10

dk

преди 11 години

само ако браковете са между хора ,възпитавани от родители с горе долу еднакви ценностиличен пример и традициядругото са празни приказки,а любовта е на първо място но не единствено да знаете млади хораидете на гости и вижтекаквато майката такава и дъщерята ще стане или какъвто бащата такъв и сина

9

кико

преди 11 години

просто е, не се женете, водете съвместен живот, така в един момент тя или той ще си тръгне по-лесно и всичко е ок

8

Анонимен

преди 11 години

Аз съм архитект, който никога не мисли за аварийните изходи и се почувствах като некадърен *** в следствие на коментар 8. Но като архитект държа да кажа, че аварийни изходи на еднофамилни къщи не се правят :)

7

Анонимен

преди 11 години

Ако партньорът просто изневерява, може би има някаква надежда. Ако е влюбен в друг/а не се хабете в старание да му угодите и да му се харесате, защото тогава надежда няма.

6

Анонимен

преди 11 години

До АнонименГотово. А срещу какво??

5

Анонимен

преди 11 години

За всяко гърне си има похлупак.Насила хубост не става.В последно време класическия брак обаче започва да изчезва.На преден план са парите и се оказва,че щастие се купува с пари,а не обратното,както беше досега.Жените смениха мъжете и станаха глави на семейства,а по този начин се изравниха половете и дори има жени,които бият мъжете си.Ценностите се смениха и чалгата навлезе като принцип в отношенията.Нямаш ли парички, мразен си от всички!

4

Анонимен

преди 11 години

Абе вместо да лъжете децата и да им пълните главите с глупости от типа на "Снежанка", "Пепеляшка" и всичко, което завършва "и заживели дълго и щастливо" и после да страдат, че не е така в реалността, по-добре им пуснете "Отчаяни съпруги", че да видят какво представлява бракът в действителност и че няма нищо общо с приказките на братя Грим!!! Друга добра идея е, преди заветното "Да" да поживеете заедно под един покрив и тогава да видите как е и дали искате да живеете така или не.

3

Гнус

преди 11 години

Най-голямата заблуда, която може да разруши брака, е че жената има акъл и е мислещо същество.

2

Анонимен

преди 11 години

търся гареста бабичка да ми готви и пере

1

реалист

преди 11 години

Само любовта , търпението , доверието и взаимните отстъпки са критерий за отлично семейство, и не на последно място-финансите!!