102

С НАМИ БОГ

преди 11 години

ЧЕ ТО ИМА ЛИ ДРУГИ ЗАМЕНКИ ИЗОБЩО !!МОЖЕ БИ КОН ЗА МИКРОБ КАТО ТОЗИ С ДЮНИТЕ !!!УЖ БИЛ ДЕЛО НА ПРЕДИШНИТЕ ПЪК СОБСТВЕНИК СЕ ОКАЗА КУМЕЦ НА ЦВЪЦКО !!!ХА СЕГА ДЕ СЛЪНЧИЦЕ БАНКЯНСКО ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ ГО УВОЛНИШ ЗА ЗЛОУПОТРЕБА С ВЛАСТ ?!?

101

Гюро Михайлов

преди 11 години

Сега и с Белене искате, ама нямааааа.... Белене ще го бъде!?!!

100

damata

преди 11 години

Та тя цялата ни държава е заменена от мафията на принципа"кон за кокошка"!

99

Анонимен

преди 11 години

Странджаааа, каквото и кю да си сложиш- ясен си

98

Анонимен

преди 11 години

Точно около 100е/кв. е реалната цена ако се продава на дребно по1дек-3дек.без проект на 500-600м цените са 50-70е/кв и се купува от заинтересуваните строителни фирми.Точно този парцел е на около 350м от морето,но всичко пред парцела е дюни т.е. няма да се строи или би трябвало и това го прави първа линия.Пътят Равда - Несебър на който се намира и парцела под 100е/кв парцели не могат да се намерят.

97

Ха-ха-ха

преди 11 години

Тоя IQ146 сам си пише и после си отговаря! Време е лекарите да го приберат, да го полекуват!

96

IQ146

преди 11 години

Имотът се намира на 460 м. от морето. Това доста променя картинката, в която се твърдеше, че имотът е на брега... 100?/кв.м. при тези условия е АБСОЛЮТНО НЕПОСТИЖИМА ЦЕНА! Можете спокойно да се доверите на тази оценка, батко ви е специалист, не една и две сделки са му минали през ръчичките... Да, 100? за 30 дка - общо 3 млн.? бяха постижими 2007-2008 година... Но сега е абсурд! Морето е пълно с оферти ПРОДАВА и на 100 м. от брега за по 100?, но НЯМА КУПУВАЧИ! КУПУВАЧИТЕ предлагат сделки на по 20-30?, не повече! А тук на близо 500 м. от брега и то 29 дка накуп...? 600х.лв. ПАК Е НИСКА ЦЕНА! Но вече не в пъти, а в проценти... Лошото за Мършата е това, че тия *** са препродали на следващия ден СЪЩАТА ЗЕМЯ(друго щеше да е, ако я бяха градоустроили) и сега има прецедент - 600 х.лв. срещу 4 млн.лв....В рамките на 24 часа... С това да се занимае Прокуратурата! Ако може да го гепи, да го гепи, но далаверата НЕ Е ТАКАВА, каквато изглеждаше.И пак припомням, друго беше положението при КРАДЦИТЕ, там се работеше със замах, с такива дреболии те не се занимаваха, похапваха ги като леко предястие...А единствен Боко дава гласност и даже РИЕ, без да му пука КОИ са замесени, за да стане ВСИЧКО ЯСНО, това е НЕОСПОРИМ ФАКТ!

95

IQ146

преди 11 години

Много КОМУНОИДИ тук пишат, че се спекулирало с твърдението, че Боко нямал алтернатива...Кой е казал, че няма алтернатива? Разбира се, че ИМА алтернатива! СИГУРНАТА АЛТЕРНАТИВА на Боко е старата "нова" тройна коалиция - БСП-ДОГАН-КУНЕВА! Те БЕЗ НИКАКВО КОЛЕБАНИЕ и съмнение ще вземат пак властта! И тогава за такива сделки, като тая, щяхте да чувате след няколко месеца(ако ИЗОБЩО чуехте), когато НИЩО нямаше да може да се направи! По същия начин, по който Кирил Добрев и сестра му, съветничка на Първанова, ОТКРАДНАХА КОРТОВЕТЕ НА БЛАГОЕВГРАД - след 6 м. НЯМА СИЛА, която да може да задейства Прокуратурата! Те не се задействат, когато престъплението ще избоде очите им, какво остава след 6 месеца...И бития си е бит, и ....! Искате ли пак да се радваме на тая готина практика? Аз не...

94

IQ146

преди 11 години

Когато БСП и в частност Индиана Идиотова искат оставката на Миро Мършата, започвам да се питам, оставката на Миро ли искам повече или НАГЛАТА КРАДЛИВА КОМУНОИДНА УСТА да замлъкне ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ! Да ви кажа по съм склонен на Миро да простя, пред алтернативата Идиотова и БСП да са стожери на почтеността и справедливостта!!!

93

cera

преди 11 години

Парите ще бъдат разпределени между 25 неправителствени организации, СРЕД КОИТО Българският институт за стандартизация... Откога БЪЛГАРСКИЯТ институт за стандартизация ще минава като НЕПРАВИТЕЛСТВЕНА ОРГАНИЗАЦИЯ? Т.е. сдружение на частни заинтересовани лица и организации. Че то така в скоро време и Народното събрание, и Министерският съвет, и някои други висши държавни органи могат да се третират като НПО. Не че в голям брой случаи те не действат като такива, просто формално ползват предимствата присъщи по правило на държавни органи. Особено при узаконяванена .придобиването на имоти, при защита на правата на престъпници и т.н. Затова България остава без млада и честна кръв. За жалост. За жалост.

92

Анонимен

преди 11 години

ДОКОГА ДЪРЖАВНА ЗЕМЯ (т.е. национална и народна собственост) ЩЕ СЕ ПРОДАВА БЕЗ ДА БЪДЕ ПИТАН СОБСТВЕНИКА - Н А Р О Д Ъ Т. Всичко извършено без съгласието на народа е НАГЛА КРАЖБА. За съжаление - ***, блюдолизнически и коруптивен народ. Който винаги се присламчва и се надява да му подхвърлят олигавено оглозгано кокалче от властващата партия. И благодари коленопреклонно за унижението. И както е казал поетът Лъжлива уста слуша със вяра. Ех, великий българино БОТЕВ! ...

91

Леонсио

преди 11 години

ГЕРБ се присламчиха към референдума, за да не бъдат публично бити още преди изборите. Тяхната "ангажираност" е фалшива. Затова напаснаха нещата така, че кампанията да е кратка и медийно смачкана. Видимо е, че трудно ще участват 4 200 000 души. Ако достатъчно българи заявят позицията си, това дава огромна морална сила следващото управление да изпълни волята им. Всеки глас на референдума е глас срещу произвола на ГЕРБ", допълва още лидерът на БСП. Въпреки,че го казва Станишев,толкова е прав,че....

90

Пурко

преди 11 години

Герб сами си се омаскариха- като фурнаджииски лопати са. Една твърда позиция нямат по който и да е въпрос. Последно- за Белене. От ината им, въпреки че бяха наясна от смисъла да я има! Сега хем АЕЦ- а ще я има, хем тях ще ги няма.

89

Гюро Михайлов

преди 11 години

След 20 дни имаме референдум, а вие творите ли, творите.... Зощо никой не вижда смисъла от Белене, а кара на дребно...

88

До Василев, 132

преди 11 години

Аз казвам за себе си, не за швейцарски, австрийски, английски или които и да е други банки.Не бъди толкова озлобен, че току виж си докараш някой здравословен проблем.

87

zamislen

преди 11 години

Niama takova ne6to kaza drugaria Naidenov a ehoto otgovori IAMA IAMA IAMA

86

До 125 от Пиночет

преди 11 години

Скрий се в някоя от 100-те сгради, които бълнуваш и не забравяй сегашната си пизиция и когато същите тези инвеститори заобиколят закона, за да прецакат лично и теб.

85

До 128

преди 11 години

Не ми го играй тарикат, карикатуро. Това, че има порочни практики не значи че трябва да ги подкрепям или че съм ***.Заминавай за Лас Вегас след като ти харесва толкова. Прав ти път, кон ти бръз.

84

До Василев

преди 11 години

Ей, умник, ти къде искаш да живееш, бе, в бетонен град ли?Ако искаш си застрой хола с тухли, но за България не се произнасяй

83

До Василев, 116

преди 11 години

Ако спреш да пикаеш по фасона ми и се замислиш, ще осъзнаеш, че де факто то се явяваш последовател на политиката на ГЕРБ "да узаконим всичко незаконно, от което можем да вземем пари".По твоята логика излиза, че 1.) ние, простосмъртните българи, много пари ще видим от тези далавери (те тези пари не отиват в нашите джобове и така или иначе изтичат в чужбина от джобовете на управляващите, т. е. от България) & 2.) като няма законна работа да се хващаме да работим за престъпници.*** си наистина.