32

Анонимен

преди 11 години

Никой не ги е карал на сила да вземат заеми,никой не ги кара на сила с парите от тези заеми да дават 14,15 и 16 заплата и да си прегреят икономиката до колкото имат икономика.Та те имат само маслини,спаранги и престанища това не е силна икономика.Ако излязат от еврозоната и туризма ще им замине.Щом са подписвали договори когато са вземали заеми сега трябва да ги изпълняват.А за цените в Германия на 40 км. от Хамбург 40 000 пет стаи перфектен имот има гоогле вижте да има и скъпи имоти.

31

До 33

преди 11 години

Дянков е имал предвид да се борим на футбол, ама преди 18-19 години - в САЩ 94. Объркал се е като е напляскал руснаците и си е повярвал. :)

30

До Galin

преди 11 години

Пич бъркаш Freiburg във Wuertenberg с Freiberg във Sachsen.

29

Galin

преди 11 години

До 30Поне използвай Google Maps преди да пишеш глупости. Freiburg e във Baden-Wuertemberg, почти до Швейцария...

28

до 27

преди 11 години

Фрайбург е източна германия близо до Кемниц,това е дълбока провинция ,цените там са най ниски ,особенно в реновирани те 100 годишни сгради.Новото строителсво е по скъпо.В Лайпциг новото също е скъпо. Преди 3 години в Богенхаузен ,Мюнхен ме навиваха приятели да купиме 100 кв. на 1. етаж за 300000,щеърхолдинг...видя ми се скъпо.Те го купиха и сега в кризата за апартаменти в Мюнхен ,буквално никой не продава в хубавите квартали там ,го продадоха за 650000, само 3 години по късно. .

27

0.9

преди 11 години

ti me razsmq be 4oveko:))) v denzlingen imot za 20 hil 6tql da prodava mi dai da zema da go kupq avtomati4no da go prodam na 100 000 :))))))

26

Анонимен

преди 11 години

е Бойко вика е вие какво искате да станем като гърците лии

25

Грък

преди 11 години

До От ГерманияЧети какво пише беее ! Не говорим за голмите градове ! Синът ми следва във Фрайбург.Наемите там са около 300 Е .Теглих заем с годишна лихва 8% и купих "гарсониера" за 23,000 Е във Денцлинген .После може да я продам за 20,000 или да я дам под наем .Айде сега пресметнете колко съм *** !

24

От Германия

преди 11 години

За Какви 80000 евро става дума ??? стават може би за една стая . В Мюнхен преди 5 г цените почваха от 3000 евро за кв.м ,сега за 6000 евро не можеш да намериш нищо добро. В Берлин бяха евтини преди години, а сега задмина и Мюнхен по цени и няма нищо добро за купуване.

23

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

До Гошо ТъпотоИМАМ ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО...ПОЗНАЙ КОЕ КЛИОПАМ ПОВЕЧЕ..ЕЛЛАДА...минусБЪЛГАРИЯ...плюс

22

ONASIS

преди 11 години

ОТ ВСЕКИГО СПОРЕД СПОСОБНОСТИТЕ, НА ВСЕКИМУ СПОРЕД ПОТРЕБНОСТИТЕ !

21

ONASIS

преди 11 години

Имаш крава,пиеш мляко!

20

Гошо Тъпото

преди 11 години

Гърците не са...избрали удачна дестинация.Германците са...работари и точни хора,подчиняващи се на строги закони,създаващи ред в тяхното трудово и битово...ежедневие.Не виждам,как един грък би се...вписал в тази среда.Както са ги...купили,така ще вземат и да ги...продават и то на по...ниска цена.Между впрочем,изключая големите градове,имотите в Германия са значително по...евтини от тези в Гърция,а дори и у нас.

19

Анонимен

преди 11 години

Гърците са най-хитрите роми в ЕС.

18

sevtus

преди 11 години

И тук не става въпрос дали гърците са живели според възможностите си, а за финансово-икономическите принципи върху които работи т. нар. еврозона

17

sevtus

преди 11 години

А бе Емо много добре ви го казва.Раздаваните от германски банки заеми на Гърция и други държави е двигател на германската икономика.Всеки от заемите е целеви-еди колко си Мерцедеси и Сименса трябва да се закупят за "нуждите" на администрацията в съответната държава...И сега когато тази пирамида се разпада германците много умело настройват европейското общ. мнение,че видите ли Гърция и др. южноевропейски държави са виновниците.И през това време тихомълком изкупуват парчета от икономиките им...

16

Анонимен

преди 11 години

А в Бъгария парите потънаха в пирамиди.Чак сега си давам сметка ,че пропуснаха да прецакат гърците както нас и онея излязоха хитри.

15

Анонимен

преди 11 години

От 2009 г. досега гърците са получили над 300 милиарда евро помощи от ЕС за да си купят имоти. Всеки в Гърция се смее на речта на Бойко Борисов ЕС да намали пенсиите и заплатите на гърците.

14

що бе

преди 11 години

нали бяха фалирали,нямаха пари,бедни бяха?

13

Анонимен

преди 11 години

Купуват тези които окрадоха парите на гръцкия народ. Същото е с нашите но мълчат дяволите мръсни