41

nqkoi_si

преди 11 години

Иначе винаги ако не ти потръгне можеш да си лейбърар или да миеш коли, кво му е. Момчето е креативно, а това се цени (в БГ малко съмнително) и ще си намери работа, а вие плюйте, но и пийвайте водица да не се дехидратирате ;)

40

nqkoi_si

преди 11 години

И на много места ток и какво ли още не Все неща, които ние дори не забелязваме, че ги имаме. Тея маймуня неистово искат да останат в цивилизацията и след като завършат не искат да се връщат обратно в джунглата. Незнаете с какво желание учат много от тях и завършват със супер високи дипломи и излиза някой нормален на пазара на труда, който е учил, но и на купони е ходил, а дипломата му добра,но не и перфектна. Получава се така, че за едно място кандидастват с хиляди. Иначе винаги ако не ти пот

39

nqkoi_si

преди 11 години

Еххх, как ви капе мед от устата като плюете тез гадни англичани, майка им да..:D Нали така?! Не ги разбирате "превзетите" хорица, които видиш ли, като говорели на българин му говорели като на туземец и се държели снизходително. Я да дойде някой сомалиец или бангладежец в България да знае 20 думи на кръст и да видим вие как ще се държите с него..;) В Лондон наистина е трудно да си намериш висококвалифицирана работа без стаж, просто защото има много "читанки" от далечния изток. Там магистрали няма

38

Анонимен

преди 11 години

до 38тези 250 CV-та не са от значение. Ако момчето няма стаж в дадена област автоматично попада в една голяма група от млади хора с образование, които отчаяно търсят работа в условия на безработица. Човека е подходил нестандартно и оригинално. С този билборд наистина показва качества, с които се откроява от останалите. Оригинално, нестандартно мислене, рискува защото е убеден в успеха си. Уверен и в начинанието си. Това са движещите хора. А масата са като теб 38.

37

Bonin

преди 11 години

Za sajalenie niamam kirilica na telefona si, izviniavam se.Jiveia v london I smeia da tvardia che tuk s 500 liri nemojesh da prejivesh 2 sedmici, osven na hliab, voda I da spish pod mostovete. Otnosno tarseneto na rabota sklonen sam da virvam che momcheto moje da e izpratilo I poveche ot 250 CV-ta. Ako nikoga ne ste jiveli v UK, molia Vi ne pishete glupavi komentari.

36

Анонимен

преди 11 години

Ами с 60-70 паунда спокойно ти стигат за храна за месец. Сам си го сметни , колко са и на колко са равни в България. -------------ти кукав ли си ??? Само за марули няма да ти стигнат!

35

Анонимен

преди 11 години

Хаха все едно да кажеш българите на квартира ли живеят ... пък французите... Естествено, че ако не в собствено жилище, което изплащат са на квартира ... другия вариант са хрантутниците, които живеят при мама и тате до 50 годишнината си и чакат за апартаментчето/къщата...Аман от готованци.

34

Анонимен

преди 11 години

Англичаните на квартира ли живеят ве смешка? Я бегай си играй някъде

33

Анонимен

преди 11 години

*** и кой те кара да ходиш в Лондон.*** в някой по- малък град, да видим , какво ще ми говориш за друг стандарт.

32

до 39

преди 11 години

Ами с 60-70 паунда спокойно ти стигат за храна за месец. Сам си го сметни , колко са и на колко са равни в България.

31

Анонимен

преди 11 години

Ето ви пример за това как хората търсят работа, а не мрънкат по форуми, че са бедни! Колкото до 500-те лири - който е ходил в Лондон знае, че свършват за 2 седмици, особено ако нямаш собствено жилище. Просто стандартът им е много различен.

30

Анонимен

преди 11 години

38И колко са 500 паунда в Англия?И ти ли си от поредните всезнайковци и мрънкачи?

29

Анонимен

преди 11 години

Горканчо ,бедняка похарил си последните 500 паунда.Хората в България ако имаха по толкова , отдавна да са поели към терминал 2.Ехх. мъкааааа, много мъка има по белия свят, казал Моканина и извадил от скъсания си джоб кутия Малборо за 30 лева.

28

Анонимен

преди 11 години

Адам, който похарчил последните си 500 лири......Вие за балъци ли ни взехте?

27

Анонимен

преди 11 години

35Абсолютно... едни и същи хора се забелязва, че са 100% компетентни по каквато и новина да пуснат ... това финанси, криза, войни, футбол, техники, заговори, филми и прочие и прочие ... Няма тема/статия по, която да не са ... а в същото време вечно циврещи, че друг им е виновен и нямат работа...Парадокс?!

26

Анонимен

преди 11 години

поне е креативен и изобретателен... естествено коментиращите отново са най най.. и са сто пъти по -умни от него....сигурно за това ревете по цял ден тук!??

25

ози

преди 11 години

В БГ нали имаше вакуум на спецялисти? Браншовите камари не се ли оплакваха от липса на кадри?Този ако иде в БГ работодателите не могат да му дадът и колкото телефона му... Така че не се изказвайте за човека. Той е на друга орбитаДано си намери работа

24

Анонимен

преди 11 години

Очевидно човека преди всичко иска да се прави на интересен, личи му по това как се носи, дори по стойката му че е жаден за внимание, да не говорим за действията, тва с работата е само колкото да мине номера...Жалка история като цяло...

23

SeoKungFu

преди 11 години

хубавото на кризата е, че ако стааш - стааш, не само че не търсиш работа, ами те канят. Да беше дал парите на някой в нужда или да ги беше изпил бе, ***.

22

Адам Моше

преди 11 години

Пак еврейска драма....