на магазините .В същност чужденците работят в домакинствата и не всемат работата на Гърците . Те не получават пряка заплата от държавата .Проблемът е че понякога единият от семейството да речем остава без работа и другият със заплата £1.200 трябва да издържа 4 човека .,За това родителите им пенсионери им помагали .

45

Анонимен

преди 11 години

А, НЕ! Изказванията са срещу ***!!!

44

Анонимен

преди 11 години

" В полезрението на депутатите влязоха и българите от ромски произход, които извършват нелегална търговия с метални отпадъци за скрап" хахахах въх тея са като хлебаките..където и да отидат само метала им е в главата ..яко лицааа..но да бъдем честни..трябва да измрат!

43

ZABRANA

преди 11 години

zabrana na Balgarki v Garzia XAXAXA

42

аналнологичен случай

преди 11 години

а ве, американсити, като толкова се застъпват за арапите - що утепаа Бен Ладен!?

41

Анонимен

преди 11 години

много ми е интересно как разбират, че брака е фиктивен?

40

??

преди 11 години

Ами американски журналист беше в Гърция и казваше , че тези гръцки групи приличат на фашисти . На пазара разбиха сергиите на чуждензите . Имаше една чуждестванна група музиканти , който се оплакваха от дивашката атмосфера в Гърция .Защо в тази статия се набляга специално на 22 български случая на женитба . Ами като не приемат женитбата им да излязат с решение , не се женят само българи ! Как пък ще докажат че е фиктивен ? Те искат да изгонят всички чужденци .

39

до 30, Националабала

преди 11 години

... много правилно си писал - "нашите" - защотот това са точно твоите "българки", тези по-***, твоята рода.

38

SHIKALGRUBER

преди 11 години

До НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ- KATO TE E SRAM DIGNI SI MARZELIVIQ ZADNIK I NAPRAVI NESHTO ZA RODINATA SI SMOTANQKO, ZASHTOTO TAKIVA KATO TEBE OSHTE RAZ4ITAT NA MAMA DA GI HRANI

37

Анонимен

преди 11 години

Начи, българските са виновни, гърците са невинни, че вземат пари и правят далавери ?! Ай сиктир !

36

Анонимен

преди 11 години

Точно така!Това е *** работа.Само те са специалисти по тези схеми.Крайно време е във паспортите да се отбелязва и етноса.

35

до 40

преди 11 години

++++++.Евала ! Ясно и точно казано !

34

BAY PANDEL

преди 11 години

MNOGO DOBRE ZNAETE,4E TOVA SA MANGASARKI , ZATOVA NE PISHETE ,,MURGAVELKI,,

33

Анонимен

преди 11 години

А фиктивни ... не верваме да не им пускат за такава работа

32

Анонимен

преди 11 години

100 1500 evro za fiktiven brak ne samo v garcia .