161

Виктория

преди 10 години

Никаква служителка не е уволнена - просто физически няма как да стане - всичко кадърно и читява е отдавна уволнено, а тези кьорфишеци ги пускат за "потушаване" на недоволството - стар ченгеджийски номер на уволнявашата! А тя къде е спала - значи не знае и какво има на сайта на Балкантурист!?! Да не говорим през колко очи и кухи мозъци е минала след това въпросната заемка и никой не е видял!!!Хвнала на държавните ни тунеядци!!!

160

Румка

преди 11 години

Аз пък не мога да разбера защо трябва да се уволнява служителката от "Балкантурист", затова, че някой от екипа на президента е спал и не си е свършил добре работата. Освен това цялата работа е просто смешна, не виждам нищо чак толкова потресаващо. Не обръщаме внимание на истинските гафове, а пак търсим сеира /за съжаление/

159

Анонимен

преди 11 години

"Уволнена служителка от "Балкантурист".Каде е гледало пресаташето на Плевнелиев?и куп президентски служители около него-все протежета.

158

Анонимен

преди 11 години

Защо пък трябва да се уволнява служителката на "Балкантурест", да не би тя да е направила клипа за президентската реч? А къде са всичките пресаташета и служители в президентството те защо са проспали тоя гаф?!

157

Анонимен

преди 11 години

Напротив 176, точно това се замисляме и не сме съгласни.

156

Анонимен

преди 11 години

Всички плюят президента ама не се замислят че президента е върха на нацията. Щом президента ни е такъв смятай колко са *** в низините. Е сега ще скочат всички да протестират ама замислете се малко. Плюейки президента двойно оплювате себе си.

155

Анонимен

преди 11 години

Вместо да уволняват служителка от Балкантурист трябваше да им треснат една солена глоба за лъжа, кражба и морални загуби, но как, като са направили същото.

154

lubimec_13

преди 11 години

Уволнения трябва да има в президентството, заедно с извинение от президента или някой от хората му. Още повече, че снимката не е избрана от никой от Балкантурист, а от хората на Плевнелиев и БНТ. Така, че това уволнение отново е проформа и за да се замаже положението.

153

Катя

преди 11 години

Ех, как замазаха срама на Плевнелиев! Тъпо!

152

didoo

преди 11 години

В крайна сметка заради Плевнелиев си замина тази жена. Много гафове взе да прави този човек и не трябва изобщо да търси вината в някой друг. Просто е прекалено това което направи на новогодишната нощ.

151

Анонимен

преди 11 години

Да се уволни чистачката!

150

idiot_

преди 11 години

Ами добре, хубаво са уволнили жената, която е била доста некомпетентна, но защо Президента мълчи и не излиза да се извини на нацията за този сериозен гаф?! Той носи най-голяма отговорност за грешките не екипа си!

149

Анонимен

преди 11 години

За това правителство и президент си има точен термин "лаици". Повече няма какво да се каже!

148

plug_n_play

преди 11 години

Не бива да се подценява важността на този политически гаф, който направи Росен Плевнелиев. Сега заради него, за дето той и неговия екип не са си свършили качествено работата, има уволнен човек. А трябваше именно Росен да напусне поста си съвсем доброволно.

147

Анонимен

преди 11 години

ABE DOBRE,4E NQKOY OT HALITE N E SA UVOLNILI !!!

146

Анонимен

преди 11 години

Ало вие какво искате това е България,иначе как ще ги зарибяваме туристите.Искате да правим реклама и после ни обвинявате какви снимки да сложим крави кокошки а.Президентството ги мързи да работят и правят копи пейст от сайта на туристическа фирма и после айде да се уволняваме.Накрая фирмата виновна разбира се

145

читател

преди 11 години

От текста става ясно, че Балкантурист(сборище на ченгета) рекламира България с пейсажи от САЩ.От изказването на президента става ясно, че той , кабинетът му и цялото президентство не знаят какво показват.Толкова могат ченгетата, толкова и правят, друго не могат, освен да папкат.

144

Анонимен

преди 11 години

да уволнят и фотографа

143

Анонимен

преди 11 години

бе да уволнят целия интернет направо, кво сега, разни картинки има дет може да се обърка човектам уволнили, а в президентството задрямалите - кога ?

142

Анонимен

преди 11 години

До дедо Ташунко, да ги осъдят , да си платят, но не от нашите пари, а от собствения си джоб, да не е спал президента, и сега да рови кой бил виновен, единствено той си е виновен!!!