34

tati

преди 11 години

До Mite То метан и природен газ е едно и също ама на метан станциите пак се направиха на луди когото метана се вдига със 10% и метан-станциите вдигат цената със 10% А сега като трябва да се сваля със 9.83% не-намалят цената със 9.83% а само със 3.15% Пример в Шумен от 1.90лв на 1.84лв само 0.06лв а трябва да намалят със 0.18677лв на кг. Българска работа ???????

33

Б Г

преди 11 години

БРАВО ДРУГАРИ.ОЩЕ ЕДНА "ПРИДОБИВКА" БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДРУЖБАТА ОТ ВЕКОВЕ ЗА ВЕКОВЕ С НАШИТЕ "ДВОЙНИ ОСВОБОДИТЕЛИ". ВАСИЛ ЛЕВСКИ Е НА ДРУГО МНЕНИЕ,НО КОЙ Е ТОЙ.ДА ВИДИМЕ КОГА НАРОДЕ ЩЕ СЕ ОСВОБОДИМЕ ОТ "ОСВОБОДИТЕЛИТЕ".ПОНЕ МЕНТАЛНО. А ОТНОСНО "НАМАЛЕНИЕТО" ЕДВА ЛИ И "ВЕРВАЩИТЕ ви ВЕРВАТ ТОЗИ ПЪТ. ЧНГ МИСЛЕЩИ НЕВЯРВАЩИ !!!

32

Анонимен

преди 11 години

Поредната заблуда за наивници!

31

1

преди 11 години

бърз фалит за тези крадци

30

до 46

преди 11 години

Лошото е, че и да се откажеш от топлофикация пак те карат да плащаш 50лв за сградна инсталация, защото две тънки студени тръби минават през апартамента ти и видиш ли правят стайната ти температура 20+.

29

до 45

преди 11 години

Най-важното е да се научиш да пишеш грамотно,после да се научиш да си плащаш сметките щом си сключил договор с топлофикация.Ако се чувстваш излъган вдигаш си зад*ика прекратяваш си договора,на връщане си купуваш един евтин флекс,режеш си тръбите на парното и има няма за 2 часа няма да имаш нищо общо с топлофикация.Само в България живеят тъ.анари недоволни от някаква услуга,но с години я използват и не спират да мрънкат.

28

Mite

преди 11 години

А метана като гориво ще поевтиинене ли???

27

Анонимен

преди 11 години

Много е важно какви са ти съседите. Аз за 3 радиатора + топла вода, на месец плащам средно по 100-110 лв. до 120 миналата година , ама тя си беше доста студена. Много е важно да не се краде. Ако всички си ползват парно нямам да е скъпо.

26

до 39 от ава

преди 11 години

Точно обратното. Трябва парното да поевтинее толкова, че да стане достъпно за всички домакинства и да бъде най-евтинита алтернатива за отопление. Навсякъде по света централното отопление е най-евгино и най-ефективно и хората искат в кварталити им да имат парно, а електроенергията е доста скъпа. Само ние сме на обратно - скъпо парно ...

25

а от утре

преди 11 години

по-високи цени на ел.енергия

24

rambo

преди 11 години

абе това мутренско,мамафиотско,тоталитарно,корумпирано правителство се подиграва с българския народ.какво парно какви 5 стотинки.та половин българия е изключила парното си и радиаторите си и са минали на дърва,въглищта и ток-климатици.тока трябва да поевтинее защтото всичко работи на ток и готварската печка и хладилника и пералнята и климатика и компютора и телевизора и двдито и осветлението точно тока товари домакинствата и българския народ не може да плащта наи скъпия ток на балканите.оставка

23

ЧНГ 2013

преди 11 години

Да ни е Честита Новата 2013 година! Нека тя донесе на всички българи здраве, радост и щастие! И разбира се втори мандат на ГЕРБ! Само така България ще просперира! Премиерът ни Бойко Борисов и партията му ГЕРБ доказаха на цяла България, а и на света, че могат да управляват много добре държавата ни дори и в най-тежката световна икономическа криза от 50 години насам. Тяхна е заслугата днес България да е финансова най-стабилната страна в ЕС наравно с Дания, Швеция и Германия! Не случайно и самият президент на САЩ каза за Борисов, че е един от световните лидери, а Путин след настояването на Борисов се съгласи на безпрецедентна отстъпка в цената на руския газ! Тези огромни успехи на премиера ни във вътрешен и международен план може само да ни радва и да ни кара да се гордеем с него! Затова специално на Бойко Борисов му честитя Новата година и му пожелавам много здраве и още много звездни успехи като премиер, много радостни и щастливи мигове и да продължава със същия дух и борбеност да работи за България!

22

Анонимен

преди 11 години

До 1-ви април има още три месеца! През тези три години вдигнаха цената с 90%, сега намаляват с 10%...

21

ЧНГ 2013

преди 11 години

Ами станете пак партизани бе! Ама май че ще си лягате гладни, щото мандрите вече са на ваши другари и не може да ги ограбвате както правехте преди 9-ти 1944г.!

20

Анонимен

преди 11 години

Каква отстъпка бе,цената на газа се вдигна лятото с 12%,забравихте ли?Няма намаление.

19

ава

преди 11 години

Интересно ми е как пък се получава тази разлика. То излиза, че цената на парното в Бургас, за да достигне цената на парното във Велика Търново трябва да се увеличи с 62% процента. Е.ахти разлика. Извинявам се за израза, ама как става тоя номер.

18

потребител

преди 11 години

Е щом намаляват цената с 10% значи реално сметките ще се вдигнат само с 20%.

17

Боко пак бие

преди 11 години

Ужас Боко пак бие комунистите ,Боко пак ще спечели изборите и СерГей пак ще реве на братушките от "АТОМЕКСПОРТСТРОЙ",че ще им върне 500 млн евро комисионни за АЕЦЖ"БЕЛЕНЕ",Боко пак вдига заплати,Боко пак строи магистрали,детски градини,музеи,летища,метро,Боко пак бие комуниститееееее ужассс Боко

16

Анонимен

преди 11 години

до 23много ясно бе, бесепар, нали само лузърите се возят в метрото по празниците.Научи какво е "представителна извадка"

15

Orda

преди 11 години

Като дойда сметките ще видим че намалението е абсолютно виртуално, поредните герберастии.