274

Анонимен

преди 11 години

Те такова нагло същество, какъвто е *** Б..о няма! Потресен съм!

273

ДЮНИ

преди 11 години

Във Велико Търново също номинираха Доган за предател на ДПС

272

Гочо

преди 11 години

"Спасителят на дюни"...за кратко Дюн."Дръжте крадецаааа!!!..."Някой се изкряска.

271

Анонимен

преди 11 години

ТЕРМИНАЛ 2Тръгвай сине! Напред, и... късмет!Тук надежда за теб не остана.Скътах тези пари за билети поплаках си малко зарана...Все си вярвах, че мойто момчев тоз несигурен свят ще сполучи.Но животът надолу течеи напомня помия за куче.Някой вече ни сложи черта.Като мъртви дори ни посече.Щом преминеш след тази врата -не се връщай тук никога вече.Даже вън да е тежко - ще знам,че синът ми със труд ще успее.Тук да прося за нас ме е срам,а оттатък - поне се живее.Малка пенсия имам. Уви!И за двама се никак не връзва.Тръгвай, моя любов, и върви,че сърце ми от болка измръзва.Ще намериш все нещо, нали?Армаган да изпратиш на време.Вересията свърши. Боли!Левче никой не ще да заеме.Тръгвай, сине, от тоз терминал!Колко други навън отлетяха...Не поглеждай баща си през жал!Тя, в сърцето, е родната стряха!Щом превърнаха родното в ад,то чистилище вънка поне е...Ти си силен и толкова млад,а на мен старостта ми тъмнее.И да пишеш... Ще чакам, до дни!Ето, виждам за теб самолета...Усмихни, сине мой, усмихнина баща си душицата клета...Ясен Ведрин(Бакърена паничка)

270

Бай Вълчо от Хисаря

преди 11 години

Днес изпратих писмо до ПАПИОНКАТА от СЕМ.Да се проверат правилата на този сайт. Обещанието ми е от вчера.Та, според стенограмата една от думите е КЬОРАФ ,а не кьорав.Почти всеки ден се налага радакторска намеса от моя страна./ без пари ?/Е, т'ва си е тесла по демокрацията.Нека да се изпише нещо както си е било, без доп.редакции.

269

Плям

преди 11 години

Плям плям плям плям и народа ръкопляска

268

Анонимен

преди 11 години

Борисов,намали транквилантите! Само птички и бръмбари са ти в главата,а хората мизерстват и знаеш ли колко им пука кой строи на дюни и на песъка? Точно николко!

267

Конспиратора

преди 11 години

Странно защо всички управляващи се увъртат винаги около терени,магистрали и др. недвижими имоти.Явно докато разделят баницата цените на НАШИТЕ имоти ТРЯБВА да е ниска(защото били коптори) Да не се окаже,че нашите имоти са обезценени заради вийната на някои лобита? Защото друга причина май няма.Вече и "КРИЗА" не хваща дикиш.

266

Анонимен

преди 11 години

Скоро ще започне да става ясно и за всички безконкурсни поръчки на общината в София.А това, че ГЕРБ спряха строежа на собственият си кръг от фирми и инвеститори, не може много да ме впечатли.И да не се окаже накрая, че Георгий Станишев е работил рамо до рамо с Плевнята, в някои проекти.Срааааааам

265

Анонимен

преди 11 години

ЦЕЦО КУМЕЦО НЕЩО МИ СЕ ГУБИ НАПОСЛЕДЪК :(ЯЗЪК ЗА ИМОТЧЕТО НА ПЯСЪКА КОЕТО ИЗТЪРВА!

264

noent

преди 11 години

707 декара са дадени на фирмата на брата на Станишев фантастично място, продавано за седем лева декара.

263

Не на нас тея

преди 11 години

БРАВО НА ГРОБ!ТАКА СЕ ПРАВИ - ЗА ЕДИН ДЕН ДА СЕ ОЗАКОНИ НЕ САМО ПРОДАЖБАТА НО И РАЗРЕШИТЕЛНИТЕ ЗА СТРОЕЖ ВЪРХУ ДЮНИТЕ.А ние обикновените честни Българи за един ден едно свидетелство за съдимост не можем да си изкараме.ГЕРБАВИТЕ ГРАБЯТ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО ЗАЩОТО ЗНАЯТ, ЧЕ ЩЕ ИМ Е ЗА ПОСЛЕДНО.ВЪН НАГЛЕЦИТЕ ОТ ВЛАСТТА- ВЕДНЪЖ И ЗА ВИНАГИ!

262

Анонимен

преди 11 години

А досега спахте ли?Явно не знаете какво става в държавата.Или много добре знаете,но трябва някой да ви извади кирливите ризи за да вземете отношение и да се направите на герои.

261

187

преди 11 години

колко го отнесоха доган и сие, толко и тия ще го отнесат...не ставай смешен...

260

до 270

преди 11 години

Много правилно реагират хората. Искаме икономика, производство, а не натрапен слугинаж и тотално унищожаване на природата.Искаме достойно заплащане и достоен живот!

259

Анонимен

преди 11 години

Браво Боци !!!В Бг за 20г.,само заменки,далавери ,търгаш,....*** !За това и реве ---опозицията ,НЯМА ГЮВЕЧ!

258

П.С.Ц

преди 11 години

''Ей, тая държава върви по правилен път'' - Бойко върви се прегледай

257

Rumen Petkov

преди 11 години

Излезе на светло поредната далавера на предходното правителство.Отново главни действащи лица са Сергей Станишев и брат му Георгий Станишев.През 2006г. е сключен договор за реконструиране на държавната болница в Русе. Преобразованията трябва да извърши Домостроене АД, чиято собственост си поделят две фирми, едната от които е Проджетс на Георгий Станишев. Сумата, която взимат е 8 млн.лева, а в замяна трябва да изградят съвременен акушеро-гинекологичен блок и прилежащ към него двор с паркинг.Проектът би трябвало да е готов още в края на 2008, но до ден днешен няма и помен от модерното здание. Всичко е занемарено в един начален етап на градежа. Обаче до май 2009, в последните дни на правителството на Станишев, продължават да се превеждат тлъсти суми на фирмата-изпълнителка.Skandalno.net ви припомня, че министъра на земеделието Мирослав Найденов осветли и друга далавера на братоците. По неведоми пътища фирма Проджетс е спечелила конкурс за изграждане на ваканционно селище в защитената територия на Кара Дере. Земята е получена чрез заменка, а мега-проектът струва над 1 млрд.лева.

256

tishko

преди 11 години

До Анонимен 304ДНСК само проверяват законността на всички издавани разрешения за строеж, които се издават от общините, областните администрации или от Министерството за регионално развитие и благоустройствоВ случая стана ясно, че документите са редовни, а проблемът е, че умишлено са определени като годни за строеж земи, но които не би трябвало да се строи

255

clever

преди 11 години

Колко заблуден народ имало тук с писания Браво господин Борисов, не сме имали такъв премиер:))Той ТОЯ в Бургас издал разрешението да не е кадър на някой друга партия?!.Гербава работа, недъгава.