10

ИРАН НЕ Е ИРАК !

преди 11 години

СПОРЕД МЕН НИТО ИКОНОМИЧЕСКА БЛОКАДА, НИТО ВЪЗДУШНИ УДАРИ, НИТО ТЕХНОЛОГИЧНА БЛОКАДА, НИТО ИНВАЗИЯ ЩЕ СЪБОРИ СТРАНАТА ИМ. НЕЩО ПОВЕЧЕ, В ИРАН СА КОНЦЕНТРИРАНИ ФИНАНСОВИТЕ РЕСУРСИ НА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ АРАБСКИЯТ СВЯТ, СТРАНАТА ИРАН Е В МОМЕНТА ЕДИН ОТ ЛИДЕРИТЕ НА АРАБСКИЯТ СВЯТ. ОТ ИРАН СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ ПАРИЧНИ ПОТОЦИ КЪМ ГОЛЯМА ЧАСТ ЗА АРАБСКИЯТ СВЯТ. ИРАН Е АКОМУЛИРАЛ ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО ЗЛАТО В РЕСУРС. ВСЯКО ЕДНО НАПАДЕНИЕ КЪМ ИРАН, МОЖЕ БИ ЩЕ ДОКАРА СВЕТОВЕН КОНФЛИКТ, ЗАЩОТО АРАБИТЕ ЩЕ ОБЯВЯТ ДЖИХАД

9

martony

преди 11 години

До 7Според теб кой произвежда телефоните на Samsung ???

8

axxaxax

преди 11 години

хамериканците пак се опитват да са по умни от китайците май :) значи китай не може да шпионира никой ама хамериканците могат... и ембарго налагат... ето това е новия ред !!! тероризъм от страна на САЩ към целия свят за да си продават стоките,да имат безплатен нефт,да си продават оръжията и т.н.

7

До ябълчо

преди 11 години

Китайските производители бълкват предимно боклучава продукция и без друго са завладели целиа световен пазар. И Епъл какво пък общо имат, май си от онези дето само ябълки сънуват и много ти бодат очите. "Смазващите" цени няма как да отговарят на добро качество, още евтино и качествено нещо не съм си купувал ;)

6

тиква

преди 11 години

До ябълчоНа това му казват протекционизъм и жалко , че в БГ липсва.

5

123

преди 11 години

1 сървър, 20 харда, 22 суича и 2 диска със софтуер.. дииддииии е*аси това е сделката на десетилетието..

4

Лелее

преди 11 години

Глоби за Тойота и Хюндай, глоби и съд за Самсунг, сега и китайските производители... Пазарна икономика тип Humerica... Жалкото е, че нашите клоуни до един са под техния ботуш.

3

Анонимен

преди 11 години

Не съм много наясно, но китаците не могат ли да наложат ембарго на американското ембарго и да продължат да си търгуват с когото искат, ако съответно и той иска да търгува с тях ???

2

ябълчо

преди 11 години

САЩ правят всичко възможно да изхвърлят китайските производители от американския пазар. Ябълките имат силно лоби, което търси под вола теле, за да не допусне смазващи цени на почти същото качество на крайния продукт. И това ми било "пазарна" икономика...

1

Чичо Сам

преди 11 години

Ха ще търгуват ама другия път, чакайте първо да си турим удобно нам правителство да завладеем пазара после ще пуснем некви китайци. Да живее демокрацията ако барнем и някой петролен кладенец още по-добре.