16

муспи

преди 11 години

В свят където човешкото достойнство и живот нямат никаква стойност, тази дандания е на тези дето ни устроиха демокрация. Те имат световни планове и Индия не е оставена настрана. Индийците са ***, тяхните права може да се раздухат по българския образец.

15

имат живот

преди 11 години

Жертвите на изнасилване,ако оживеят ИМАТ ЖИВОТ.Пиша го с главни букви,защото някой по-долу питаше"какъв живот".Смятам,че е правилно ако оцелеят да не се публикува самоличността им.А престъпниците се наказват и регистрират.

14

(не)Ройтерс

преди 11 години

Едва ли световната медия,която радухва трагичния случай го прави от много грижа и хуманност.Сексуалното насилие в Индия досега нямаше покритие.ЯВНО СЕ МЪТИ НЕЩО ТАМ !Престъпниците да се наказват,въпросът в по-голям мащаб е-защо е ФИКСИРАНЕТО върху Индия?Част от планираният световен хаос несъмнено,конфликта с Пакистан е стар,но се подклажда изкуствено според мен ,а само между другото-двете са ядрени д-ви.Да не би Индия да не слушкала някой зад завеската...?

13

Даола

преди 11 години

Вярно е се за 1 300 000 индийци, но вече не са на първобитно ниво - те имат милиони компютърни специалисти, които работят в САщ, Англия ,цяла Европа и у нас. Имат много голям потенциал и младиге има хора са умни и искат страната им да стане нормална държава, затова сега се организират с искане за нови закони срещу престъпността и ширещата се корупция на държавната администрация и полиция.Този народ и тази страна имат бъдеще, а ние, къде сме ?

12

Анонимен

преди 11 години

На 1,5 милиярда индиици на ниво полу-първобитни за каква точно новина си говорим???

11

Теслата дръжката

преди 11 години

Изнасилили и я изхвърлили. За после нищо не са оставили.Ей това е стандарт - употребяваш и хвърляш.

10

!

преди 11 години

Да се организират хората и който избегне въжето да се ликвидира с камъни , а ние да вземем пример от индийците за нашите хубостници тука ...не е като да нямаме !

9

NRB

преди 11 години

До .8Последния обесен го кандилкаха от 2008 досега, па изтрепа сума народ, тия зверове няма да ги окачат поне до изборите. А непълнолетния ще лежи 3 години в изправителен дом - такива са им законите.

8

календара на майте

преди 11 години

Вече и в Индия се усеща западното влияние. На 23 г. Там не се ли женеха по на 12.

7

.

преди 11 години

Ще станем свидетели как дори индийския съд функционира по-добре от нашенския защото тия *** сега ще висят от някое дърво , а тук престъпниците си си на свобода !

6

и какво

преди 11 години

У НАС НЕ Е ЛИ СЪЩОТО ВСИЧКИ ИЗНАСИЛВАЧИ НА СВОБОДА,ПЕСТЪПНИЦИ,УБИЙЦИ СЕ РАЗХОЖДАТ РЕДОМ С МИРНИТЕ ХОРИЦА, СЪРЦЕТО НА БАЩАТА ЩЕ СЕ ПРЪСНЕ,НО НАМИРА СИЛИ ДА БЪДЕ ДОСТОЕН ПРЕД ВЛАСТИТЕ НА МАФЬОТИТЕ,КОИТО АКО Е ДЕТЕ НА НЯКОЙ ОТ ТЯХ МИСЛЯ,ЧЕ НЯМА ДА Е ТАКА,СТРОГА ЗАБРАНА ЗА ОПОВЕСТЯВАНЕ,ВЕДНАГА ЗАКОНА ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ,БОГ ДА ПРОСТИ МОМИЧЕТО,КОЕТО СЪС СЕБЕ Е ОТНЕСЛО ЖЕСТОКОСТА НА ИЗР0ДИТЕ,А И ПРИЯТЕЛЯ И,КОИТО ЕДВА ЛИ Е ВЕЧЕ НОРМАЛЕН ЧОВЕК.

5

NRB

преди 11 години

Само за справка - името на момичето е Джоти или Джйоти.

4

NRB

преди 11 години

По-големият проблем, и то не само на индийското законодателство е, че не смеят да разкрият лицата и имената на извършителите.

3

*

преди 11 години

евала, N2

2

Анонимен

преди 11 години

Тоя да не се прави на куку, ами да вземе сега един автомат от нейде и да раздаде правосъдие както той си знае не да се крие зад другите жени, живота ни не е ценен колкото неговата цел.

1

ясен

преди 11 години

Сега *** ще ги осъдят на смърт , а тука обвиняват жертвите!!!