22

ИВО

преди 11 години

АБЕ ОТ 25 КАРАМ ТИР....НО ВЕЧЕ И МОЯТА КОЛА НЕ МИ СЕ КАРА.................

21

аа

преди 11 години

Карай си мотора на задна гума крий номера под седалката и бъди внимателен :)

20

киро

преди 11 години

и на тия да им .....майката.преди нова година ми пратиха ел фиш и ме сурвакаха в помощ на Дянков.и на него да му........

19

Jojo

преди 11 години

А какво правим с културата на вечно недоволните велосипедисти, преминаващи на червено по диагонала на кръстовищата, дето хем искат да са ППС, ама хем светофар да ги лови....

18

Анонимен

преди 11 години

Глобяват пешеходци само в столицата....

17

До въпросителна

преди 11 години

Минах, на ляв завой от Цариградско шосе по посока НДКА и не се случи нищо, обаче това беше преди 4 години. Сега как е , незнам, а и е мн глупаво да се минава на червено, не се гордея,че съм го правил 1-2 пъти.

16

яве

преди 11 години

Всеки ден минавам по новото ни околовристно. Всеки ден има по един ентусиаст стоящ между мантинелите (отсечката бул. България - Драгалевско обикновенно). Толкова ли е трудно еднин пешеходен надлез на спирката?

15

Анонимен

преди 11 години

по принцип 7000 е число, но ако много държиш...

14

Анонимен

преди 11 години

То и без камери може да се налагат санкции-достатъчно е патрулите да спират и глобяват, а не да пушат и стоят с гръб към кръстовището, или да правят засади за бакшиш. Има предвидени санкции в закона, камери и всички необходими технически средства. Само полицаи, които да си вършат работата няма. Затова на пътя става все по-страшно. Аз карам кола от 25 години и никога не съм изпитвал страх от катастрофа като сега.

13

Good

преди 11 години

3 стационарни и 1 мобилна камера - това е направо смешно. В повечето градове по света има хиляди камери. Почти на всяко голямо кръстовище, а по пътищата на всеки 2-3 км. Няма как да ме убедят, че липсата на камери в София не е държавна политика. Слагането им означава спирането на кранчето с подкупите и рушветите а явно то не е много малко и явно стига много нависоко ...

12

издоена крава

преди 11 години

Да в разорената ни и опустошена дьржавица няма заводи, и селско стопанство и новите бирници се надяват с глоби да си доставят пари....ако начело беше някои мениджьр щеше да тьрси други икономически лостове ,но когато те управляват бивши милиционери / полицаи сега / знаят тяхната ,те това са си учили това си разбират.

11

До Салахадин

преди 11 години

Прибраха ги, в гаражи са. Сега *** ги карат по околовръстното, де*ба и ***!!! И на 31ви бТВ ще ми пуска репортаж за ***, на 21г, родила 4то дете - трудно й било на милата да ги гледа.... Жива да я ожалиш! Затова бтв - да си спират сигнала нацяло

10

селски карач

преди 11 години

Свещи и венци си купете с глобите дето съм ви платил ушаци

9

Мерждана

преди 11 години

Много гладни ушевите *** бееееееее

8

Анонимен

преди 11 години

Да не забравите и камери за включени фарове!

7

Анонимен

преди 11 години

7000 глобени пешеходци си е цифра...

6

KАТАДЖИЙСКА

преди 11 години

Оп, карай на ляво, оп, карай на дясно,на ляво на дясно шосето стява тясно.Оп, карай на ляво, оп, карай на дясно,КАТ ще ти каже ясно, сега си му на тясно.Духаш балони, дупчат талони, баровеца виж, бута бакшиш.Духаш балони, дупчат талони, баровеца виж, бута бакшиш.

5

закон

преди 11 години

Доколкото съм запозната, май има само 'Speed камери....а ако минеш на червено, което е мега голямо нарушение просто не се засича от камерата. Трябват и глоби за каране с протъркани гуми, с летни гуми през лятото....да не говорим колко мръсни коли с 'невидими' фарове си пътуват.

4

Анонимен

преди 11 години

И на пешеходците ли ще плащат електронни фишове:)Там се иска дебелото ченге да се размърда да ги хване, но това на живо не съм го виждал никога.

3

Въпросителна

преди 11 години

Моля запознатите да кажат - наистина ли не се глобява по камера за минаване на червено? Примерно на Орлов мост гъмжи от камери, но ако мина на червено няма да ме глобят така ли?