23

Анонимен

преди 11 години

народа вече не издържа в тиквения рай

22

anonimen

преди 11 години

ot hubavo nikoi ne posyaga na jivota si.

21

без шанс

преди 11 години

Не са спечелили от тотото ,затова се бесят в Русе.

20

Анонимен

преди 11 години

Виновни са всички управляващи, не само герб23 години една и съща политика на геноцид се практикува

19

ГЕРБ ЦИРКАДЖИИ

преди 11 години

Всеки ден все повече българи разбират, че държавата ни има управляващи, но не и управление. Всеки ден все повече българи разбират за кого няма да гласуват.

18

korekciq ot petkov

преди 11 години

NE MAGIQTA A MAFIQTA GERB.

17

ГЕРБ ЦИРКАДЖИИ

преди 11 години

Лъжи , корупция , кражби , мошеничества , проституция, убийства - това е бг!!!ГЕРБ ЦИРКАДЖИИ

16

petkov

преди 11 години

MAI STANA NORMALNO QVLENIE PRI MAGIQTA GERB.....................OT HUBAVO SHTE DA E.................

15

hasan

преди 11 години

napilno si prav az ste se grimnsa v parlametu na bulgariya da gi ubiya sichkite boyku i dyankov baraber s deputatite

14

Една_от_БГ

преди 11 години

Вижте и още нещо оптимистично от Североизтока - материалите от днес в бтв отн. "3 села в Силистренско останаха без автобусен превоз", "В русенско село от месеци няма хранителен магазин"...

13

Една_от_БГ

преди 11 години

Тези самоубийци... не можаха ли да отидат до залите, до метрото, до магистралите, да ги видят поне, да отложат метаболизма си поне до лятото, че стигнат до морето за два часа, да видят как е... ами тръгнали да се бесят. Друга работа нЕмат ли? Нещо ниви за копане, картофи за гледане, или поне овце за турския байрам... бива ли, такова разочарование за кратуняка Боко.

12

Анонимен

преди 11 години

Японците не смятат, че самоубийците отиват в ада. Освен това се иска доста кураж да извършиш такова нещо. Всичко е въпрос на гледна точка

11

Анонимен

преди 11 години

проверяващ сделкатапреди Ето и резултата от проверката: 1. цецо е невинен 2. Кумецът му също 3. Миро Мършата е невинен 4. Заместничката му и тя, тъй като е подписала каквото са и дали да подпише 5. Виновно е предишното правителство 6. За всички проверяващи кумецът обещава да даде по 1 апартамент с изглед към морето, по същите щени, по които ги е дал на Цецо

10

Gerbist

преди 11 години

Нека да не коментираме нищо по въпроса за сделката с дюните, сега се прави комисия, като се излезе с мнение след 1-2г. тогава ще коментираме. Дотогава, нека да забравим за случая.

9

Анонимен

преди 11 години

Кумецът на вицепремиера Цветан Цветанов участва в скандалната сделка с държавна земя, разтръбиха медиите, дръзнали да припишат за пръв път опозиционен сайт. Тодор Бояджиев е и този, който преди няколко години прехвърли на ниска цена два от шестте апартамента на Цветанов, който пък каза, че бил взел пари назаем от тъста си и тъща си. Чрез фирмата на кумеца СЛЕ груп са купени 29 декара земя, която представлява защитени от закона дюни. Земята е продадена ден по- рано от държавата за малко над половин милион лева на пловдивски бизнесмен, който на другия ден я препродал осем пъти по-скъпо. Тодор Бояджиев е мажоритарен собственик на Бийч Холидей, фирма, учредена в Несебър през септември със скромния капитал от 100 лева. Министър Мирослав Найденов със сигурност е знаел за сделката

8

гербист-патриот

преди 11 години

Нека народа да се стегне и да не мисли за такъв изход, а да впрегне сили и да работи.Нека всички да работят и да допринасят за развитието на страната ни, да бъдат патриоти и да мислят какво могат да направят за нашата татковина, а не само да искат от държавата.

7

Анонимен

преди 11 години

до аз,вярваш или не, но самоубийците отиват направо в Ада! Живей си живота и не мисли за глупости!Миналата година в един провинциален град, на една и съща улица за един месец се самоубиха трима души - на улицата дали има 20 къщи. Нещо не е тази работа само от немотия!

6

OSAMA OBAMA

преди 11 години

MILIONER E BIL !!! BEDNITE NE SE SAMOUBIVAT....BOG DA GO PROSTI

5

Анонимен

преди 11 години

Край Русе на връх Нова гоздина изгърмя пиратка и уби известен бизнесмен с дългогодишен опит по пиратките, двама други се бесят саморъчно (?) в следващите няма и два дена. Кво ста-ааа?

4

Патриот

преди 11 години

никой не умира от хубав живот а от герберастия!