117

ей

преди 11 години

ей умориха го американците и това си ,показаха който не слуша какво става

116

Анонимен

преди 11 години

анализатора избърши си американоблизаческата пяна

115

анализатор

преди 11 години

До Анонимен 131Трябва ли да слушаме един откровен *** като теб ?! Ти не можеш да пишеш на български , а си седнал на световна политика да ни учиш !!!

114

Анонимен

преди 11 години

ндмериканоблизците да си починат малко и да си оближат пяната че се оливатотносно чавесомират от яд шото каза на целият свят че президента им тогава буш младши си е обикновен алкохоликамериканците като чуят чавес и са на ноктидреме им за венецуелците колкото и за българитевсеки нормален чавек го знае но не и американоблизачите

113

анализатор

преди 11 години

С Чавес трябва да си иде и чавизма особен вид тоталитарна диктатура ! Една от най-богатите на петрол страни има един от най-бедните народи и супер висока престъпност , единствено бензина е на безценица . Така че колкото по-рано този диктатор си иде, толкова по-добре за Венецуела !!!

112

Кратун

преди 11 години

Вероятно са го отровили с нещо радиоактивно, когато го бяха отвлекли. Жалко за човека. Опита се да промени нещо, но не намери необходимата подкрепа сред другите лидери.

111

Анонимен

преди 11 години

Лесно е с с най-големите петролни залежи в света да си популярен, но спрямо това колко нефт има Венцуела, народът там направо мизерства! Норвегия има например с пъти по малко залежи от петрол спрямо Венецуела, но въпреки това е десетки пъти по добре!

110

Анонимен

преди 11 години

Защо пък да вярвам на някакъв си италиански вестник?

109

От 124

преди 11 години

И като ми сложи минус какво ? Възкръснаха ли роднините ти ? Или някой ти изплати репарации? Аможе би здравето на гнусните ти роднини, бачкали до изнемогване в трудовите лагери, се е върнало. Аре чиба , псе краставо.

108

Анонимен

преди 11 години

До СвещарА ти молиш ли се на гробовете на избитите ти по времето на комунизма роднини ? Разстреляни като мръсни ***, без съд и присъда. ;)

107

1912

преди 11 години

Ако Уго Чавес си иде тежко и на Венецуела

106

Свещар

преди 11 години

Станишев дали и той се моли за здравето му със запалена свещичка....анална свещичка.

105

Анонимен

преди 11 години

При посещения в ООН-е, в къщи и т. н. Никой не може да се опази, ако го вземат на мушката---------------- Затова ли *** напоследък гледа като отровен? Аз мислех, че ботокса му е прокиснал.

104

до 110

преди 11 години

Sega metodite im sa po-bavni ( s arsen, radioaktivni elemetiv hladilnik ili v drehi..). ------------- А не се сещат, че може и с полоний...

103

До 107

преди 11 години

За децата на Комунистите които са били на високо ниво е вярно срещал съм се лично с такива и са ме разпитвали как седят нещата в държавата в която живея , зада пратят децата си тук . Тези които не успеят като Калинка се опитват да командват в България.

102

Анонимен

преди 11 години

Малкото държавни лидери,които се бори срещу световните терористи- САЩ

101

rusnak

преди 11 години

Чавес, ще остане със златни букви в историята на човечеството! Повтарям, човечеството.

100

Станимир

преди 11 години

Не се намери един като Чавес в България да видите как за една година няма да има ни групировки нито *** наркотици и прочие ...

99

Българин

преди 11 години

Боко,Боко....чети Боко,ако не можеш,някой друг да ти ко прочете как народа тачи истинските МЪЖЕ,НЕ АМЕРИКАНСКИ И ТУРСКИ СВИРКИИИИИИИИИ.........

98

неразбрал

преди 11 години

тъй ли? Ми тогаз - я някой да напише защо никой не си мръдна пръста за избитите сомалийци през последните 10 години?