83

Тракторист

преди 11 години

Майната им на законите! Имам два патлака и едно пушкало. Незаконно съм се сдобил с тях с цел самозащита и ако някой *** ми влезе в двора с цел да ме краде, не ме интересува гръб ли ще ми обръща, ще бяга ли, ако ще и да ми се нагъзи, отстрелвам го, като куче и го заравям в задния двор и пет пари няма да дам. После ще седна и ще пия една ракия за добре свършената работа. Тая коза не ме интересува.

82

Смекчаващи,

преди 11 години

вината обстоятелства- рисува икони.Мен пък ме дразни това натрапване,че видете ли рисувал икони -божи човек.Този човек няма ли срам,няма ли страх от Бога та и светците намесва в своята гнусна постъпка.

81

Правосъдие

преди 11 години

Защо да помилват един убиец не разбрах?

80

Българин

преди 11 години

Има си хас да помилва честния човек миризливата гербава ***. Нали ако почнат да съдят справедливо ***, тая гнъсна *** първа ще увисне на въжето!!!!! И вашето време ще дойде, изедници!!!! Всички ще висите нависоко, за радост на гарваните!!!!

79

Never Enough

преди 11 години

Много ми е интересно защо половината от пишещите си мислят,че имат елементарна юридическа култура, за да решават кой е или не е виновен, респективно кой трябва или не трябва да бъде помилван.Било неизбежна отбрана - само че тя изисква непосредствено противоправно нападение-тоест нападението да е започнало, но да не е приключило. А когато стреляш в гърба на бягащ човек,тук няма никакво продължаващо нападение от страна на бягащия! И не е нормално каквато и да е собственост да струва колкото живот!

78

коко

преди 11 години

В случая Попова е права.Да стреляш в гърба на бягащ човек при всяко положение е убийство.

77

Съвсем анонимин

преди 11 години

Тази дама е срам за България! Нека се червят тези, които я избраха!

76

Анонимен

преди 11 години

До vladyАми ако утре отивайки на гости при твой приятел или гадже, роднина и т.н. някой съсед реши, че си съмнителен и те застреля?

75

Гогата

преди 11 години

"Желязната Лейди" раздава правосъдие по Гробарски!!Престъпниците винаги имат право !!!

74

Ангел

преди 11 години

Не познавам човека, но това да застреляш някой в гръб с преправен газов пистолет си е умишлено убийство! Само заради тези два факта твърдя, че му е даже малка присъдата.

73

Анонимен

преди 11 години

"През септември вицепрезидентът Маргарита Попова обяви категорично, че няма да допусне улицата да раздава право в България" - ами когато тези които трябва да го правят не го правят какво друго остава. Защо решиха че е крадец. Крадеца влиза когато собственика го няма. Този е влязъл да убива и да граби. Обаче не. Ние нямаме право да си защитим живота. Нас държавата ще ни защитава.

72

ИК

преди 11 години

До Rezil -РЕЗИЛ !

71

Rezil

преди 11 години

82 а в други щати щеше вече да е добре препечен на електрическия стол. Нещо ти куца мисълта май, а ? Не знам кой трепери за законно въоръжаване, но фактите говорят че дъртака е извършил убийството с незаконно преправено оръжие... дали малкото ти вулгарско мозъче може да осмисли факта, м ?

70

Samo minavam

преди 11 години

В някои щати,щяха да Го наградят,Тексас,Луизяна.Какво става тука,всички сме ***,трябва да работим без пари,пък повлекана като тазе,ще не разрешава да крадем и ние трябва да сме щасливи.Много ги е страх с памперси ходят,да не се въоражи законно народа.Пърки ще паднат ударната сила на *** и това са ***,после ще паднат и самите ***.

69

Rezil

преди 11 години

Всъщност оставането на дъртия психопат Опиц в затвора, както и затварянето тлъстия нерез Чечи май са единствения положителен резултат на тема закон, съд и ред у нас, в последните 4-5 години.

68

Анонимен

преди 11 години

И аз гласувах за Плевнелиев и Попова - господ да ми прости.

67

Gost

преди 11 години

Ако е влязъл в ЧАСТНАТА МУ СОБСТВЕНОСТ"- къща ,апартамент,ясно е че трябва да бъде спрян и наказан.Но да се стреля безнаказано В ГРЪБ по всички непознати хора, които влизат във входа, е това си е убийство.Утре някоя пенсия,с характерния за много от тях, размекнат мозък и озлобление може да не хареса смъкнатите дънки и необръснатата тридневна брада на сина ви, който отива при някое гадже, значи ли че има право да го застреля като куче,ей така щото него кефи.

66

Анонимен

преди 11 години

ииии тая много се разработи бе

65

Шоп

преди 11 години

Опиц е хладнокръвен убиец, трябва да му дадат още две по пет.Браво на Попова!

64

Анонимен

преди 11 години

Тази прилича на *** !Тя няма да се повляе от "улицата ", тя ще се повлияе от други фактори , дето са "тайна", тайната на нейната "прошка".