311

vladislav

преди 11 години

?

310

Анонимен

преди 11 години

varna ........................................kude e varna

309

Ари

преди 11 години

Борисов,махай се от хоризонта голям *** си и си за затвора

308

До 291 анонимния

преди 11 години

Ти си анонимен и затова ще ти дам малко инфо :1, за 3г и 8 мес. 400 000 българи са загубили раб. си места2.286 000 българи са напуснали БГ.3.инвестиции.преки и коствени според стопанска камата-намаление с 80%и прВъобще няма никакво значение от коя партия съмАко ти си от ГЕРБ и ми пишеш за някакви си европейски фондове 2,5 млрд лева при положение ,че бюдж. разходи са 75 млрд/лв. ,то ти си завършил в СимеоновоМежду впрочем при Станишев сме получили повече пари /като абсол.сума /от Брюксел

307

Анонимен

преди 11 години

Всички вие които говорите срещу ГЕРБ и ще гласувате за БСП като отрицателен вот... ако вземат че дойдат тези на власт съм сигурен че след половин година ще плачете пак за ГЕРБ.

306

Анонимен

преди 11 години

Бойко ако ви каже серете в гащите си ще серете.Унищожете си ядрената централа -ще я унищожите.Утре или след 20 години ще целувате краката на ЕС за няколко киловата.Срам и позор .Вие глави имате ли и мислите ли ?

305

С НАМИ БОГ

преди 11 години

До istinata ot BosiaМОМЧЕТА ВЛАСТ СЕ ВЗИМА НЕ СЕ ПЕЧЕЛИ !!!!!!!!!!!!!!!!!ТЕЗИ КОИТО БИХА ВИ ПОДКРЕПИЛИ И ИЗЛЯЗЛИ С ВАС НА УЛИЦАТА ВЕЧЕ ОДЪРТЯХМЕ А МЛАДИТЕ СА БЕЗГРЪБНАЧНИ ИЛИ ЕМИГРАНТИ, ЧЕ Е ПО-ЛЕСНО !!!!!С КАКВОТО МОЖЕМ ЩЕ ВИ ПОДКРЕПИМ !!!КОМУНИСТИ, ФАШИСТИ И ЦИОНИСТИ В ЕДИНЕН СТРОЙ = ГРОБ !!!НЕ ЗНАМ КАК ЩЕ СТАНЕ !!!ГАДОВЕТЕ СЕ ОБЕДИНИХА В НОВАТА МВР - ДС ПАРТИЯ И СЕ ДРЪНКАТ ПРЕД КАМЕРИТЕ САМО ЗА ЗАБЛУДА НА ЕЛЕКТОРАТА !!!С ВАМИ БОГ !!!

304

трътко

преди 11 години

IQ 0,0000000000146

303

рррррр......

преди 11 години

Цуцка муцка кумуцка апартамуцка.

302

istinata ot Bosia

преди 11 години

Суспендирането на Конституцията от страна властта, налага се въвеждане на Граждански борд над властта, включващ, разпускане на Народното събрание и изготвяне на нова Конституция по примера на Исландия. Излъчване на служебно правителство от гражданския сектор, от хора необвързани с политически партии. > При изготвяне на нова Конституция водещи ще бъдат принципите на Лисабонския договор и Европейската харта за правата на човека. И ще бъдат отразени тревогите на Европейски институции относно нивото на корупция и проблемите в съдебната, медийна и бизнес среда. > Водени сме от убеждението, че властта се делегира от гражданите, за да служи на гражданите. Искаме край на порочната практика да ни управлява партокрацията! > Цялата държавна власт да произтича и се осъществява от народа. Никоя политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет, е записано в Конституцията на Република България. > Ние суверенът на България, от 8 януари започваме действия за възстановяване на Властта на Народът! > > Николай Колев - Босия > Чавдар Янев > Янаки Ганчев

301

нн

преди 11 години

ГЕРБ са майстори на палачинките. Ако ББ ти каже, че вали не взимай чадър.

300

Ужас

преди 11 години

Имаме здравен министър-гинеколог, а родилките *** като мухи.Топ ченге командва МВР, а апашите са на свобода.Финансист 1 дойде чак от Америка, а народът мре от глад.Най-добрият пожарникар ни управлява, а колите ни горят като бенгалски огньове.Каква държава само!!!

299

Who is next? Why?$

преди 11 години

Девет Пилци се разбягаха, защото СоколЪТ Ги Нападна.Осем Те останаха Тогава.Седем, седем са вече Те Сега? Шест, ШесТ ще Станат Утре Те. W.A.D.Времето Ви...Свърши.~2013!~1<@>13$!.

298

Демокрация $! 2013!

преди 11 години

У НаС има ли Демокрация? Буквалното значение на думата Демокрация е Народовластие.У НаС е Представителна Демокрация!- гласоподавателят Избира свои Представители, които се събират в законодателни или изпълнителни органи.Там ТЕ могат да извършват функции, за които гласоподавателят не ги е натоварил директно: участие в специални комисии, подготовка на проектозакони и гласуване на закони, Но по Собствено Усмотрение в Съгласие със Собствената им Съвест.Този тип Демокрация е БезсмисленНа Днес у НаС, но е най-добрият Начин за Манипулация, Използван от политициТЕ до Сега.Докато у НаС не бъде Приета Пряката Демокрация, която е Лесно Осъществима в 21 в. чрез електронните комуникации и идентификацията, всичко БезсмисленНо, което е до Сега, ще се Повтаря, Отново и Отново. Единственият Начин да Има Демокрация у НаС, това е Пряката Демокрация! - защото вече политициТЕ ще Подлежат на Постоянен, Пълен и Прозрачен Контрол от страна на Гражданите! У НаС Демокрация Нямa!

297

ГЕРБАВИ БОКЛУЦИ

преди 11 години

ЦЯЛОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБАВИТЕ Е СУМАТОХА И АРАЛАМБЕНЕ. КОЙТО Е ЧЕЛ РАДИЧКОВ ЗНАЕ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ. НА БАС,ЧЕ БАНКЯНСКИЯ НЕ ГО Е ЧЕЛ. ДА ГО СЪДИ И НАКАЖЕ ГОСПОД. АКО ГО ИМА. И БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ОТ СИКАДЖИЙСКАТА МУТРА.

296

Бай Вълчо от Хисаря

преди 11 години

Свобода или Герб.

295

Бочоулу

преди 11 години

Ако очаквате ***, ненайно какви мисюлмани, пенсионери, наркомани, алкохолици и тем подобна *** да плаща за АЕЦ и прозвеждания от нея ток, ГОРЧИВО СЕ ЛЪЖЕТЕ!!!! Новата АЕЦ би струвала специално на България над 20 МИЛИАРДА ЕВРО, ако беше в Германия ще струва под 8милиарда, но с рушветите на Доган, Боко, Цвъцко, Цека, СереГея, Лилов, Пирински, Р.Овч., Фидосиева, Ментата, Вълка, ***, СИК и много други знайни и незнайни герои, стават над 20милиарда, анадън му!!!!Поздрави от Австралия и сбогом!

294

Анонимен

преди 11 години

Б.Борисов за пореден път доказа,че не е нищо друго освен една жалка п-у-т-к-а.

293

Анонимен

преди 11 години

За три години на маймуни ни направиха тия. Не знам как още има нормални хора в България

292

бай Спиро демократа.

преди 11 години

Евалата, Пешо за коментара.3 пъти имаш -хип хоп ура за отговора.