58

kireza

преди 11 години

До 16-та републикаНа времето Тодор Живков беше депозирал молба за приемането ни в СССР,но по политически причини му беше отказано.Нашите отричат,но това си е факт.:))))))))))

57

kireza

преди 11 години

Авторът не е в час...1.Актьорът е изпратил молба за гражданство.2.По руската телевизия показаха актьорът да държи документа за руско гражданство.3.Депардийо даде пресконференция по въпроса.Интересното е друго - президентът на Чечения обеща да построи къща на актьора,ако той реши да живее в тази република:)))))))))

56

16-та република

преди 11 години

Путин, спаси България, молим ти се, не издържаме вече! Уволни Боко и ***, отърви ни от НАТО и ЕС, и приеми България в Руската Федерация!

55

Анонимен

преди 11 години

Само така,стига с милионите от данъци са се хранили мързелите,които са превърнали аждането на деца и помощи за безработни в бизнес.Браво на Путин

54

2

преди 11 години

Гийом почина на 37 години/сина на Депардио/На путин му трябва да пере .На франсетата им писна от алкохолишките изцепки на Депардио.Честито, таварищ !!!

53

може би

преди 11 години

А ако отиде- може и да не е толкова умен!!!, ще пие безпаметно, рускините за нула време ще му оберат парите.. и не се знае как ще завърши земния си път... Фактът., че иска да отиде в Русия- означава, че НЕ ЗНАЕ НИЩО за Русия.МНого богат, сред бедни, които....Знаем какво става.Няма да може и да се наспи.

52

Анонимен

преди 11 години

Така. За да получи руско гражданство Депардийо трябва да се откаже от френското, такъв е закона в Русия, той не допуска двойно гражданство. От своя страна ако актьора се откаже от френското си гражданство и приеме руско, трябва да иска шенгенска виза от Франция, ако все пак реши да посети роднините си и много е вероятно да му бъде отказана такава докато Оланд е на власт. И понеже Депардийо е разумен човек и очевидно не страда от душевни разтройства, просто никога няма да отиде в Русия.

51

60

преди 11 години

И аз искам!!!

50

светнат

преди 11 години

Абе той не е искал такова, ама те за всеки случай му го дали - циркът е пълен.

49

Анонимен

преди 11 години

Incroyable!

48

до 52, Рогат добитък

преди 11 години

всъщност, на едни други множественото число е ***, още им викат и прасета, *** и други такива.

47

Последно?

преди 11 години

"Ситуацията беше коментирана от Владимир Путин, който заяви, че ако Депардийо пожелае да получи руски паспорт, той ще го получи."Президентът на Русия Владимир Путин е подписал указ за даване на руско гражданство на френския актьор Жерар Депардийо, съобщи сайтът на Кремъл."Уточнете се все пак ...

46

коментар

преди 11 години

До къде стигна г-н Путин?Да даде руски паспорт на един актьор.Та г-жа Маргарита Попова -вице президент на България , отказ да даде български паспорт на Суадитски принц , на който му писнало високите данъци в Суадитска Арабия и искал да вземе българско поданство."Нещастният" Путин сигурно щеше да му подари и руски харем.Бедна, бедна Русия.....ибогата България.

45

граф Красин

преди 11 години

Даеш товарищ Депардье - рот фронт агейнст дъ ричиест

44

Анонимен

преди 11 години

Навремето Сталин също даде руско граждонство на Г. Димитров !

43

DQDO GORIO

преди 11 години

Mi ti as mi kaji dali ZNAI6 KOI E DIADO GORIO !!!!!??????? NI ZNAISH !!!!!! Dali e Svine-Maika,ili shupar,ili prase fse idno.-Fse za Parjoli e .Takmu za DIPARDIO rabuta.

42

etoo

преди 11 години

До DQDO GORIOабе дедо, у килийното не ви ли научиха че "***" е множествено число на "левскар" ??ако имаш предвид ***-майка , друго казва, "аратличе"

41

Путин

преди 11 години

Абе големи *** сте.Пишете, че Путин е ДАЛ гражданство на Депардийо, а после - ако поискал, щял да получи. Манипулатори с манипулатори! Само се излъгах, че започнах да ви чета.Какво да се прави, българска журналистика!

40

VALIANT

преди 11 години

Богат френски актьор се спасява от данъчната система чрез руско гражданство, а ние българите с какво гражданство и къде да потърсим спасение ???

39

Анонимен

преди 11 години

Абе сина си загуби на 20 години и акала не му идва.В гроба ли ще отнесе тия милиони обрани от френския народ