46

gradio.hristov

преди 10 години

колко е билета някой знае ли ?

45

varg

преди 11 години

Тия вече остаряха мин им модата или по-точно с банди като тази започна модата по емо *** и всякакви такива мелодични дет грайнд ноиз *** простотии.

44

рокаджия

преди 11 години

Е да де ама ако сте 2-3 хиляди в което изобщо не се съмнявам концерт няма има.Или ако има ще е с БТР нали.То и в Каварна работата отива на провал.Минаха времената дето се ходеше въпреки групата.Проста сметка Бензин100 кинта,4 билета 400 кинта,нощувка в София около 200 лева и бира по 2 лева за капак наистина сте оптимисти да ме сурвакате така през 2 седмици.В Букурещ ми е по изгодно за съжаление.

43

Виктория

преди 11 години

Евала! Баси ш*баните хейтъри! Думи нямам.. все недоволен тоя народ! Нищо им няма на групите, много са си добре даже! Ениуей... BULLET FOR MY FUCKING VALENTINE BITCHES!!!! От толкова дълго време ги чакам и нямам търпение да дойде лятото вече!!! Вие продължавайте да си хейтвате, останалите ще си се разбием мега якото!! \\m//

42

HATE

преди 11 години

Айде сега хора, дето няма да идат на концерта са ми седнали тука хейт да наливат.... Смешни "разбирачи"

41

рокаджия

преди 11 години

Понеже съм сигурен,че нова група с голям хонорар няма как да се покани без поне 50 000 билета продадени предварително ще ни забавляват застаряващи групи.С такава гъстота 2 седмици и билети по 100лв.Организаторите са големи оптимисти.Провали ще има яки.Аз лично бих платил 100 лева за Lamb of God или BVB и то на деня не предварително.

40

king_for_a_day

преди 11 години

Абе, като казах Septic Flesh, дай да пуснем нещо на кастофоня, да се настроим за работния ден :D - ютуб/watch?v=93Kqz49tQB8ютуб/watch?v=InUh7k1I60k

39

king_for_a_day

преди 11 години

А, ще те линчуват... Аз ако ти кажа, че харесвам дори и някои стари неща на Депеш Мод, кво трябва да ме направят? Заедно със Septic Flesh и Bloodbath хаххаха :D. Като минеш през гювеча от индъстриал, готик, атмосферик, прогресив, дет, алтернатив и всякакви експериментаторски банди, които не мога да определя изобщо... Не бива човек да се ограничава във вкуса си, само защото нещо попада в определен жанр, който не си пасва с останалите.Btw, според мен слушаш най-читавото от металкора.

38

Християн

преди 11 години

УМИРАМ ВЕ ЕЙЙЙ !! ТАМ СЪМ !!

37

Анонимен

преди 11 години

Важното е че идват Рамщайн. Друго не ме интересува.

36

Анонимен

преди 11 години

Сигурно да слушаме как някакви ръмжат , *** и пищят е много хубаво. Все едно някой го режат с трион . Било тежка музика . Най много де е тежко на тия дето го слушат. Да слушаш дет и блек трябва да си някакъв извратен с психични отклонения.

35

Demonical

преди 11 години

"тоя фестивал се заформя като една блудкава позьорска шитня. съжалявам но това няма нищо общо с метъла в истиския му вид." Металкора е много разпространен напълно съм съгласен с теб, че ще е шит. Но като цяло и те си имат фенове нека се кефят и тва е вид метал макар да не е като класик, ***, деад, блек и тн. Много мразя металкори или подобия на метали(металкорите не са такива) които слушат метал някъв си по лек и игнорват тея дето слушат по хард метал. Аз слушам основно дет метал.

34

Tyler Durden

преди 11 години

king_for_a_day Според мен не спорим-говорим си:)Съгласен съм,че май харесваме доста сходни неща,но аз се кефя и на металкор,не като цяло(наистина са много еднаки бандите и музиката в тоя сtил),но има такива които са много силни!Също така се кефя и на много други стилове и групи.Ето някои по-интеерсни:Amaranthe,Hatebreed,The Browning,Woe Is Me, Chimaira, Sybreed А да не споменавам, че слушам и много електронна музика и bjork и други алтернативни банди, че old school металите ще ме линчуват :)

33

decapitation

преди 11 години

тоя фестивал се заформя като една блудкава позьорска шитня. съжалявам но това няма нищо общо с метъла в истиския му вид

32

^^

преди 11 години

Haters gonna hate, im going on Sofia Rocks 2013 _|_

31

king_for_a_day

преди 11 години

Tyler, напълно съм съгласен по отношение на модерната и различна музика. И мен ме дразнят клишираните групи, че да не кажа направо и стилове (като металкора, щото предствителите му са още по-еднакви и неотличими помежду си, дори в сравнение с хеви и траша). Както и да е, не знам защо спорим, явно харесваме много подобни музика и въобще принципи. Да живеят и новото, и старото, стига да е оригинално, експериментаторско, неподправено. Поздрави!

30

Анонимен

преди 11 години

До IYIТи какво слушаш, непозьоре, музикален великане :D

29

ЗМ

преди 11 години

До АнонименДам, ама няма достатъчно публика за тях в БГ, за съжаление.

28

Анонимен

преди 11 години

Ами, зле са булетите - врясък и кич.

27

Tyler Durden

преди 11 години

king_for_a_day Аз също не харесвам булетите :) Просто ми е писнало от целия хейт по новата музика, както ми е писнало и псевдо-метали, които са слушали 2 групи през живота си и могат само да пият и да се търкалят в калта, да ми обясняват колко велики са старите групи и как новите за нищо не стават. За Мешуга съм много съгласен - нечовешка музика правят. Аз просто съм за новите, модерни и различни групи. Уважавам старите, но на тях вече времето им е минало.